2. El notebook acil yardım
Arkadaşlar merhaba ilk defa 2. El notebook alacağım için yardıma ihtiyacım var.Furmark occt ve ssd sağlığı testi hangilerini yapmamı önerirsiniz birde sonuçlarını atmam için bana numarasını verebilcek biri varmı sonuçları değerlendirme açısından ilk defa alıyorum diye çok gerginim buluşmada yarım saat zamanım olcak test etmek için bana yardımcı olmak isteyen varsa özel mesajdan numarasını atabilirse çok mutlu olurum teşekkür ederim.
Birazdan buluşacağım işi bilen birinden yardım bekliyorum.
Bilgisayar Acer predetor neo 16 i7 13650hx rtx4070 16 gb ram 1 tb ssd 2k ekran
2. El laptop acil yardım
Arkadaşlar merhaba ilk defa 2. El notebook alacağım için yardıma ihtiyacım var.Furmark occt ve ssd sağlığı testi hangilerini yapmamı önerirsiniz birde sonuçlarını atmam için bana numarasını verebilcek biri varmı sonuçları değerlendirme açısından ilk defa alıyorum diye çok gerginim buluşmada yarım saat zamanım olcak test etmek için bana yardımcı olmak isteyen varsa özel mesajdan numarasını atabilirse çok mutlu olurum teşekkür ederim.
2. EL LAPTOP İÇİN ACİL BAKARMISINZ
110k ya kadar sistem yardım eder misiniz
Merhabalar arkadaşlar iki gün içinde alınacak iç mimarlık programları ve oyun oynanacak monitör dahil 110k ya kadar bir sistem önerisi bekliyorum aklımda pek bir şey olmadığı için sizlere danışmak istedim yardım ederseniz çok memnun olurum teşekkürler.
Siyah halılar
Siyah halilar mi
Olmaz boyle sey
yoksa rüya mi
Tam mutlu oldum derkeb
Olmadi ya
Lütfen acil yardım 2. El 29 bin eder mi
•islemci: Ryzen 9 5900x-
• Anakart: MSI X570
TOMAHAWK WIFI-
• RAM: 32 GB Hyperx
•- • Ekran Karti: EVGA RTX
3080 10G-
• •Sivi sogutma: Corsair
h100x( Fani takmadan once fotograf cekmisim 2 fani var yani) -
- • Kasa: COOLER MASTER
SNIPER(dedigim gibi elimde kasa var degistirilebilir)-
- • PSU: Corsair
HX850W 80+ planinun-
{YANINDA MONITOR
iSTERSENiZ 144HZ VIEWSONIC 1080P 24 INCH MONITOR
monitör dahil tamamı 29 bine anlaştık 3 senedir kullanılıyor sistem sizce fiyatı nasıl alınır mı
40.000 e monitör dahil sistem mümkünmü
üniversite öğrencisiyim bir bilgisayara ihtiyacım var cs 2 lol gibi oyunları genelde oynarım ama yeni nesil oyunlarıda oynarım bu fiyata mümkünse bana en makul üzmeyecek parçaları önerebilir misiniz 40 bin bütçeye ama 1080 p monitör istiyorum bazı parçalar ikinci elde olabilir veya tamamen hazır sistemde olabilir sizlerden tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden
Hacettepe civarı ev yardım
Merhaba arkadaşlar hacettepe beytepe kampüsünde okumaya baslayacagım bu pazartesi henüz kalacak yer bulamadım kyk çıkmadığı için kiralık ev bakıyorum 1+1 henüz hiç ankaraya gitmediğim için nereden bakmalıyım bilmiyorum.Ulaşımı çok zor olmayan hangi muhitlerden bakabilirim acaba 2 kişi konaklayacağız.Yaşamkent diye duydum ona baktım sadece baska fikri olanlar varmı acaba seri yardım edebilecek varsa çok memnun olurum teşekkür ederim.
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.020
İkinci El Bölümü Mesajları: 56
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 632)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 90 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt

Özel Mesaj

Görüntülenme 
 13 Yanıt

0