Şimdi Ara

SERSERİ SAVAR FREN PEDALI[Refüje çıkmışlar]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saat 3 arkadaşın evinden dönüyorum.4 şeritli pist yolda hayvanın biri peşime takıldı hızım 70 civarı başka arabada yok etrafta dedim kafası iyi herhalde adamın serseri dibime kadar girip sellektör yapıyor ben şerit değiştiriyorum pat oda değiştiriyor dedim çattık gece gece.Arabadan gülme sesi geliyor akıllarınca eğleniyor vatandaşlar arabada şu pejonun ufak arabası 106 sanırım modeli.
    Yolumda giderken aklıma fren pedalındaki boşluk geldi hafiften basınca sadece lamba yanıyor ben hızımı düşürdüm 55 civarına.it puşt takımı yaklaş yaklaş diye bağırıyor öndekine oda yaklaşıyor iyice yaklaştı arada belki 10 cm var etrafa baktım araç yok ve frene hafiften dokundum.

Fren lambası yandığı an iiiiyk diye uzunca kazık fren sesi geldi ve elemanlar dikiz aynasından hızla uzaklaştı.Bu korku onlara bir süre yeter sanırım.Aslında biraz daha hızlı yapmak lazım ama dedim yazıktır takla falan atarlar üzülürüm.

Not:bugün aynı yerden geçtim yaklaşık 10 metre fren izi var ve fren izleri refüjde 2 metre daha devam ediyor refüj alçak olduğundan çıktıklarını fark edemedim havada karanlık ben sadece fren yaptı sanıyorum.Bu arada lastikler ince yanak olduğundan ve fren yaparak çıktığından dolayı taşın köşesinde 2 kırık vardı kırıkların arası tam lastik boyunda jant %99 yamuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 13 Haziran 2012; 21:05:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi etmişsin hocam..Bu tür magandalara karşı.. arabada birbirbirine çapraz kaynatılmış dörtlü çivi bulunduracaksın..atacaksın camdan dışarı..lastikleri patlayacak..sonra görsün gününü..tövbe estafirullah

• bigece saat 12yi gecmis isten eve donuyorum atakoy sahildeyim. bilenler bilirler orada giris ve cikista kamera vardir ve ortalama hizinizi olcerek 70ustunde giden araclara otomatik ceza yazarlar. ben de o yolda gidilebilecek en yuksek hiz 70le gidiyorum. arkamdan bi bmw geldi tampona resmen yapisti. dokundu dokunacak sozde taciz ediyor. ben tabi tersimin bok oldugumu biliyorum ama kendimi tutamadim frene kokune kadar bastim arada zaten el girmeyecek kadar bosluk olmadigi icin bmw geldi benim 150kiloluk celik tampona girdi. herlde on tamponu bayag bir hasar almistir. daha sonra o yolu bitirene kadar beni 100 metre oteden takibetti.
  • Bu tayfaya her zaman kazık fren yaparım... Henüz vuran olmadı.. Bekliyorum
  • yaklaşma toz olursun geçme pişman olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinanATASOY

Bu tayfaya her zaman kazık fren yaparım... Henüz vuran olmadı.. Bekliyorum

olunca ne yapacaksiniz?
  • İyi yapmışsınız aslında ama bir arkadaş daha bahsetmişti, 155'i de arayabilirdiniz belki de alkollüdürler, daha sağlam bir ders olurdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Trafikte başka bir aracı taciz etmek nasıl bir duygunun dışa vurumudur arkadaş, ne mallar var şu dünyada ya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumusr

quote:

Orijinalden alıntı: SinanATASOY

Bu tayfaya her zaman kazık fren yaparım... Henüz vuran olmadı.. Bekliyorum

olunca ne yapacaksiniz?

Olunca düşünürüm..
  • Öyle durumlarda hem sizin yaptığınızı yapıyorum,hem de elimle dörtlüye çok hafif bastırıyorum sürekli yanacak kadar değil de bir kere yanıp sönecek kadar Panik fren yaptığınız düşünülüyor bu daha etkili
  • Bu tür insanlara ki kendilerince çok eğlendikleri belli bunlara gecelerini zehir edecek bir ceza keseceksin.

Nedir bunun en basit çözümü oyalayacaksın 3-5 dk bi hızlancaksın bi yavaşlıcaksın tam istediklerini yapacaksın o arada açacaksın telefonu 155 diceksin kardeşşim bole bole yolda yalnızım arkamdaki araç beni taciz ediyor şu adresteyim şuraya gidiyorum.

İlk çevirmede yazacaklar bi güzel cezasını bak o eğlenceli geceleri nasıl rezil oluyor.bu adamlar için maddiyat önemli çünkü 5o tl'lik adamlar ole olmasalar böyle bir eğlence yolu seçmezler gider adam gibi eğlenir sosyalleşirler zaten,o yüzden bu ceza onlara çok ama çok koyar çünkü bu adamlar şu kafadaki adamlar

araba alırlar, borç harç para yok derler çoluğun çocuğun rızkından keser ama parayı arabaya yatırırlar
    araba alırlar para yok derler giderler bilmem kaç liralık anfi bas alırlar cam filmi çekerler
    araba alırlar para yok derler arabanın sağı solu oynar güvensizdir bilmem kaç bin liralık modifeye yaparlar

Ama bu adamlara böyle karşılıksız maddi bir külfet gerçekten ama gerçekten çok koyar

bu arada o yöntem benimde tampona sıfır giren tacizciler için yaptığım bir yöntemdir birde çakma xenon uzunlar vs ile gelenlere extra arka sis farlarını yakarım oda etkili bir çözümdür

• Ben kısasa kısası uyguluyorum. Yavaşça sağa geçip beni geçmesini sağlıyorum, sonrada arkasına takılıp, sis far uzun ne var ne yoksa yakıp biraz ortamı ısıtıyorum
  • Ayağınıza fren pedalınıza sağlık.

Kahkahalarla böğürürken bir anda onlara böyle bir hareket yapmanız onların çok hoşuna gitmiştir.
  • Ben olsam frene abanırdım. Kullandığınız araç Spring'se eğer o tampon ön cama kadar girerdi. Zaten arkası yüksek araba şaseye girse daha kurtarmanın imkanı yok R9'larında tamponlarının maşallahı var.
  • Hocma çok kral bir fren pedalına sahipmişsiniz
  • aslında şu filmlerdeki gibi yağ felan atan bi sistem koycan. salcan yağı kaysınlar girsinler bariyere şerefsizler
  • İyi olmuş. Yalnız başlık çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobbdeep

aslında şu filmlerdeki gibi yağ felan atan bi sistem koycan. salcan yağı kaysınlar girsinler bariyere şerefsizler

Benimde aklıma gelmedi değil böyle bir yöntem riviera zeytin yağını koyacan sonra onlar olacak zeytin yağlı yaprak sarması :)

• quote:

Orijinalden alıntı: seizure

Ben kısasa kısası uyguluyorum. Yavaşça sağa geçip beni geçmesini sağlıyorum, sonrada arkasına takılıp, sis far uzun ne var ne yoksa yakıp biraz ortamı ısıtıyorum

Güzel ortamı ısıtmak lafına çok güldüm valla
  • Benimde başıma dün böyle bir olay geldi.Yine Ankadara'dan İstanbul'a gelirken Bolu civarlarında Astra kullanıcısı yanıma gelip gidip kornaya basıyor yarış yapmak istiyor.Bende kornaya basıyorum ki gitsin diye adam ısrarla yarışmak istiyor.Bende dedim biraz hızlanıyım geçiyim de bırakyım hızımı 150 km ye kadar çıkardım sonra yavaşladım arkadan adam güle güle geçiyor nasıl geçtim nasıl geçtim diye bağırarak geçti eve gelene kadar aklımdan çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1270393 -- 13 Haziran 2012; 12:47:47 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.