Bildirim
ses simgesi ve ağ simgesi yokoldu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
denetim masası çoklu ortam ses denetimini görev çubuğunda göster.i işaretle _____________________________ İyi düşün, güzel hisset. Yanılma, aldanma. Ne varsa doğruluktadır. Doğruluk şaşar sanma! -
Ses için denetim masasına gir ordan ses ve çoklu ortam arkadaşın dediği gibi orda simgeyi göster diye bir seçenek var ona tik at.
Ağ bağlantısı için ağ bağlantılarım a sağ tıkla özellikler de sonra yerel ağ bağlantısına sağ tıklayıp özellikler de o gelen pencerenin en altında bağlandığımda icon u göster diye seçenek var ona tik at._____________________________ Türkçe ASP,ASP.net Arşiviniz
http://www.asprehberi.net -
arkadaşlar ben de zaten öyle yapıyorum. pc yi her açtığımda yine görünmüyorlar simgeler her seferinde başa dönmüş oluyorum. bunu kesin bir çözümü yok mu acaba -
açıkcası ben başka bişey diyemem.Bunun için çok fazla ama o zmn işletim sistemini baştan kur _____________________________ Türkçe ASP,ASP.net Arşiviniz
http://www.asprehberi.net -
başlat -- çalıştır--- msconfig
başlangı bölümünde istediklerni işaretle istemediklerini kaldır yenden başlat sanırım sorun çözülür -
anladığım kadarıyla sen yönetici değilsin ayrıca yerel kullanıcı da değilsin eğer öyleyse tercihlerini kaydetmez -
peki bişi söylücem.
makinan her açıldığında açtığın kullanıcı adını normal görüyor mu?
eğer görmüyorsa pc ye yaptığın her müdahele makinanı baştan açtığında etkisiz kalıyor..._____________________________ EZ JITE HEZ DIKIM
-
systeminde bir sorun var system geriyükleme yapıyor sanırım.yada enson ayarlarını kaydetmiyor.baştan kurmayı denesene boşa vakit kaybetme _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- java error code 1603
- word kelimeler arası boşluk problemi
- windows gereken dosyaları yükleyemiyor
- kasa çalışıyor ama ekran gelmiyor
- lcd tv renk bozulması
- telefon wifiye bağlanmıyor
- bilgisayardan ses gelmiyor
- windows 10 ekran görüntüsü alma
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
- yalın internet nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X