|
beyler selamın aleyküm, eski sıvı soğutucum 240mm Deepcool LS520 de arıza olduğu için 360mm Deepcool LD360 aldım,(zaten performansından memnun değildim). yenisini kasanın üstüne sığmadığı için ön tarafa monte ettim. sürekli 90-95 derecede kullanıyorum bilgisayarı, animasyon işi yapıyorum, pc içine bu kadar sıcak hava üflemek sorun çıkartır mı bana? ekran kartını çok kullanmıyorum hep 35 derecelerde takılıyor zaten ama sıcak hava zarar verir mi? ![]() asıl sormak istediklerime geçiyorum; 1.kasayı değiştirmeli miyim sizce? 10-11 ay önce dizmiştim bu sistemi, yaptığım her masraf boşa gidiyor gibi geliyor gözümde. hava sirkilasyonunda bi sorun var mı sizce? kasa fanları için 3 tane ID-COOLING XF-12025-SD-K şipariş ettim, daha performanslı olursa rahatlatır diye. 2-3 güne gelir kargodan. 2.pc sürekli boşta 48-52 derece arasında takılıyor ama google'a tıklayınca bile 65 dereceye fırlıyor sonra yavas yavaş düşüyor, böyle her harekette 65 66 derecelere fırlaması normal mi? 3. eski sıvı soğutucumun bloğu böyle olmuş. 10gün önce termal macunu değiştirmiştim "Thermal Grizzly 2gr Kryonaut Extreme" ile. acaba uygulama hatası mı yaptım yoksa başka bi sorundan dolayı mı bu yanık izleri olmuş? sizce normal mi? macunu değiştirmeden önce böyle değildi 10günde bu hale gelmiş. ![]() biraz fazla sordum biliyorum beyler ama bu performans sorunlarından adam akıllı işime odaklanamıyorum, bios'dan voltaj kısıyım diyorum orada da ayrı sorunlar yaşıyorum valla çok sıkıldım bu bilgisayardan. yardımcı olursanız çok sevinirim |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

3d v cache gerçekten sıcak çalışan bir işlemci. Çünkü kışın buz gibi çalıştığınıda biliyorum.
Hızlı