Şimdi Ara

Masaüstü simgeleri yer değiştiriyor ve küçülüyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Birinci sorunum her bilgisayarı açtığımda simgelerin küçülmesi. Metin uygulamaları ve diğer öğelerin boyutunu değiştir kısmında 175% ayarlı duruyor. Tekrar 175% yapıp uygula dediğimde oturumu kapatıp açıyor ve düzeliyor simge boyutları. Bu sorun Windows 10 ile ilgili.

İkinci sorunum simgelerin yer değiştirmesi (Samsung U28D590D) monitörü açıp kapadığımda simgeler yer değiştiriyor ve hep aynı dizilime giriyor. Display porttan bağlı ve 4k çözünürlükte kullanıyorum Windows 7,8 ve 10 üçünde de var bu durum. Bu sorunda monitörle ilgili.

Bu sorunlarla karşılaşıp çözebilen biri var mı acaba ?

Amd Ryzen 9 9950X3D - Asus Rog Crosshair X670E Hero - Asus Astral RTX 5090 - G. Skill Trident Z Neo 32 GB 6000 Mhz CL28 - Asus 27 OLED PG27UCDM 240Hz 4K Monitör - Cooler Master HAF 700 EVO - Asus ROG Thor 1200W PII Psu - Samsung 990 Pro 2 + 2 TB SSD - NZXT Kraken Elite RGB IPS LCD 360mm - Razer DeathAdder V4 Pro - Aula F99 Comic - ESPTiger Shan Hai Series [Kun Lun] Mouse Pad - Logitech G Pro X Wireless - Logitech Z623 Speaker - Razer Iskur Oyuncu koltuğu
  • İşyerinde ki 3 bilgisayarda aynı problem başladı. Bilgisayarı kapatıp açtığımızda simgeler yer değiştiriyor.
    Amd Ryzen 9 9950X3D - Asus Rog Crosshair X670E Hero - Asus Astral RTX 5090 - G. Skill Trident Z Neo 32 GB 6000 Mhz CL28 - Asus 27 OLED PG27UCDM 240Hz 4K Monitör - Cooler Master HAF 700 EVO - Asus ROG Thor 1200W PII Psu - Samsung 990 Pro 2 + 2 TB SSD - NZXT Kraken Elite RGB IPS LCD 360mm - Razer DeathAdder V4 Pro - Aula F99 Comic - ESPTiger Shan Hai Series [Kun Lun] Mouse Pad - Logitech G Pro X Wireless - Logitech Z623 Speaker - Razer Iskur Oyuncu koltuğu
  • Ara sira bende de oluyor. Pek onemsemiyorum acikcasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede bu sıkıntı vardı eset kullanıyorsanız güncelleyin düzelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Amd Ryzen 5 5600---Msi b450 Gaming Plus---Corsair Vengeance Rgb Pro (4x16) 64 Gb---Xfx Rx 6700 swft 309 10 Gb---Wd Green SN3000 Nvme M.2---Team Vulkan Z 256 Gb Ssd---8 Tb Seagate Exos---8 Tb Wd Purple---Rampage Castle Full Tower---High Power Element Revo 850w---Acer 24.5 1ms 100hz İps
  • Bendeki sorun biraz daha farklı sanırım çünkü eset kullanmıyorum ve yenile yaptığımda simgeler yer değiştirmiyor. Gerekirse Windows 7 ye veya 8 e geçer simge küçülmesini düzeltirimde monitör açıp kapayınca simge yer değiştirmesini nasıl değiştiricem onu bulamıyorum işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    çözünürlük değişiyor mu peki ?
  • Değişmiyor. Metin boyutunda aynı oluyor ayarda. Başka ayara alıp tekrar aynı ayara alınca düzeliyor simgeler windows 8 de falan yoktu bu sıkıntı. 4k dan kaynaklı sıkıntıyı çözsem 8 e geçerim gerekirse masaüstü simgesi dizemez oldum. Monitörü kapatıyorum açıyorum display porttan bağlı otomatik simgeler kendi kendine karışık bi dizilime geçiyor forumlardada pek çözüm bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    çöp kutusu en üste gidiyor değil mi? sol en baş eğer öyleyse sizde aynı sorundan muzdaripsiniz verdiğim linkteki şeyleri uygulayın düzelir
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.