Şimdi Ara

sesim çok kalın. sorum olacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dediğim gibi arkadaş çevremde falan bazen dalga konusu oluyor sesim çok kalın sigara içmediğim halde hırıltılı çıkıyor kısacası sesimi nasıl düzeltebilirim hırıltılı faln olamasını engelleyip inceltmeyii falan
    şimdiden teşekkürler

• Ergenlik bitince geçer.
    Ergenlik bittiyse geçmiş olsun yapacak bir şey yok.Anca aşırı inceltebilirsiniz.Tuttuğunuz takımın maçlarına gidin olağan güçle bağırın.
    Bazen kendi sesimi zar zor duyduğum zamanlar oluyo maç sonrası.

• quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

Ergenlik bitince geçer.
    Ergenlik bittiyse geçmiş olsun yapacak bir şey yok.Anca aşırı inceltebilirsiniz.Tuttuğunuz takımın maçlarına gidin olağan güçle bağırın.
    Bazen kendi sesimi zar zor duyduğum zamanlar oluyo maç sonrası.

24 yaşındayım
    boku bokuna gitti ses ozaman sesimin güzel çıkması hırıltılı çıkmaması için tavsiyeler bekliyoeum
  • hocam benim de sesim kalın değil diye dertliyim. çok ince de değil ama kalın olmasını isterdim. mesela otobüste veya dolmuşta ses kalınlığı avantajını kullanarak rahatlıkla ineceğiniz durağı veya kapı açılmadığında şoförü ikaz edebilirsiniz. sırf sesi ince diye durağa gelirken düğmeye basan ama kapı açılmadığında şoföre seslenemeyip 2 durak sonra inen bir arkadaşım var
  • şarkı söylerken ta..ak geçiyolar
  • İnce olmasından daha iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06 AMT 71

İnce olmasından daha iyidir

Yani.En azından erkeksi sesim dersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bacaklarım çok mu ince
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sesim baritonla tenor arasında bir yerde, tam bariton olmayı hatta bas-bariton arasında olmayı çok isterdim. Kalın bir sesle yapılan konuşmaların çok daha etkileyici olduğunu düşünüyorum şahsen. Bir konuşma falan yaparken de olabildiğince baslarda konuşmaya çalışırım. Aslında bir yandan da sesin tok olması gerekiyor, o hırıltılı mevzu biraz sıkıntı olabilir.

İlla şarkı söyleyeceksen Rammstein söyle sen de
  • Banada başta öyle derlerdi şimdi yanlışlıkla beni arayan herkeste bir abi modu oluyor millet direk tırsıyor memnunum ..
  • Şarkı söylerken dalga geçiyorlarsa sen de Ahmet Kaya şarkıları söyle.
  • Senin sesini bilemeyeceğim ama kalın ses bence etkili bir sestir. Sesin ince olsa bile güzel olmazsa onla da muhtemelen dalga geçerler. Ben söylesem benle de dalga geçebilirler. Kafana takma bence böyle şeyleri.
  • Diksiyon kursuna gidip verdikleri egzersizleri düzenli yaparsan sesin oldukça güzelleşir, hırıltısıda kaybolur büyük ihtimalle. Fakat inceleceğini söyleyemem :)
  • ARKADAŞLAR CEVAPLAR İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
    SAYGILAR...
  • kalın derken murat bardakçı gibi hörültü şeklindeyse kötü de bas,bariton falan iyidir çaycı ismail stili:)
  • Ne güzel iste kızlar seksi bulur hırıltılı ve tekdüze bir sesi. Benim sesim de tekdüze çıkıyor hiç duygu katamıyorum sese. Yani sasırsam da sevinsem de üzülsem de ses tonum hep aynı Teoman gibi. Kızlar bayılıyo valla.
  • Kızlar sesden etkilenirler, sesini iyi kullanırsan kendini daha da çekici kılarsın. İnce sesliler genellikle ek olarak vücut dilini daha iyi kullanırlar.
    Erdal Beşikçioğlu ile Nejati İşler'in karşılıklı olarak cılız sesle konuştuklarını düşünsene.
  • Kızların bayıldıgı sesler nasıldır beyler bir taslak olusturalım. Baslıyorum ;

Nejat İşler

Teoman

Okan Bayülgen
  • Olayı abaza bir pencereden çekip insanları etkilemek olarak değerlendirdiğimizde, herhangi bir konuşma, bu toplum önünde ya da karşılıklı olabilir. Çok daha ikna edici ve güven verici oluyorsunuz kalın bir sesiniz varsa ve kullanabiliyorsanız. Ama sesin tokluğu da önemli. Dağınık, boğuk, ne dediği anlaşılmayan bir ses değil tabi bahsedilen.
  • Beyler kapalı ortamlarda sesım ınce cıkıyor ama acık ortamlarda sesım cok kalın cıkıyo ne yapabılırım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.