Şimdi Ara

Setolldan Dosya Yükleme nasıl Yapılır Tüm Setoll Kullananlar Okusun !!!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
26.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • w880 lerde c tusu acma kapama tusu oldugu icin sorun cıkartıyor w880 kullanan ve c tusuna basılı tutarak yukleme yapmak isteyen arkadaslar sorunla karsılasıyorlarsa telefonun ( 2 ) tusuna basılı tutarak deneyiniz ben sahsen bu sekilde basardım bol sans
    /I/I e l? '''ll'''
  • ya arkadaşlar yapıyorum ama telefon açılmıyor batarya çıkarıp takıyorum o zamanda hiç bir şeyin etkili olmadığını görüyorum nasıl halletçez bunu

Orjinalden alıntı: caution

quote:

sn farukkk k810a setolldan ultimate driver i ifs klasorunun icine attıktan sonra ifs yi zipledim tel modeli sonrasında misc file ile flasha basarak yoolluyorum fakat surekli alttaki yeşil gostergeler dolup basa donuo sonra yine ilerlio bu hep bole davm ediyor..sorunmu var acaba

hallettim saolun

ben halledemedim ne yapmam lazım aynı durum benim içinde geçerli

Orjinalden alıntı: FKMAL

quote:

quote:

sn farukkk k810a setolldan ultimate driver i ifs klasorunun icine attıktan sonra ifs yi zipledim tel modeli sonrasında misc file ile flasha basarak yoolluyorum fakat surekli alttaki yeşil gostergeler dolup basa donuo sonra yine ilerlio bu hep bole davm ediyor..sorunmu var acaba

hallettim saolun

ben halledemedim ne yapmam lazım aynı durum benim içinde geçerli

tamam bende hallettim:)

Orjinalden alıntı: emre_14

ya benim telefonum cid:50 sürüm 031 patchleri yüklesem bir sorun olurmu?

OLMAZ ÇLIŞMAZ CID VE VERSİYON PATCHLERDE AYNI OLMALIDIR

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

peki cid 50 031 için patcler yokmu?

quote:

quote:

peki cid 50 031 için patcler yokmu?

BİRAZ ARAŞTIRIRSAN BULABİLİRSİN GOOGLE DEN DENE BAKALIM

• arkadaşlar c tuşuna basılı halde telefonu telefonu bagladıktan sonra setoll u acıyoruz bir dosya atarken sürekli c basılımı olacak yani işlem bitene kadar.

Orjinalden alıntı: vebo

arkadaşlar c tuşuna basılı halde telefonu telefonu bagladıktan sonra setoll u acıyoruz bir dosya atarken sürekli c basılımı olacak yani işlem bitene kadar.

SETOLÜ AÇIYORSUN C YE BASILI BAĞLIYOSUN SETOL İŞLEM YAPINCA ELİNİ BIRAKIYORSUN TUTMANA GEREK YOK ONDAN SONRA

quote:

arkadaşlar c tuşuna basılı halde telefonu telefonu bagladıktan sonra setoll u acıyoruz bir dosya atarken sürekli c basılımı olacak yani işlem bitene kadar.

SETOLÜ AÇIYORSUN C YE BASILI BAĞLIYOSUN SETOL İŞLEM YAPINCA ELİNİ BIRAKIYORSUN TUTMANA GEREK YOK ONDAN SONRA

cevabın için sagol faruk usta kafama takılan bir konuydu.

• quote:

quote:

quote:

cevabın için sagol faruk usta kafama takılan bir konuydu.

rica ederim arkadaşım

• arkadaslar nerde hata yapıyorum veya eksıgım var bakın lutfen ben telefonuma akustıc yuklemek ıstıyorum.ılk once usb drıver yukluyorum.sonra telefonu c tusuna basılı olarak pc ye baglıyom pc telefonu tanıyor phone (f) seklınde dosya acılıyor.sonra teli pc den cıkarıp.setoll programını acıyorum telefon modelımı secıyorum sonra mısc fıle bolumunden zıplemıs oldugum ifs settings aoustıc uzantılı dosyasını secıp flash a basıyorum ve teli c tusuna basılı olrak tekrar pc ye baglıyom ama hala hold and c insert usb cable yazıyor bekle bekle degısen bırsey yok.nerde eksıgım var bılmıyorum ha sunuda soyleyım ben ifs dosyasını zıpledıgımde aoustıc ıcınde apf doyaları zip seklını almıyor ondan olabılırmı.yoksa baska bıryerledemi hatam var lütfen yardım edin telefonum w810i c49.defalarca denememe ragmen olmadı yapamıyorum.arkadasların yrunlarını okuyorum icim gidiyor ama ben yapamadım su acoustıc oılayını LÜTFEN YARDIMMMMMMMMMM.

Orjinalden alıntı: sonyman01

arkadaslar nerde hata yapıyorum veya eksıgım var bakın lutfen ben telefonuma akustıc yuklemek ıstıyorum.ılk once usb drıver yukluyorum.sonra telefonu c tusuna basılı olarak pc ye baglıyom pc telefonu tanıyor phone (f) seklınde dosya acılıyor.sonra teli pc den cıkarıp.setoll programını acıyorum telefon modelımı secıyorum sonra mısc fıle bolumunden zıplemıs oldugum ifs settings aoustıc uzantılı dosyasını secıp flash a basıyorum ve teli c tusuna basılı olrak tekrar pc ye baglıyom ama hala hold and c insert usb cable yazıyor bekle bekle degısen bırsey yok.nerde eksıgım var bılmıyorum ha sunuda soyleyım ben ifs dosyasını zıpledıgımde aoustıc ıcınde apf doyaları zip seklını almıyor ondan olabılırmı.yoksa baska bıryerledemi hatam var lütfen yardım edin telefonum w810i c49.defalarca denememe ragmen olmadı yapamıyorum.arkadasların yrunlarını okuyorum icim gidiyor ama ben yapamadım su acoustıc oılayını LÜTFEN YARDIMMMMMMMMMM.

imzamdaki k 790 konusuna bakmanı öneririm

• faruk hocam bilgisayarımda birkaç gündür problem vardı bu gün halledip acoustic dosyasını setoldan attım telefon bomba oldu.kulaklıkların vay haline inan bu kadar fark olacagını düşünmüyordum.bi de hocam ben k790 ın orjinal kulaklıgını kullanıyorum daha iyi bir kulaklık tavsiye edebilirmisin orjinaller baslarda bozulma yapıyor..

faruk hocam bilgisayarımda birkaç gündür problem vardı bu gün halledip acoustic dosyasını setoldan attım telefon bomba oldu.kulaklıkların vay haline inan bu kadar fark olacagını düşünmüyordum.bi de hocam ben k790 ın orjinal kulaklıgını kullanıyorum daha iyi bir kulaklık tavsiye edebilirmisin orjinaller baslarda bozulma yapıyor..

hpm 70 fiyat olarak performans olarak iyidir

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pohuman -- 26 Nisan 2008; 23:59:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

main+fs yedeği nasıl alınıyor setool da?
    yada böyle birşey varmı

db2020 cihazlar için ekledim yukarıya
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.