Şimdi Ara

Setolldan Dosya Yükleme nasıl Yapılır Tüm Setoll Kullananlar Okusun !!!!!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
26.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

setolde virüs yok virüs programının kuruntusu

smf temaları k 790 hiç bir şekilde çalıştıramaz

cıd yazılım bilgisinden anlaşılmaz yanlız yazılımı setol ile değil güncelleme ile yükledi iseniz r 8bf003 yazılımı cıd 53 dür.

verdiğin bilgiler için teşekkürler.
    ne güzel bir sürü tema bulmuştum :(
    peki senin videolarda gösterdiğin menü ve diğer ayarları yapmamda bir sakınca var mıdır ?

Orjinalden alıntı: burunea

farukkk

verdiğin bilgiler için teşekkürler.
    ne güzel bir sürü tema bulmuştum :(
    peki senin videolarda gösterdiğin menü ve diğer ayarları yapmamda bir sakınca var mıdır ?

hayır bir sakınca yoktur.

1- setool den flasha tıkladığımızda c tuşuna basarak teli usp ye bağlıyoruz. batarya uyarısı gelince teli usp den çıkarırken bilgisayardan donanımı çıkar deyip usp yi öylemi çıkarmamız lazım, yoksa direk telden usp yi çekip mi çıkartıyım?

2-Batarya yı çıkarıp taktıktan sonra READY butonuna tıklıyoruz ve c ye basılı tutarak teli usp ye bağlıyoruz. İşte bu sırada Eleapsed Second yazısı gelene kadar sürekli c ye basılı tutmalımıyız?

Orjinalden alıntı: arkabisrem

öncelikle teşekkürler .. daha bu konularda yeniyim . acoustic yüklemeyle ilgili herşeyi okudum videolarını izledim. ama aklıma takılan iki soru var.

1- setool den flasha tıkladığımızda c tuşuna basarak teli usp ye bağlıyoruz. batarya uyarısı gelince teli usp den çıkarırken bilgisayardan donanımı çıkar deyip usp yi öylemi çıkarmamız lazım, yoksa direk telden usp yi çekip mi çıkartıyım?

2-Batarya yı çıkarıp taktıktan sonra READY butonuna tıklıyoruz ve c ye basılı tutarak teli usp ye bağlıyoruz. İşte bu sırada Eleapsed Second yazısı gelene kadar sürekli c ye basılı tutmalımıyız?

1 usb yi direk çıkarmanız yetrli
    2 ilk başta c yi tutmanız işlem başladıktan sonra c yi bırakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

w880i cid53 bende, yukarda yok. ne yapmam gerekir? .zapf mi atıcam?

cıd 53 için anlatım imzamdki yazılım yükleme konusunda mevcut.

RedKaya,arkabisrem

rica ederim.
  • faruk yardım et ben k530i kullanıyorum.setoldan flasha basıyorum.c ye basarak usbyi bağlıom hiç bişey oömuooo lütfen yardıımm ediiiinnn!

• yav gardaşım yardım eden yokmuuuuuuuuuuuuuu şunu bi videosu felanda mı yoook! yardım edin yaaaa

Orijinalden alıntı: lazzrail

faruk yardım et ben k530i kullanıyorum.setoldan flasha basıyorum.c ye basarak usbyi bağlıom hiç bişey oömuooo lütfen yardıımm ediiiinnn!

usb driveri kurdunmu telefonu güncelleme yaptı iseniz cıd 53 olabilir setol ozaman görmez.

• peki ne yapmalıyım

Orijinalden alıntı: cmax-mert

Program 1-2 işlem yaptı ama sesde değişme yok.Sanırım atamamış bi bakarmısınız?

arkadaşlar aynı sorun bende de var hala bir çözümü yok mu?
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.