Şimdi Ara

Setolldan Dosya Yükleme nasıl Yapılır Tüm Setoll Kullananlar Okusun !!!!!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
26.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cmax-mert

Malesef CID53 Far Manager'da Execution Error veriyor.Offff ulan yaa CID52 yapmam lazım şu telefonuuu

Avcunu yalarsın diye bi tabir vardırya. Onun gibi birsey oldu bu.

(üstüne alınma tabi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 4 Ekim 2008; 17:27:32 >

Orjinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orjinalden alıntı: cmax-mert

Malesef CID53 Far Manager'da Execution Error veriyor.Offff ulan yaa CID52 yapmam lazım şu telefonuuu

Avcunu yalarsın diye bi tabir vardırya. Onun gibi birsey oldu bu.

(üstüne alınma tabi )

Cid düşürülmüyor malesef ama cid konusunda gelişmeler var bekleyip sonucu görmek lazım.

• quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

Cid düşürülmüyor malesef ama cid konusunda gelişmeler var bekleyip sonucu görmek lazım.

K850 içinde bir şeyler gelişiiyor mu? Bu gelişecek gelişme 1 yılı bulur mu? Artık cam driver akustik flan atsak su cihaza

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

K850 içinde bir şeyler gelişiiyor mu? Bu gelişecek gelişme 1 yılı bulur mu? Artık cam driver akustik flan atsak su cihaza

Hala bekliyoruz tanıdık telefonculara akustik cam driver attırabilirsiniz box kabloyla bu değişiklikler yapılabiliyor

• bi türlü bağlayamadım 100 kez ugrastım en az peki diyelimki bagladım bagladıktan sonra usb drıverı mı kurucaz ??

Orjinalden alıntı: deathofangel

bi türlü bağlayamadım 100 kez ugrastım en az peki diyelimki bagladım bagladıktan sonra usb drıverı mı kurucaz ??

evet yeni donanım bulundu ibaresinden sonra usb driveri kuracaksın

quote:

bi türlü bağlayamadım 100 kez ugrastım en az peki diyelimki bagladım bagladıktan sonra usb drıverı mı kurucaz ??

hadi yaa ben hep önce usb driveri kurmayı deniyordum, galiba o yüzden yapamadım. bu sefer olacak sanırım

• quote:

Orjinalden alıntı: .:c:E:E:E:m:.

quote:

quote:

hadi yaa ben hep önce usb driveri kurmayı deniyordum, galiba o yüzden yapamadım. bu sefer olacak sanırım

bu şekilde de faretmez önemli olan yeni donanım bulundu ibaresinden sonra kurduğun usb driverin yerini gösterebilmek

• quote:

Evet Bomba Db2020 Main yedekleme

Full Şekilde Quick Acces patchi ve diğer patchler İle beraber

Gerekli Programlar Forumda mevcuttur Faruk Arkadaşımızın Verdiği Dosyaların içinde

Şimdi Malzemeler

Setool 1.11
    Jd Flasher
    Db2020 Cid52 Bir Cihaz

Telefonunuza Tüm patchleri Attıktan Sonra Yedeği Almak için

Not : Quick Acces patchini yapmadan yedek alamazsınız unutmayın

Jd Flasheri Açın Alt + F1 tuşlarına basın

Scprit Qa2020 Port usb Hız 921600 Olarak Seçin
    Ve Girş yapın BFlasha Girin
    Karşınıza Memory klasörü Çıkacaktır
    Memory Klasörüne Sağ tıklayıp Seçin resimdeki gibi

ve Kodları yazıyoruz ilk Bölüm 4414 0000 ikinci Bölüm 01CC 0000

Sonra Copy basıyoruz

örnek resim
     Setolldan Dosya Yükleme nasıl Yapılır Tüm Setoll Kullananlar Okusun !!!!!!!

Yedeğiniz 3/4 dk arasında Oluşur Jd flasheri kapıyoruz
    videolu anlatım burada tıkla

http://www.4shared.com/file/62056805/93f8ef40/Video.html tıkla izle

Setool 1.11 Açıyoruz tel Modelini Seçiyoruz
    Add yazan Yere basıp yedek Dosyanızı Seçin yüklemesi 600 saniye sürecek

Setolldan Dosya Yükleme nasıl Yapılır Tüm Setoll Kullananlar Okusun !!!!!!!

By Pass Bölümünü Seçin Ve flasha basın resimdeki gibi

Setool ilk Önce telefona Bypass yapacaktır Ondan sonra uyarı gelecektir Ready Aktif Diye
    Bu Uyarıyı Görünce Teli usb den Sökün batarya Çıkarıp yakın REady yazan yere basıp telefonu Yeniden Bağlayın işlem bitince Teli Açıp Kullanın

yukarıda anlattılan dosyalara imzamda bulunan yazılım dosya depomdan ulaşabilirsiniz far ve setol1,11

videolu anlatım linki bozuk galiba paşam

• yha ben dosya yedekleme falan yapmadım telefonum acılmıyor w700i ne yapacagım servısten baska caresi yokmu

bir ara acıldı ama sim kart yanlıs dıyor

Orjinalden alıntı: prideonur

yha ben dosya yedekleme falan yapmadım telefonum acılmıyor w700i ne yapacagım servısten baska caresi yokmu

bir ara acıldı ama sim kart yanlıs dıyor

pm den yanıtladım
  • K530i telefonum var.acoustik yüklemek istedim.setollu kurdum önce..çalıştırdım telefon modelini seçip yükleyeceğim dosyayıda sectim miscfilese yapıştırdım.flash butonuna bastım 20 dakkadan fazla bekledim yükleniyo gibi göründü ama bi yükleme olmadı..ilk denememdi..acaba biyerde yanlışmı yaptım..

Orjinalden alıntı: ezbiderli

K530i telefonum var.acoustik yüklemek istedim.setollu kurdum önce..çalıştırdım telefon modelini seçip yükleyeceğim dosyayıda sectim miscfilese yapıştırdım.flash butonuna bastım 20 dakkadan fazla bekledim yükleniyo gibi göründü ama bi yükleme olmadı..ilk denememdi..acaba biyerde yanlışmı yaptım..

Usb driveri kurmamışsin telefon kapali halde c tuşuna basıp yeni donanım bulundu ibaresinden sonra usb driveri kurman gerekiyor daha sonra anlatımdaki gibi dosyaları atacaksın.
  • USB diver i kurdum..ama yeni onanım bulundu ibaresi çıkmadı..normalde müzik resim aktarımı için USB kablosunu takınca kabloyu direkt tanıyodu.yeni donanım bulundu ibaresi hiç çkmadı bende..bunun bi etkisi varmı?veya USB kablonun driverini yüklemek için link verebilirmisiniz ?

Orjinalden alıntı: ezbiderli

USB diver i kurdum..ama yeni onanım bulundu ibaresi çıkmadı..normalde müzik resim aktarımı için USB kablosunu takınca kabloyu direkt tanıyodu.yeni donanım bulundu ibaresi hiç çkmadı bende..bunun bi etkisi varmı?veya USB kablonun driverini yüklemek için link verebilirmisiniz ?

imzamda yazılım depomda driver mevcut
  • Arkadaşlar Setool ile telefonuma cam driver yükledim. İlk yüklemem ve ilk kez setool kullanışımdı. Ancak telefon şuan kullanılmaz hale geldi. Açılıyor. Ancak Yapılandırma hatası, şebeke operatörüne veya servis merkezine başvurun. Yazısı ekran gitmiyor.
    Telefon hediye olduğu için manevi değeri yüksek arkadaşlar. Lütfen GARANTİYE GÖNDERMEDEN yapabileceğimi ve yapılıyorsa da nasıl yapabileceğimi anlatın. Yardımınıza ihtiyacım var.

Ey Türk! .. Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe,Senin ilini ve töreni kim bozabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: empire_loups

Arkadaşlar Setool ile telefonuma cam driver yükledim. İlk yüklemem ve ilk kez setool kullanışımdı. Ancak telefon şuan kullanılmaz hale geldi. Açılıyor. Ancak Yapılandırma hatası, şebeke operatörüne veya servis merkezine başvurun. Yazısı ekran gitmiyor.
    Telefon hediye olduğu için manevi değeri yüksek arkadaşlar. Lütfen GARANTİYE GÖNDERMEDEN yapabileceğimi ve yapılıyorsa da nasıl yapabileceğimi anlatın. Yardımınıza ihtiyacım var.

imzamdaki en alttaki konudan yazılım yükleme konusundan yazılım yüklemeni tavsiye ederim
  • Farukkk yetiş saat 05:00 ben hala bir arpa ol gidemedim usb setoll cam driverlar ne varsa bilgisayarda mevcut ama olmuyor yemeği yapamadım nedendir?

Orjinalden alıntı: ormancı7

Farukkk yetiş saat 05:00 ben hala bir arpa ol gidemedim usb setoll cam driverlar ne varsa bilgisayarda mevcut ama olmuyor yemeği yapamadım nedendir?

tam olarak sorunun ne büyük ihtimalle setole telefonu tanıtamamışsındır kapalı olarak telefonu c tuşuna basarak bağlayacaksın pcde yeni donanım bulundu ibaresi çıktıktan sonra usb driveri kuracaksın sonra anlatılan şekilde driverleri değişiklikleri setol ile yapacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 9 Kasım 2008; 12:51:26 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.