İşte budur inşallah haber doğrudur valla çok sevindim 10 milyon € süper para..
rijkaard:
servet ile M.Topal ı satmayın demiş.. demek ki M.Topal da yolcu..GS da ne deniyorsa hep tersi oluyor..
quote:
Orjinalden alıntı: Girdap_uA
Hemen Cacares'i alalım.
Bu arada eğer haber doğruysa Servet'e emekleri için sonsuz teşekkürler.Onu unutmayacağız.
Onlarda verdi
10 milyon Euro ii para 100 Euro da sabri etse
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
kaybolan takım ruhumuzun son emaresi servet giderse takım çöker arkadaşlar... jenga gibi düşünün takımı. servet o kuledeki en önemli tahta parça
birgün gidecek Servet ve bunu en çok futbolcunun kendisi istiyor..
iyi para ama marsilyaya gidipte ne yapacak ki. Rijkaardlı Gs marsilyadan çok daha ön planda olacak avrupada bence.
Servet daha iyi takımları hakediyor. Bu sene bekleyip gelecek sezon gitmeye baksa daha iyi olur. Ama gitmek isteyen kişileride gitme dememeliyiz.
Selamlar.
Aldığım son bilgiyi paylaşayım. Servet Çetin transferi şu an itibariyle yatmış görünüyor kulüp tarafında.
Ancak Servet Çetin çok gitmek istiyorsa da yapabilecek fazla bir şey yok.
Sevgilerimle.
Melih Şabanoğlu
quote:
Orjinalden alıntı: zyxelcenk
Selamlar.
Aldığım son bilgiyi paylaşayım. Servet Çetin transferi şu an itibariyle yatmış görünüyor kulüp tarafında.
Ancak Servet Çetin çok gitmek istiyorsa da yapabilecek fazla bir şey yok.
Sevgilerimle.
Melih Şabanoğlu
bizimle bu yıl da kalırsa takım için çok iyi olur gibi (özellikle yeni transferler takıma alışır), ama gitmeyi çok isteyen biri ve hakediyor da..
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
valla 1 haftadır bu kadar gülmemiştim
quote:
Orjinalden alıntı: metinyurdaer
iyi para ama marsilyaya gidipte ne yapacak ki. Rijkaardlı Gs marsilyadan çok daha ön planda olacak avrupada bence.
Marsilya bu yıl Şampiyonlar Liginde oynuyor Metin.
servet bırakın 10 milyonu, 1 milyon bile etmez, gs asrın kazığını atmış olur marsilyaya eğer transfer bu rakama gerçekleştirilirse
şimdi sen onu yazdın bende aynı şekilde yazıyorum gökhan gönül 1 milyon değil 500 bin euro etmez
quote:
Orjinalden alıntı: dredd
servet bırakın 10 milyonu, 1 milyon bile etmez, gs asrın kazığını atmış olur marsilyaya eğer transfer bu rakama gerçekleştirilirse
Sallanırda bu kadar mı sallanır, oha diyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: dredd
Bu mesajdan sonra topikte geri sayıma başlayabilirsiniz.
Hayırlısı neyse o olsun ama nasılsa gitmek istiyo yaşıda 28 bu kdr para veren varken satmek en güzeli sonra hasan şaş gibi elimizde kalır gün gelir araplara bile satamayız
quote:
Orjinalden alıntı: smallsway
Hayırlısı neyse o olsun ama nasılsa gitmek istiyo yaşıda 28 bu kdr para veren varken satmek en güzeli sonra hasan şaş gibi elimizde kalır gün gelir araplara bile satamayız
vay be senden böyle sağlam bi yorum beklemezdim.. noldu ne içtin ?
Bence 9-10 MiLyon € Servet , 7-8 MiLyon € M.TopaL SatıLmaLı. GaLatASIRay futboLcu yetiştirmeyi biLen bir takım.Ama nedense futboLcu satmada şimdiye kadar başarıLı oLamadık beLki bundan sonra değişir.
Porto 5 6 milyonluk Portekizin takimi her sene yeni oyuncular bulup satiyor trihindeki basarilar ortada biz zamaninda satmadikta ne oldu mali durum ortada cogunun yasi gecti bazilari bedavadan gitti. Futbolcuya bagli düzen olmaz bunlar arastirma isidir kardes Türk ülkeleri arastirmiyoruz, Afrika konusunda zayifiz, Brezilya pazari gene aynisiyiz, Arap ülkelerinde bazen olmadik yetenekler cikiyor Almanya irandan oyuncuyu buluyor biz bakmiyoruz bile. Mantik adam satarsak dagiliriz seklinde dagilmamamak icinde yapilmasi gerekenler belli. Sanki oyuncular satilmadida basaridan basariya uctuk. Simdi Hagi bize Dardanelden Topali alin dedi adam anliyor iste oyuncudan tas gibi cikti, Kalli Baris ve Serkani önerdi 2side cok iyidi gerci birisi sakatlandi malesef yarar alamadik 1 bucuk sezondur ama kötü degildi. Gene gecen sene Emre güngör harikalar yaratiyordu kim derdi bu adam bu oyunu oynar. Talip varsa satacaksin ama yerinede sezon ici transfer döneminde tarama yapacaksin. Ayrica 3 5 kisi FBli arkadaslar biraz nette gezsinler yabanci basinda yazanlar Porsmunt 6 milyon euro vermis gecen sene GS satmamis, Servet daha Denizlideyken Marsilya istemis olmamis, ayni sekilde Milan istemis istenen parada uculunca vazgecmisler size göre kazik odun olabilir ama adam avrupa piyasasinda begenilen bir oyuncu hem fizik hem yer tutus hemde hava toplarinda Fransiz forumlarina geziyorum adamin maskeyle ciktigi maclardan resim koymuslar savasci oyuncu yakisir diye konusuyorlar. Zaten ya cok abartiyoruz yada yerden yere vuruyoruz ortasi yok.