Şimdi Ara

Setolldan Dosya Yükleme nasıl Yapılır Tüm Setoll Kullananlar Okusun !!!!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
26.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harika bir calisma farukkk eline klavyene saglık!

Cold Fusion Energy, Inc.
  • quote:

Orjinalden alıntı: taken21

Harika bir calisma farukkk eline klavyene saglık!

rica ederim arkadaşım

burada anlatılanlar eklentilerimin yanı sıra alıntılarda mevcut

forumda bulunmasını istediğim ve yararlı bilgiler olduğu için ekledim

Orjinalden alıntı: pohuman

Arkadaşın K530i'sine flash tema yükleyeceğim ama bu temalar biriktikçe(.swf) telefonun hafızasında yer kalmayacak. Bu temaları silmenin bir yolu var mı?

en basit yolu yeniden yazılım yükle

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: pohuman

Arkadaşın K530i'sine flash tema yükleyeceğim ama bu temalar biriktikçe(.swf) telefonun hafızasında yer kalmayacak. Bu temaları silmenin bir yolu var mı?

en basit yolu yeniden yazılım yükle

Bu en zoru değil ama en uzunu olur. Setool2 ile hallediliyordu. Bir komut dosyası vardı ama silmişim o dosyayı...
  • arkadaşlar ben en başta bu patch işlerini falan phone xs ile ve yardımcı programlarıyla yapıyordum. şimdi ise setooll dan yapıyorum. bu durumda benim telefonun garantisi gittimi? gitmediyse main+fs attım tele fabrika çıkışına döndü. bütün patchler falan silindi mi? yani garantiye vermeyi düşünüyorumda kamerada bi sorun var o yüzden garantiye verdiğimde bi sorun olmaz değil mi?

Orjinalden alıntı: accord5

arkadaşlar ben en başta bu patch işlerini falan phone xs ile ve yardımcı programlarıyla yapıyordum. şimdi ise setooll dan yapıyorum. bu durumda benim telefonun garantisi gittimi? gitmediyse main+fs attım tele fabrika çıkışına döndü. bütün patchler falan silindi mi? yani garantiye vermeyi düşünüyorumda kamerada bi sorun var o yüzden garantiye verdiğimde bi sorun olmaz değil mi?

Arkadaşım garantisi gitmez yazılım yüklemene bile gerek yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 24 Haziran 2008; 14:08:24 >

quote:

arkadaşlar ben en başta bu patch işlerini falan phone xs ile ve yardımcı programlarıyla yapıyordum. şimdi ise setooll dan yapıyorum. bu durumda benim telefonun garantisi gittimi? gitmediyse main+fs attım tele fabrika çıkışına döndü. bütün patchler falan silindi mi? yani garantiye vermeyi düşünüyorumda kamerada bi sorun var o yüzden garantiye verdiğimde bi sorun olmaz değil mi?

sağol cevabın için ama yazılım yüklemem gerekiyordu çünkü son patchlerden sonra kafayı yemişti. bu arada yeni yazılımlarda farklılıklar var kısayollarda falan uyku modu saati, hat ismini düzenle,pil,değişik kısayollar,değişik değişik internet profilleri falan var ama hiçbiride düzgün çalşmıyor(pil çalışıyor ama neye yaradığını anlayamadım, pil yüzdesini ve birçok sayı harf falan var). main ve fs yi ilk sayfada verilen linkten indirdim ek olarakta patch falan atmadım neden acaba?

• quote:

quote:

quote:

sağol cevabın için ama yazılım yüklemem gerekiyordu çünkü son patchlerden sonra kafayı yemişti. bu arada yeni yazılımlarda farklılıklar var kısayollarda falan uyku modu saati, hat ismini düzenle,pil,değişik kısayollar,değişik değişik internet profilleri falan var ama hiçbiride düzgün çalşmıyor(pil çalışıyor ama neye yaradığını anlayamadım, pil yüzdesini ve birçok sayı harf falan var). main ve fs yi ilk sayfada verilen linkten indirdim ek olarakta patch falan atmadım neden acaba?

sorunu tam anlayamadım

• main ve fs attıktan sonra yeni şeyler geldi telefona mesela beyaz tuşa basıyoruz ve kısayol geliyorya orada pil var,hat ismini düzenle var,uyku modu saati düzenle var ama hiç biride çalışmıyo bunlar neden var diyorum orijinal değilmiydi linkteki main ve fs?

main ve fs attıktan sonra yeni şeyler geldi telefona mesela beyaz tuşa basıyoruz ve kısayol geliyorya orada pil var,hat ismini düzenle var,uyku modu saati düzenle var ama hiç biride çalışmıyo bunlar neden var diyorum orijinal değilmiydi linkteki main ve fs?

imzamda yazılım dosya depomda w 810 için cıd numarana göre main fs custom mevcut

onları at orjinal haline gelir
  • quote:

ben mainle fsyi phileo sophianın konusundan attım o orijinal değil mi?

orjinal olması lazım ama benim depomdakileri dene

benim depomda bulunan dosyalar denenmiştir
  • herşey tamamda şunu anlamadım şimdi telefonu usb kabloya bağlayınca hemen dosya transfer modu felan diyor ayrıca önce flaşa basıp sonra telefon kapalıyken c ye basıpmı bilgisayar bağlıyacaz?yapıyorum herşeyi sol tarafında setolun sadece 3 satır yazı çıkıyor alttaki barda habire dolup boşalıyor

Orjinalden alıntı: iö

herşey tamamda şunu anlamadım şimdi telefonu usb kabloya bağlayınca hemen dosya transfer modu felan diyor ayrıca önce flaşa basıp sonra telefon kapalıyken c ye basıpmı bilgisayar bağlıyacaz?yapıyorum herşeyi sol tarafında setolun sadece 3 satır yazı çıkıyor alttaki barda habire dolup boşalıyor

telefon kapalı halde c ye basarak bağlayacaksın yeni donanım bulundu ibaresi çıkınca pc de

usb driveri tanıtacak kuracaksın işlem yaparkende setolle kapalı şekilde c ye basarak bağlayacaksın sonra flaşha basacaksın

sen usb driverini tanıtamamışsın

• quote:

quote:

herşey tamamda şunu anlamadım şimdi telefonu usb kabloya bağlayınca hemen dosya transfer modu felan diyor ayrıca önce flaşa basıp sonra telefon kapalıyken c ye basıpmı bilgisayar bağlıyacaz?yapıyorum herşeyi sol tarafında setolun sadece 3 satır yazı çıkıyor alttaki barda habire dolup boşalıyor

telefon kapalı halde c ye basarak bağlayacaksın yeni donanım bulundu ibaresi çıkınca pc de

usb driveri tanıtacak kuracaksın işlem yaparkende setolle kapalı şekilde c ye basarak bağlayacaksın sonra flaşha basacaksın

tamam cam driveri yükledim gibi gözüküyor(withan v3) ama sanki biraz daha kötü gibi görüntü noise oranı biraz daha fazla sanki :(

• arkadaşlar w910i için flash tema yukleyebiliyormuyuz?????????????????????????????????????

quote:

quote:

tamam cam driveri yükledim gibi gözüküyor(withan v3) ama sanki biraz daha kötü gibi görüntü noise oranı biraz daha fazla sanki :(

cam driver kullanımı imzamdaki k 790 konusunda mevcut

bakmanı tavsiye ederim

• Sağolasın uğraşın için.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.