Şimdi Ara

Gene Ne Oldu İnternete?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.545
Cevap
1
Favori
100.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Speedtest'i bekledim 1 dk'da açıldı, yurtdışı test yaptım(Bulgaristan-Haskovo) 272 ms Ping, 0.75 Mbit hız çıktı.
    Türkiye içinden yapıyorum 6 Mbit, sorun yok.

Yurtdışı çıkışlarını mı göçertti gene bunlar? Yoksa sorun bende mi?

• Torrent felç oldu ya
  • internet felç olmuş durumda:S
  • durun bende arıyımda bi kavga ediyim...
  • gayrettepe pop da sorun var
  • Battı hız 1mb netin yarısını kullanıyoruz.
  • Şu sorun hiç bitmediki. Normalde insanlar ay içinde 2-3 gün problem yaşayınca sorun var derler bizde ise biten 2-3 günlük normal bağlantı ayın gerisi zaten yerlerde sürünüyor...
  • arayan oldumu ne diyorlar.
  • beyler bndede çok yavas 80 kpss ile upp yapardık 23 le yapıyoz ve yıne cok kasıyor sayfalar offffffffffffffffffffffffffffffff ya
  • gidip gayrettepeye sopalıcam kabloya basan bekçiyi şimdi
  • Çanakkaledeyim ve int felç.
  • 11 kb ile download yaptım.. :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

gayrettepe pop da sorun var

Aradım banada çalışma var dediler netlimitsiz 8 mb var 1 mbt alıyorum 25 nden beri göya çalışmadan dolayıymış.Gayrettepe de sorun varsa Tarabya civarıda etkileniyor herhalde dedikleri sorun bu galiba.
  • Benim de 8mb sınırsız, şu an hız testi yaptım 0,800 çıkıyor. 1mb bile değil, işe bakın...
  • Rezalet yine :((
  • 8mbit net ile 400 mb dosya 3 saattir iniyor. . .

ayrıca arkadaşlar, herhangi bir download programla download yaparken hız 0 oluyor 5-6 sn sonra yükselip yine 0 oluyor. . . dosya inene kadr böyle :S sizdede böylemi?
  • Arkadaşlar, bu genel bir problem mi? Yoksa önceki ay kotayı geçtik diye mi yaptılar, öyle olsa bugün ayın 1 'i, tekrar eski haline dönmesi gerekmiyor muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pis@gor

Arkadaşlar, bu genel bir problem mi? Yoksa önceki ay kotayı geçtik diye mi yaptılar, öyle olsa bugün ayın 1 'i, tekrar eski haline dönmesi gerekmiyor muydu?

Valla benim 25 den beri 1mbt görünüyor kotayı geçtim.Fakat hız 512 değil ve bugunde normale dönmeyince kotayla alakalı olmadığını düşünmeye başladım.
  • Ben de son zamanlarda hep kontrol ettim, hiç düşmemişti. Bugün sizin mesajlarınızı görünce baktım, 1 mb ile 512 arasında görünüyor. 0.800 gibi... O zaman genel bir problem sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iNFiNiTy Da®k

8mbit net ile 400 mb dosya 3 saattir iniyor. . .

ayrıca arkadaşlar, herhangi bir download programla download yaparken hız 0 oluyor 5-6 sn sonra yükselip yine 0 oluyor. . . dosya inene kadr böyle :S sizdede böylemi?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.