Şimdi Ara

SERVET MARSİLYA'DA (MI ??)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
4.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni öğrendiğim bir haberi paylaşıyorum. Servet Çetin konusunda Galatasaray’la O. Marseille anlaştı. Galatasaray bu transferden 10 milyon Euro kazanacak. Bu durumda sol bek ve yabancı stoper transferi daha da önem kazandı Galatasaray’da.

Sevgilerimle.

Melih Şabanoğlu

hayırlısı olsun..

• Doğru bir haber. Bana güvenebilirsin. Ben de biraz üzüldüm ama iki yıl önce 600 bin dolara aldığın bir futbolcuyu 10 mio Euro’ya pazarlayabilmek çok iyi. Vermeseydik dört yılımız sağlam olurdu, ama arkadan gelenlerin yolunu da kapatmış olurduk. Sevgilerimle. Melih

10 milyona gittiyse çok iyi.Zaten sağ bek kesin alcaktık şimdi hem sağ bek hemde defansa adam alıcaz.İyi oldu heralde.
  • aslında Servet'in bugun ki açıklaması beni biraz düşündürmüştü ; floryada şuan çalışmalar yapıyormuş ve halen daha ağrıları devam ediyormuş.. geçen sezon yaklaşık 3 ay sakatlık nedenli oynamadı ve halen etkisi sürüyorsa sıkıntı var diye düşünüyordum ki bu 10 milyon haberini gördüm, üzüldüm mü sevindim mi anlamadım ama her türlü Haldun Üstünel varken endişe etmem
  •  SERVET MARSİLYA'DA (MI ??)

10 milyon euro iyi para,Servet de kesinlikle Avrupa'da oynamayı hakeden bir oyuncu,öncelikle hayırlı olsun..

Ama şuda var ki ,Servet iki sezon gibi kısa sayılabilecek bir dönemde, verdiği hizmetlerle Galatasaray'ın unutulmaz oyuncularından biri haline geldi..

Yolun açık olsun,yaptığın fedakarlıkları hiç bir zaman unutmayacağız..
  • Konuyu okurken MediaPlayer'da Sagopa'dan "Bana müsade beyler" şarkısı çalıyordu.
  • İkinizde Melih Şabanoğlu dedi diyosunuz ama farklı farklı yazılar :)

Neyse.

Galatasaray son 3-4 senedir iyi savunma hattına sahipti "Song-Tomas" "Servet-Song" "Servet-Emre Güngör" Meirayı eklemiyorum buraya. Servet'in gönderildiği,Meira'nın gönderildiği,Emre Aşık'ın yaşlandığı,Emre Güngör'ünde sık sık sakatlandığı bölgemiz burası. Bu demek oluyoki defansımız bu sene tamamen değişicek. Eskisi gibi sağlam olur mu olmaz mı bellideğil ama Servet'i arıyacağımız kesin.

Meira transferinde olduğu gibi Servette para için satılmış oluyor böylece.

Allah bize bir daha Topal'ın,Balta'nın ve Kewell'ın stoper oynadığı günleri bir daha göstermez inşallah.
  • Melih Şabanoğlu'nun kendi blogunda yazdığı farklı iki post onlar :)

eğer 10 milyona 2 tane iyi stoper alınırsa iyi transfer olur o zaman.. en azından şu maddi sıkıntıların tavan yaptığı dönemde mantıklı bi hamle olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Büyük kulubün paraya ihtiyacı olduğunu düşün müyorum kalması herzaman için daha iyi olur
  • bir kaç saat önce bende konumda belirtmiştim ama kaynağım türkspor.net olunca pek dikkate alınmadıhttp://forum.donanimhaber.com/m_32373837/tm.htm
  • Servet iyi oyuncu fakat 10 milyon euro edecek bir futbolcu değil bana göre.Verilen para çok önemli bir miktar.Yalnız sol bek değilde bir sağ beke daha çok ihtiyacımız var.Ayrıca 10 milyon euro bir Türk oyuncuya verilen en yüksek bonservis bedeli oluyor eğer transfer gerçekleşirse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: smallsway

bir kaç saat önce bende konumda belirtmiştim ama kaynağım türkspor.net olunca pek dikkate alınmadıhttp://forum.donanimhaber.com/m_32373837/tm.htm

evet turkspor pires için özel uçağı halen daha havaalanında beklettiği için güvenmiyoruz..

• Servet Fransa da iş yapar bence..
    Kazandırdığı para da çok iyi...
  • Valla eğer o kadar paraya gittiyse gerçekten, Dos Santos + savunmaya biri süper olur. Ancak Servet'e ısınmıştık ya, gitmesine üzüldüm açıkçası. Eğer haber doğruysa, yolun açık olsun Servet. Tüm fedakarlıkların için sana minnettarız.
  • Haberin doğruluğu tartışılabilir. Şayet haber doğru ise umarım yönetim alternatifleride hazırlamıştır. Yoksa gelecek sezon defans hattında çok büyük sıkıntılar çekeriz.
  • O paraya gidecekse bence de gitsin. Yanlız Servet bence de unutulmaz bir futbolcumuz olmuştur.
  • Erik Gerets'e teşekkür etmesi lazım Galatasaray'ın. Onun verdiği rapora Dechamps sadık kaldı. Marsilya, devre arasında alamadığı Servet'i bugün transfer etti. İki alternatifleri vardı bu bölge için. Bordeaux'dan Daiwarra ve Servet. Servet'in daha iyi adam olduğu kesin. Galatasaray da pazarlığı iyi yönetti. Devre arasında kapıyı 8 milyon eurodan açmışlardı. Marsilya, 7 milyona işi bağladı. Fenerbahçe'den Sivas'a giderken lüks cipini yeni takım arkadaşları rencide olmasın diye İstanbul'da bırakan, azmedip İstanbul'un bir başka büyüğüne dönen, tribünleri inleten, oncalarına nispet yaparcasına ben takım tutmuyorum diyen, kafaya tekme uzatan, saha dışında da koca yüreği olan bu güzel artık Fransa'da oynayacak. Ribery'de kendisine kazık atan Marsilya'dan Galatasaray kasasına tarihinin en büyük transfer gelirini koydu. Üstelik bir defans oyuncusundan. Kaçmaz bir teklif olduğu kadar Rijkaard'ın da mutlaka gidebilir raporu etkili olmuştur. Sıcak para elbette ki güzel ama Galatasaray'ın işi şimdi çok daha zor. 6 yabancı kontenjanında hesaplar karıştı.

AcetoBalsamico

Burada da 7 diyor.

• Takımdan oyuncu SA-TIL-MA-YA-CAK
  • Büyük bir kayıp oldu... Bu olay Hakan Balta'ya stoper yolu da açabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

Büyük bir kayıp oldu... Bu olay Hakan Balta'ya stoper yolu da açabilir.

Kurtlar vadisi izlemeyenler olabilir eklemeyi unutmuşum ;

Demedi deme ibrahim

• valla dediğim oluyor herhalde
    bu kadar para etmişken en iyisini yapıyoruz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.