Herkese selamlar, Zamanında her ne kadar ileri bir tarih olsa da bir gün o da gelecek diyerek randevu almıştım ve o gün yaklaştı (29 Temmuz 2025). Fee'yi yani 185 usd'yi zamanında ödemiştim zaten. DS-160 belgesini doldurunca pdf i kaydetmiştim; fakat ne hikmetse su an Visa Status Check sayfasında ds-160 belgemi kontrol etmek istediğimde aşağıdaki gibi bir hata alıyorum. Sebebi ne olabilir? ds-160 belge numaram, pasaport numaram vs hepsi zaten belli şeyler yanlış yazıyor olmama imkan yok. Bu şekilde giremesem de vize randevusuna zamanında çıktı aldığım ds-160 belgesiyle gitmem de bir sıkıntı olur mu? Gitmeden önce tavsiyeleriniz var mıdır? Burada hali hazırda uzun süredir çalıştığım bir işim var. Şirketten yazı da alacağım (vize randevusuna gidecekler için yazı hazırlıyorlarmış). Ek olarak uçak bileti ve kalacak otel için rezervasyon da yaptıracağım. Sonrasında iptal ederim gidemesem bile. Ek olarak banka hesabımda en azından 5-10k usd bulundurmayı düşünüyorum. Onu da çıktı alırım gitmeden önce. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 1 Haziran 2025; 13:5:5 > |
ABD Vizesi alanlar / başvuru yapanlar (tavsiyeler)

-
-
Aynı sorunu 2 sene evvel 10 yıllık USA vizesi almadan evvel yaşamıştım.
Elçiliğe sorduğunda formu yeniden düzenleyip alırsam sorun olmadığını belirttiler.
Yeniden form doldurup aldım ve sorunsuz vize aldım.
Bu arada biyometrik fotoğrafı Iphone 14PM 256GB Deep Purple ile kendim çektim ve Mirgos’ dan denesi 4₺’ den çıktı alıp vize için verdim…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cem_Alim
Aynı sorunu 2 sene evvel 10 yıllık USA vizesi almadan evvel yaşamıştım.
Elçiliğe sorduğunda formu yeniden düzenleyip alırsam sorun olmadığını belirttiler.
Yeniden form doldurup aldım ve sorunsuz vize aldım.
Bu arada biyometrik fotoğrafı Iphone 14PM 256GB Deep Purple ile kendim çektim ve Mirgos’ dan denesi 4₺’ den çıktı alıp vize için verdim…Teşekkürler hocam
usvisa randevu sayfasında ds160 belge numaramı da güncellemem gerekecek öyle bir durumda değil mi?
-
up
-
Bankanda para yok daha para koymayı düşünüyorsun koyacağın mebla da 5-10k.Şaka mı yapıyorsun? Ret görüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Randevuya İstanbul Başkonsolosluğuna gittiğimde özellikle biyometrik fotoğraf konusunda hazırlıklıydım.
Mirgos' dan onlarca biyometrik baskı almış ve kendime ince bir klasör yapmıştım.
Konsolosluk bahçesinde illk evrak kontrolü yapan memur fotoğrafımı beğenmediğinde anında klasörden diğer fotoğrafı çıkartıp gösterdim ve onay verdi.
İçeri girdiğimde memurların güleryüzlü ve neşeli çalışmalarına ayran kaldım.
Hatta ilk müracaatte belge kontrolü yapıp seri bir şekilde mühür basan siyahi memura "Hey man ! You are fast" deyince bana "Thanks man, you too !" şeklinde cevap vermişti.
Böylece beni İngilizce mülakata aldılar, sorulara tereddütsüz ve güleryüzle cevap verdim, hatta mülakatı yapan memur da güldü.
Ardından "Başvurun onaylandı, yarına belirttiğin adrese pasaportuna basılmış halde vizen gelecek" dedi.
Ertesi günün akşamında PTT memuru pasaportumu teslim etti ve 10 yıllık turistik vize aldım....
-
senin gibi yaşlılara veya evlilelere vizeyi veriyorlar. bizim gibi bekar gençlere ret veriyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X