Şimdi Ara

Servis sonrası işlemci aşırı ısınma yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim anakartım arızalandığı için vatana götürdüm anakartı sökmek için tüm parçaları söktüler haliyle servise yolladılar sonra değişim izni geldi bende z97 pc mate aldım bu arada işlemcim 4670k işte sistemi toplamış vatan bende gittim aldım sonra eve geldim taktım sisteme format attım herşeyi kurdum falan sonra servise gitmeden önce full ayarda hiç kasma yapmayan lolde işlemci 100 dereceye kadar çıktı ancak ekran kartı en fazla 60 gördü işlemci fanı güzel oturmuş ona baktım fanda dönüyor acaba sorun ne normalde gta 5 te bile bu kadar ısınmazdı işlemci.

• Bu arada oyundan çıkıncada çabuk soğumuyor 3dk falan 80 lerde dolaşıyor boştada 50 derece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Termal macun sürmemiş olabilirler veya anakart ısı sensörü hatalı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

Termal macun sürmemiş olabilirler veya anakart ısı sensörü hatalı olabilir

Termal macun bu kadar etkilermi ki hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulud49 -- 28 Temmuz 2016; 8:35:41 >
  • ulud49 U kullanıcısına yanıt
    Çok önemli termal macun. Ne fazla olcak ne az.
  • aklıma termal macun geliyor
  • Peki bu stock soğutucuyu nasıl çıkarıp takabilirim acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    İntelse 4 tane mandal var ok yönünde çevirip çekeceksin her mandalı direk çıkıyor biraz yavaş hareket edin .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    İşlemcim 4670k hocam çıkardıktan sonra termal macunu neyle temizlemeliyim ve o fanı nasıl yerine takabililirim.

• Kolonya aseton alkol olabilir hiç biti yoksa ıslak bez bile olur bence YouTube üzerinden videolara bakın mutlaka

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulud49

quote:

Evet etkiler, Xigmatek Powerful f/p bir ürün dikkatli bir şekilde işlemi gerçekleştir sonra sonuca bakarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: ulud49

quote:

Evet etkiler, Xigmatek Powerful f/p bir ürün dikkatli bir şekilde işlemi gerçekleştir sonra sonuca bakarız.

Hocam bu intel fanının bacakları falan kırılıyormuş nasıl söküp takabilirim acaba.

Kardeşim buradan nasıl anlatabiliriz bu işlemi, videolarını izle dikkatli yaparsan bir şey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Kardeşim buradan nasıl anlatabiliriz bu işlemi, videolarını izle dikkatli yaparsan bir şey olmaz.

Hocam sabahtan beri arıyorum sökmeyi buldumda takma işlemini bulamadım video olarak bilen biri varsa linkini atabilir mi acaba

Nasıl söktüysen aynı şekilde takacaksın hocam. Fanı sök pinden cıkart fanın işlemciye temas eden yerini sil. Islemciyi cikarmadan uzerini sil sonra işlemcinin uzerine termal macunu sık ince bir tabaka halinde yay işlemci üzerine sonra fanı oturt bağlantılarını yap güc kablosunu pine tak bu kadar

Dikkat et aman...
    Bi hata yaparsan en iyi soğutucuyu en kötü ihtimal cpu ve anakartı çöp yaparsın.
    Ben video olarak teknopat ın sistem toplama vidyokarını izledim. Ordan kendi sistemine en yakın sistemin kurulumunu izle. Kutusunu açıp montajları gösteriyolar.

• Erreguay kullanıcısına yanıt
    Hocam ben çok izledimde sistem toplama videosu orda her zaman takılabilir vaziyette ki soğutucuları takıyorlar benim derdim şu ayakları falan çevirmemiz gerekiyor ya ne tarafa çevireceğimi bilmiyorum ben sökerken veya takarken.

21.dakkadan sonra cpu yu yakıyolar.
    fanın tırnak okları geride yani ok yönünde değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erreguay

21.dakkadan sonra cpu yu yakıyolar.
    fanın tırnak okları geride yani ok yönünde değil.

Seçtikleri PSU'ya bak dalga geçer gibi, ben mi yanlış görüyorum çift 12 V kanalı var ve 360 W öyle mi? Vay arkadaş kim ciddiye alıyor bunları ya...

• Ne oluyor bakıımm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.