Bildirim
Ses kartlarında Optic Ses Çıkışı konusu..?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yokmu yaw, bu konudan accık bilgisi olan..?
-
Sadece Audigy için değil tüm ses kartları için kullanılan harici bir dijital dekoderi var DDTS-100!. Onun haricinde Creative'nin ürettiği başka bir çözüm yok bildiğim kadarı ile. -
Ben de decoder da war..
Konu şu;
Bilgisayardan Decodar'a " Laser " Optic çıkış la sesi iletmek istiyorum...
eski epox anakartımda MCP-T chipseti wardı.. s/PDIF kartı takmıştım boarda,. Bu kartta optic in/out var idi.. decodara bağlantı aypıyordum optic ara kablo ile..
Şimdi, anakart değişti..
MCP-T chipseti yok.. onuniçin Audigy aldım, bağladım fakat onda da optic in/out yok..
Bu alet Audigy için ayrıca satlıyormu warmı yada..bu problemi nasıl çözebilirim..?
-
walla kartı hiç görmedim ama koaksiyel çıkış olması lazım o kartta fiber optikle aynı işi görüyo sayılır -
optik io kartları var onun için
onboardlar için bile var..
audigy deck i alıp
kartın üstündeki 40 pin konektore bağlarsan seni de optik girişin olur -
benim audigy, " internal "
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potspot -- 27 Şubat 2005, 19:52:17 > -
Onun için EPOX un optik spdif konnektörü var .. ayrı satılıyor..
ben onboard da kullanıyorum şu an.. Sete bağlı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X