Şimdi Ara

Setolldan Dosya Yükleme nasıl Yapılır Tüm Setoll Kullananlar Okusun !!!!!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
26.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • k810i alınca inşallah tekrar okuyacam burayı

Ey Türk! .. Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe,Senin ilini ve töreni kim bozabilir...
  • rica ederim

quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

Sağolasın uğraşın için.

meünü yü anladım da onu yazmamışlsınız:S

d6503 xperia Z2 - SONY TR

CeNGaVeR

Allah'ın Kulu, Hz.Muhammed'in Ümmeti Osmanlı'nın torunu , Cumhuriyet Genci Atatürk'ün askeri
  • ben vkp uzantılı dosyayı yükelemk için vkp uznatılı dosyayı misc fileden seçtim sonra write script e bastım bana sadece ilk sefer soru sordu no dedim başka sor usormada bitene kadar...

ne yapmam lazım?

CeNGaVeR

Allah'ın Kulu, Hz.Muhammed'in Ümmeti Osmanlı'nın torunu , Cumhuriyet Genci Atatürk'ün askeri
  • quote:

Orjinalden alıntı: arslan5888

ben vkp uzantılı dosyayı yükelemk için vkp uznatılı dosyayı misc fileden seçtim sonra write script e bastım bana sadece ilk sefer soru sordu no dedim başka sor usormada bitene kadar...

ne yapmam lazım?

her zaman sormayabilir. bi sorun olmaması lazım ama patchin boyutu fazla ise hata verebilir

meünü yü anladım da onu yazmamışlsınız:S

56kb patch herhangi hata vermyiro ama uygulamada yapmıyor....

walkman skin de ise rarlı dosya ndridim içinde 4 vkp uzantılı dosya var ve baya bir resim formatında ikonlar var onalrrı nasıl yapcağız???

CeNGaVeR

• quote:

walkman skin de ise rarlı dosya ndridim içinde 4 vkp uzantılı dosya var ve baya bir resim formatında ikonlar var onalrrı nasıl yapcağız???

1. rardan çıkardığın dosyalardan vkp uzntılı dosyaları patch collector ile birleştir
    2. patch col. ile birleştirdiğin dosyayı setoolde misc fileden seç
    3.bypass ın altındaki quick access i işaretleyip write scripte bas
    4 ilk soruya no ikinci soru çıkarsa yes de

CeNGaVeR

• quote:

ilk soru ya no diyorum 2. soru çımıyor ve telde herhangi bir dğeişkl olmuyr...

kolay patch atma yöntemini kullanmadan önce ilk başta setole maini koyarak quıck acces patchini normal konumda anlattığım şekilde atacaksın

sonra kolay yol ile diğer patchleri atacaksın skın patchlerini far ile atacaksın diğer konuyada cevabını verdim
    MEGANE 3 1.5 DCİ DİNAMİK PREMİUM PACK
    Dh 2006 Üyeleri
    Uludag Üniversitesi-iktisat
    HP ENVY SLEEKBOOK BEATS AUDİO EDİTİON ULTRABOOK
    ~ Samsung N150 ~HP PAVILION G6
    HP ENVY SLEEKBOOK ~~SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 WHITE~~CODEGEN ULTIMIX 88
  • quote:

Orjinalden alıntı: SonsuzaRaP

eline sağlık

rica ederim

Bu setoll programını sizin deponuzdan indirdim, şimdi programı açıyorum, misc file kısmında browse butonuna basıyorum ve program kapanıyor.

Veya önce Read GDFS butonuna basmayı deniyorum ama program yine kapanıyor.

Ben ne yaparsam yapayım telefon kapanıyor :(

Nerde yanlış yapıyorum ???

Orjinalden alıntı: suat_kaya

Arkadaşlar ve Farukk bey merhaba,

Bu setoll programını sizin deponuzdan indirdim, şimdi programı açıyorum, misc file kısmında browse butonuna basıyorum ve program kapanıyor.

Telefonmu kapanıyor programmı kapanıyor?

Ey Türk! .. Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe,Senin ilini ve töreni kim bozabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: suat_kaya

Arkadaşlar ve Farukk bey merhaba,

arkadaşım pc de virüs koruma programı var ise onu kaldırıp dene olmazsa windows ta eksik dosyaların olabilir ondandır yeniden yüklemen gerekir

başka pcde dene sorun olmayacaktır

empire_loups

diğer konuya cevabını verdim

• selam faruk, 4shared deponda k850i için olan layout_no operator logo_big standby clock dosyasını indirdim ama, layout.xml'i önceki sayfada anlattığın gibi setool ile mi yükleyeceğiz? k850'ye setool ile yükleme yapabiliyor muyuz? yoksa nasıl?
  • S.A. arkadaslar 1 hafta önce 2. el k750i aldım telefonda hiç bir sorun yok herşeyi mükemmeldi sonra sonyericsson sitesinden update pogramını indirdim telefonu update ettim EMEA_7 diye bişey yükledi sonra teli açtım bisorun yoktu fakat kulaklığı taktım ve o inanılmaz kulaklık sesi bi anda gitti kulaklıktan az ses geliyo update etmeden önce normaldi ama update ettikten sonra ses biden düştü sorun ne olabilir updateden sonra telefonun yazılım bilgileri aynen şöyle:
    tel ekranında yazan resimleride ekledim

yazılım Bİlgisi
    R1DB001
    prgCXC125952_EU_1_CL
    R1DB001

EROM:R3A005
    prgCXC1250091_EROM_
    DB2010_CLARA_FLAFLA

Kamera Yazılım
    sürümleri
    Kamera Geçerli
    sürüm:5.3

Itp Yazılım sürümleri
    CXC 125 932_49 R1c

Özelleştirme
    CDA102338/87 R1a
    cxc125953 R1DB001
    EMEA_7

İçerik sürümü
    PA19

Not: TELEFONUMUN HERŞEYİ NORMAL SADECE KULAKLIKTAN DİNLEDİĞİMDE SES AZ GELİYO!!!Ne yapabilirim lütfen yardım edin

• quote:

Orjinalden alıntı: cok_yasa_kamil

selam faruk, 4shared deponda k850i için olan layout_no operator logo_big standby clock dosyasını indirdim ama, layout.xml'i önceki sayfada anlattığın gibi setool ile mi yükleyeceğiz? k850'ye setool ile yükleme yapabiliyor muyuz? yoksa nasıl?

k 850 iyi setol desteklemiyor setol box ile atabilirsiniz telefoncularda olan kablo ile yani

fatalryhmer_88

akustik atmanı tavsiye ederim ses aynı yüksekliğe gelecektir

• akustık atmam için sanırım setoll programı gerek lı setollu ındırdım fakat yazınızı okudum telefonun akustıgını nerden bulucam onu bılemıyorum yardım için teşekkürler
  • ayrıca şöyle birşey var akustık atmam lazım ama bu siteye baktım başka bir dil anlamadım nerde var uygun akustık sıte su olmalı yanılmıyorsamhttp://topse.ru/files buraya girdim Acoustic yazan bi yer vardı oraya girdim bir sürü seçenek var hangisi benim telefonum için uygun olur onu bilmiyorum acaba siz bulabilirmisiniz
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.