Siyah halılar
Siyah halilar mi
Olmaz boyle sey
yoksa rüya mi
Tam mutlu oldum derkeb
Olmadi ya
Lütfen acil yardım 2. El 29 bin eder mi
•islemci: Ryzen 9 5900x-
• Anakart: MSI X570
TOMAHAWK WIFI-
• RAM: 32 GB Hyperx
•- • Ekran Karti: EVGA RTX
3080 10G-
• •Sivi sogutma: Corsair
h100x( Fani takmadan once fotograf cekmisim 2 fani var yani) -
- • Kasa: COOLER MASTER
SNIPER(dedigim gibi elimde kasa var degistirilebilir)-
- • PSU: Corsair
HX850W 80+ planinun-
{YANINDA MONITOR
iSTERSENiZ 144HZ VIEWSONIC 1080P 24 INCH MONITOR
monitör dahil tamamı 29 bine anlaştık 3 senedir kullanılıyor sistem sizce fiyatı nasıl alınır mı
40.000 e monitör dahil sistem mümkünmü
üniversite öğrencisiyim bir bilgisayara ihtiyacım var cs 2 lol gibi oyunları genelde oynarım ama yeni nesil oyunlarıda oynarım bu fiyata mümkünse bana en makul üzmeyecek parçaları önerebilir misiniz 40 bin bütçeye ama 1080 p monitör istiyorum bazı parçalar ikinci elde olabilir veya tamamen hazır sistemde olabilir sizlerden tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden
Hacettepe civarı ev yardım
Merhaba arkadaşlar hacettepe beytepe kampüsünde okumaya baslayacagım bu pazartesi henüz kalacak yer bulamadım kyk çıkmadığı için kiralık ev bakıyorum 1+1 henüz hiç ankaraya gitmediğim için nereden bakmalıyım bilmiyorum.Ulaşımı çok zor olmayan hangi muhitlerden bakabilirim acaba 2 kişi konaklayacağız.Yaşamkent diye duydum ona baktım sadece baska fikri olanlar varmı acaba seri yardım edebilecek varsa çok memnun olurum teşekkür ederim.
Hacettepe civarı ev lütfen yardım
Merhaba arkadaşlar hacettepe beytepe kampüsünde okumaya baslayacagım bu pazartesi henüz kalacak yer bulamadım kyk çıkmadığı için kiralık ev bakıyorum 1+1 henüz hiç ankaraya gitmediğim için nereden bakmalıyım bilmiyorum.Ulaşımı çok zor olmayan hangi muhitlerden bakabilirim acaba 2 kişi konaklayacağız.Yaşamkent diye duydum ona baktım sadece baska fikri olanlar varmı acaba seri yardım edebilecek varsa çok memnun olurum teşekkür ederim.
Bu sisteme hangi ekran kartı alınır
Merhaba arkadaşlar gtx770 ekran kartım bozulduğu için yeni bir ekran kartı almak istiyorum oynadığım oyunlar lol cs go falan Ağır oyunları pek oynamam darboğaz oluşturmayacak şekilde hangi ekran kartını almamı önerirsiniz ikinci el tavsiyesini de açığım görüşlerinizi bildirirseniz çok sevinirim
Sistemin diğer özellikleri
z97 pc mate anakart
i5 4670k işlemci
8 gb gskill ram
xıgmatek 700w gold psu
fiyat aralığım 3-6 bin arası esnek yeterli gördüğünüz bir kart almak istiyorum
Lütfen yatırım tavsiyesine bakarmısınız
Arkadaşlar öğrenciyim çalışıp bi 20k biriktirdim de şuan gelirim yok yılbaşında maaşlara zam gelecek ve paramızn daha fazla değer kaybedeceğini duydum sizce bu 20k ya ne yapabilirim bana fikir verebilecek varmı en azından değer kaybetmemesi için
Aliexpressten rusyaya hediye göndermem mümkün mü yardoö
Rusyada petersburgda yaşayan arkadaşıma doğum günü için bir bileklik alıp göndermek istiyorum lakin aliexpresste teslimat yerini türkiyeden rusyaya çevirince site kafayı yiyor bunun yapmam mümkün mü acaba

Son Giriş: 19 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 993
İkinci El Bölümü Mesajları: 56
Konularının görüntülenme sayısı: 12.894 (Bu ay: 233)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 90 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware