quote:Orijinalden alıntı: Dürzük Falcao nun ayakkabılarını bağlar Gül gül öldüm ya, nerden geldi aklına bu espri
quote:Orijinalden alıntı: Dürzük Falcao nun ayakkabılarını bağlar Nasıl zoruna gider demi atletico alsa sowu
quote:Orijinalden alıntı: PunisheRaFk quote:Orijinalden alıntı: Dürzük Falcao nun ayakkabılarını bağlar Nasıl zoruna gider demi atletico alsa sowu Atletico selçuk'u alsa şaşırmam ama zoruma gider.
quote:Orijinalden alıntı: salakokajmer quote:Orijinalden alıntı: PunisheRaFk quote:Orijinalden alıntı: Dürzük Falcao nun ayakkabılarını bağlar Nasıl zoruna gider demi atletico alsa sowu Atletico selçuk'u alsa şaşırmam ama zoruma gider. Espiri yapmayıda bilirmiş bak bak.
quote:Orijinalden alıntı: PunisheRaFk quote:Orijinalden alıntı: Dürzük Falcao nun ayakkabılarını bağlar Nasıl zoruna gider demi atletico alsa sowu Yanlis anlamada Atletico Sow u alsa neden birisinin zoruna gitsin? GS yararina olur acikcasi cunku iyi golcü.
Bir Galatasaraylı espri yapmış.3 Galatasaraylı gülmüş. Ne yapsın Atletico Madrid,Burak Yılmaz'ı mı alsın
quote:Orijinalden alıntı: equando Bir Galatasaraylı espri yapmış.3 Galatasaraylı gülmüş. Ne yapsın Atletico Madrid,Burak Yılmaz'ı mı alsın Eh yani Burak dururken Sow'u mu alsın Falcao'nun ayakkabılarını bağlar esprisi komikti objektif olalım
quote:Orijinalden alıntı: Dürzük Falcao nun ayakkabılarını bağlar Burak top toplayıcı bile olamaz orada.
quote:Orijinalden alıntı: draguh quote:Orijinalden alıntı: Dürzük Falcao nun ayakkabılarını bağlar Burak top toplayıcı bile olamaz orada. Tamam arkadaşım, kasma kendini bu kadar espri yapcam diye.
quote:Orijinalden alıntı: qarizmaa52 quote:Orijinalden alıntı: draguh quote:Orijinalden alıntı: Dürzük Falcao nun ayakkabılarını bağlar Burak top toplayıcı bile olamaz orada. Tamam arkadaşım, kasma kendini bu kadar espri yapcam diye. Tabi kardeşim.Burak Hakan Şükürden iyi forvettir.
quote:Orijinalden alıntı: draguh quote:Orijinalden alıntı: qarizmaa52 quote:Orijinalden alıntı: draguh quote:Orijinalden alıntı: Dürzük Falcao nun ayakkabılarını bağlar Burak top toplayıcı bile olamaz orada. Tamam arkadaşım, kasma kendini bu kadar espri yapcam diye. Tabi kardeşim.Burak Hakan Şükürden iyi forvettir. Hakan Şükür'e de zamanında laf ediyordunuz, o günleride hatırlıyoruz kardeşim. Neyse hadi git uyu zorlama kendini daha fazla