Şimdi Ara

Sessiz ve Serin PC için Ayarlar !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar i72600 ve ASUS anakart aldım 2 ay önce...
    1 haftadır CPU tempeture error deyip kapanıyor habire, tabii sıcaklarında etkisi var şu an ama biosda 55 derece gözüyor. Bir de madem ısınıyor kapanıcak niye fanın hızı artmıyor anlamadım, ama tv kartını açınca otomatik olarak fan hızlanıyor, kapatınca yavaşlıyor...
    Fanlar minimumda çalışıyor. Zalman CPNX10 Extreme var.
    Sadece internet için kullanıyorum, o yüzden sessizlik ve serinlik istiyorum...
    İşlemcinin ısınmaması için ASUS Bios'da ne gibi ayarlar yapmam lazım? Tabii işlemciye falan zarar vermeyecek şekilde...Bu arada acemiyim ona göre anlatırsanız daha iyi olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsan01 -- 25 Haziran 2012; 12:29:29 >

Copyright © 2011-2022
    Ajans© ®
  • Asus'un hangi anakart modelini kullanıyorsunuz ona göre söyleyelim?
  • Düşürebiliyorsanız FSB, Çarpan falan düşürün. Güç seçeneklerinden de güç tasarrufu modunu aktif hale getirin. Böylece daha az ısınabilir. Bunu yanısıra C&Q seçeneği BIOS'da olur. Oradan enabled yapın. Ya da C&Q değil de speed step diye bir olay var. Eğer o seçenek varsa enabled yapın. Sistem boştayken çarpan düşürmek içindir

9 EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLERİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.