Şimdi Ara

Serverlere ne oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne güzel bomboştu çoğunluğu şimdi bir olay oldu çıktım girdim bir baktım hepsi dolu
    Tekrar düzelirmi

• gbotlar türedi tekrar
  • En geç yarım saate giriyorum ben. Mesela az önce 10 dakikada girdim Eldorado'ya.
  • salıya kadar duzelir belki
  • Ya offf ya joymax bişeyler yap
  • Max 30dkya her servera giriyor
  • 28 dk oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gene Ne Oldu İnternete?
    14 yıl önce açıldı
    Eski forumlara ne oldu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 dkka kalmis =)
  • Revenge of Gbots
  • Premium yerine sp ticket aldık,oyuna giremiyorum
  • 38 dk oldu
  • kanka şakamısın 2.30 dan beri malazgirte girmeyi deniyor hala girmedi
  • Eee joymaxın yapacağı iş fazla bile dayandı.
  • hocam 2 saat bekledim ve hala bekliorum 3 saat oldu ve bekliorum bune biçim iş eldoradoya girmior bir türlü
  • Olcağı buydu zaten malazgirt bölümünde takır takır para botları kasıyor.Pekde şaşırmadım buraya kadarmış demekki
  • Neptunde sırf gold botlarını öldürsün die 90+ yaratık getırmişler nası buldularsa hepsini takır takır kesıydu yaratık
  • ya bu gördüğümüz botları şikayet edemiyormuyuz resmini falan çekip ben smde gördüm 10 tane aynı anda hareket ediyolar bot olduğu belli hepsininde nick aasdqwda gibi sallama şeyler zaten
  • Goldlar indirime girsin bakıyımm
  • oyuncu kalmayınca goldlar kime satış yapacak açıkcası joymax iyice yüzsüzleştiii ucuza kaçmaya başladı bot kullanımı yasak diyen bir şirket kendi kendini yalanlacak kadar yüzsüz işte joymaxsın ismi değişsin bence
  • Bırakın bu oyunu kafanız rahat etsin, bakalım o zaman serverlar tamamen Gbot olunca Joymax ne yapacak göreceğiz. Gbotlara premium satar ondan sonra
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.