Bildirim
Gene Ne Oldu İnternete?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Torrent felç oldu ya -
internet felç olmuş durumda:S -
durun bende arıyımda bi kavga ediyim... -
gayrettepe pop da sorun var -
Battı hız 1mb netin yarısını kullanıyoruz. -
Şu sorun hiç bitmediki. Normalde insanlar ay içinde 2-3 gün problem yaşayınca sorun var derler bizde ise biten 2-3 günlük normal bağlantı ayın gerisi zaten yerlerde sürünüyor... -
arayan oldumu ne diyorlar. -
beyler bndede çok yavas 80 kpss ile upp yapardık 23 le yapıyoz ve yıne cok kasıyor sayfalar offffffffffffffffffffffffffffffff ya -
gidip gayrettepeye sopalıcam kabloya basan bekçiyi şimdi -
Çanakkaledeyim ve int felç. -
11 kb ile download yaptım.. :s -
quote:
Orijinalden alıntı: kingo_disco
gayrettepe pop da sorun var
Aradım banada çalışma var dediler netlimitsiz 8 mb var 1 mbt alıyorum 25 nden beri göya çalışmadan dolayıymış.Gayrettepe de sorun varsa Tarabya civarıda etkileniyor herhalde dedikleri sorun bu galiba. -
Benim de 8mb sınırsız, şu an hız testi yaptım 0,800 çıkıyor. 1mb bile değil, işe bakın... -
Rezalet yine :(( -
8mbit net ile 400 mb dosya 3 saattir iniyor. . .
ayrıca arkadaşlar, herhangi bir download programla download yaparken hız 0 oluyor 5-6 sn sonra yükselip yine 0 oluyor. . . dosya inene kadr böyle :S sizdede böylemi? -
Arkadaşlar, bu genel bir problem mi? Yoksa önceki ay kotayı geçtik diye mi yaptılar, öyle olsa bugün ayın 1 'i, tekrar eski haline dönmesi gerekmiyor muydu? -
quote:
Orijinalden alıntı: Pis@gor
Arkadaşlar, bu genel bir problem mi? Yoksa önceki ay kotayı geçtik diye mi yaptılar, öyle olsa bugün ayın 1 'i, tekrar eski haline dönmesi gerekmiyor muydu?
Valla benim 25 den beri 1mbt görünüyor kotayı geçtim.Fakat hız 512 değil ve bugunde normale dönmeyince kotayla alakalı olmadığını düşünmeye başladım. -
Ben de son zamanlarda hep kontrol ettim, hiç düşmemişti. Bugün sizin mesajlarınızı görünce baktım, 1 mb ile 512 arasında görünüyor. 0.800 gibi... O zaman genel bir problem sanırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: iNFiNiTy Da®k
8mbit net ile 400 mb dosya 3 saattir iniyor. . .
ayrıca arkadaşlar, herhangi bir download programla download yaparken hız 0 oluyor 5-6 sn sonra yükselip yine 0 oluyor. . . dosya inene kadr böyle :S sizdede böylemi?
Benzer içerikler
- evimde mobil wifi
- türk telekom magnet limitsiz
- zte modem güncelleme
- 444 0 375 sürekli arıyor
- türk telekom alt yapı yoksa ne yapılır
- türk telekom port açma ücreti
- internetim çok yavaş
- kapanan hat nasıl açılır
- ağda kayıtlı değil ne demek
- zyxel modem kurulumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X