< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Worms -- 22 Haziran 2009; 10:25:53 > |
|

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Worms -- 22 Haziran 2009; 10:25:53 > |
|
TV:LG 50pb690-Luxor 40L600D-vivibright f-30/UYDU:Digitürk Humax DCR HM-9504HD-Tivibu Vestel S7830/MP: Xiaomi mi box s4-k/AVR:SONY STR DH-550/HOPARLÖR:MAGNAT 102,252,800-SONY sa-w2500-/TELEFON:General Mobile 20/AĞ:TP-Link wd9970
|
|
|
|
| _____________________________ |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 17 Temmuz 2009; 0:53:07 > |
|
|
|
slm arkadaslar bende onkyo sr tx444 atmos destekli amfi m var hoparlor vs kurulu daha ince medya box vs uydu ps4 vs hepsini amfiye hdmi ile yolluyor onko sr tx444 den hdmı out dan cıkıs alıp tv nin arc girisinden kullanıyordum tv yi lg 65 c8 oled tv yaptım ve alttaki uygu medya box vs leri ıptal ettim tv nın uydu sunu netfilks de kendi aplikasyon nunu ve ıp tv icinde lg nin magazasındaki iptv apk sini yukledim her sey guzel oldu hepsi tv de tv bu arada atmos destegide var ama ben sesi amfi ye alamadım tv nin hdm arc a da bagladım başka hdmı girisede bagladım yok ses amfiden alamadım bluetooth ile alıyorum amfiden ama bluetooth atmos ses i veremiyor bu seeferde bu konuda bana bi fikir tavsiye verebileniniz olurmu |
| _____________________________ |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Hoparlor: Heco Music Style 900 kule, Heco Victa 201 arka ve 101 merkez, Atmos hoparlorler Canton Plus GX3, Sub GoldenEar FF4, Roksan Kandy 2 Stereo Amfi, Project Debut Carbon Esprit SB Pikap, Ortofon M2 Red iğne, Pi 3, SMSL M8 dac, Black Rhodium Jive hoparlor kablosu, Projeksiyon: Benq W2700 PC: Aerocool DS Cube, High Power Astro Lite750w 80Plus Gold, Ryzen 5 3600, Asrock B450m Pro4, 16gb ram, Asus Dual-RX 580, SanDisk Extreme Pro 1TB M.2 NVMe SSD |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|