Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Servisin verdiği Saçma sapan cevap ve Cihazı Tamir etmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 5 cihazım şarj olmuyordu, başka şarj aletleriyle de deneme rağmen işe yaramadı. 17.09.2014 de cihazı aldığım avea bayisine götürdüm ve onlarda garanti kapsamında teleservice isimli firmaya yollamışlar, bugün cihaz geldi dediler. Gittik almaya baktım hiç bir işlem yapılmamış sebep olarak da şunu yazmışlar kağıda;
    IPHONE'UMU BUL UYGULAMASI ACIK OLDUGUNDAN DOLAYI ISLEMLERINE
    BASLANAMAMISTIR, CIHAZIN ISLEME ALINABILMESI ICIN IPHONE'UMU BUL
    UYGULAMASININ SON KULLANICI TARAFINDAN KAPATILMASI GEREKMEKTEDIR.
    AYRINTILI BILGIYEwww.teleservice.com.tr ADRESINDEN ULASABILIRSINIZ
    www.icloud.com ADRESINE APPLE ID VE SIFRENIZ ILE GIRIS YAPARAK
    UYGULAMAYI KAPATABILIRSINIZ..

Tam olarak ne diyor bunlar, iphon'u kendi hesabımdan silmemi istiyorlar?

• Cihazı teslim ederken iphone bul özelliğini kapatmaniz gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aptal avea bayisi bilgi verebilirdi ama kolaylarına gelmiş adamların. Servisin suçu yok maalesef prosedür böyle, size bilgi vermeyen avea bayisi suçlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thermofısa

Cihazı teslim ederken iphone bul özelliğini kapatmaniz gerekir

Kapatmanız gerekir derken, cihazı zaten açamıyorum hocam. İcloud üzerinden üyeliğimden mi çıkarmam lazım cihazı?
  • Avea bayii sinin uyarması lazımdı sizi bununla ilgili
    Ayarlar-> icloud -> iphone'umu bul -> en yukardan kapatın tekrar verin yapsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssekoo

Avea bayii sinin uyarması lazımdı sizi bununla ilgili
    Ayarlar-> icloud -> iphone'umu bul -> en yukardan kapatın tekrar verin yapsınlar

Hocam iphone kapalı zaten, icloud.com dan mı kapatmam lazım, oradan da baktım hesap üzerinde siliyor cihazı, öyle mi yapıcaz?
  • Mustache kullanıcısına yanıt
    iPhone'umu Bul'u kapatamadığınız iOS aygıtı veya Mac'i çıkarmak için
    Aygıtta iPhone'umu Bul'u kapatamazsanız aygıtı kapatın, böylece aygıt çevrimdışı olur, ardından iCloud.com 'da iPhone'umu Bul'dan çıkarılır.

Not: Ayrıca, iOS aygıtınızı önce silerek de çıkarabilirsiniz; size ait olmayan bir iOS aygıtını çıkarma ile ilgili aşağıdaki yönergeleri uygulamanız yeterlidir. Daha sonra iCloud veya iTunes yedeklemeden aygıtınızı geri yükleyebilirsiniz.

Çıkarmak istediğiniz aygıtı kapatın.

iCloud'da kullandığınız Apple Kimliğiniz ile başka bir bilgisayarda icloud.com/#find adresine giriş yapın.

Başka bir iCloud uygulaması kullanıyorsanız iCloud.com penceresinin üzerinde uygulamanın adını ve ardından iPhone'umu Bul'u tıklayın.

Tüm Aygıtlar'ı tıklayın, çevrimdışı aygıtı seçin ve iPhone'umu Bul'dan çıkar'ı tıklayın. iPhone'umu Bul'dan Çıkar'ı göremiyorsanız Tüm Aygıtlar'ı tekrar tıklayın ve aygıtın yanındaki Sil düğmesini tıklayın.

Aygıt tekrar çevrimiçi olursa iPhone'umu Bul'da tekrar görünür. Aygıtınız yeniden görünürse aygıtta iPhone'umu Bul'u kapatın (yukarıda verilen iPhone'umu Bul'u kapatarak aygıtı çıkarma yönergelerini izleyin) veya bu bir iOS aygıtıysa ve aygıt artık sizde değilse artık sahibi olmadığınız iOS aygıtını çıkarmak için aşağıdaki yönergeleri izleyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çözüldü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iphone ayarlara gir ordan asagida Icolud var ona gir ve orda iphonumu bul var ona bas ve kapat sana sifreni soracak girince kendi kapanacak okadar kolay
    iPhone'umu Bul'u kapatamadığınız iOS aygıtı veya Mac'i çıkarmak için
    Aygıtta iPhone'umu Bul'u kapatamazsanız aygıtı kapatın, böylece aygıt çevrimdışı olur, ardından iCloud.com'da iPhone'umu Bul'dan çıkarılır.

Note: Ayrıca, iOS aygıtınızı önce silerek de çıkarabilirsiniz; artık sahibi olmadığınız bir iOS aygıtını çıkarma ile ilgili aşağıdaki yönergeleri uygulamanız yeterlidir. Daha sonra iCloud veya iTunes yedeklemeden aygıtınızı geri yükleyebilirsiniz.
    Çıkarmak istediğiniz aygıtı kapatın.

iCloud'da kullandığınız Apple Kimliğiniz ile başka bir bilgisayarda icloud.com/#find adresine giriş yapın.

Başka bir iCloud uygulaması kullanıyorsanız iCloud.com penceresinin üzerinde uygulamanın adını ve ardından iPhone'umu Bul'u tıklayın.

Tüm Aygıtlar'ı tıklayın, çevrimdışı aygıtı seçin ve iPhone'umu Bul'dan çıkar'ı tıklayın. iPhone'umu Bul'dan çıkar'ı görmüyorsanız Tüm Aygıtlar'ı tekrar tıklayın, ardından aygıtın yanındaki Çıkar (x) butonunu tıklayın.

Aygıt tekrar çevrimiçi olursa iPhone'umu Bul'da tekrar görünür. Aygıtınızın tekrar görünmediğinden emin olmak için aygıtta iPhone'umu Bul'u kapatın (yukarıdaki iOS aygıtı veya Mac'i çıkarma yönergelerini izleyin) veya iOS aygıtınız varsa bu aygıtı silerek de çıkarabilirsiniz (aşağıdaki artık sahibi olmadığınız iOS aygıtını çıkarma yönergelerini izleyin).

Apple Destek

• ssekoo S kullanıcısına yanıt
    2 dakika geç kalmışım
  • Teşekkürler hocam, halletim. Şimdi geri götürüyorum bayiye.
    @ssekoo @Malâyani
    Bu arada bayiye çirkeflik yapmadan gelme

Ben de verdim dün turkcell'e telefonumu alan adamın bana ilk söylediği şey "iphone'u bul özelliğini kapatır mısınız" oldu. Yani bu kaybettiğin zaman onların yüzünden bilgin olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.