Şimdi Ara

Sergen: 'Quaresma erkekse bana cevap versin.'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Quaresma takım oyuncusu değil" Sergen Yalçın.

• Hıncal;Rijkaard erkekse cevap versin
    Carlos;Daum erkekse cevap versin
    Sergen;Quaresma erkekse cevap versin

"Sevdamıza kimse engel olamaz
    Bazen acı vardır bazen mutluluk
    Fener sevgisinin adı konamaz
    Ne kupa büyüklüğü ne şampiyonluk !"
  • Quaresma takım oyuncusu değil sadece yıldız saha içinde kendine oynar bu yüzden interde yedek ( verilen paraya yazık )

Yedek kulübesinde oynayan bir futbolcuyu transfer etmek futbolda başarıya ters bir düşünce ( inş. almazlar ) 2. Serdar Özkan vakası yaşamak ismiyoruz

Bastian Schweinsteiger ( 26 yaşında ) Ortasaha

Sergen: 'Quaresma erkekse bana cevap versin.'

Orijinalden alıntı: mustang

Hıncal;Rijkaard erkekse cevap versin

Replik Hıncal'a ait diğerlerini ben uydurdum "Önüne gelen birilerine atıp tutuyor." u vurgulamak için

Bu arada konuşmanın Taraftarın karşılaması bölümü epey komik.
    Sunucu Beşiktaş taraftarının transfere yaklaşımı ve olursa sevinilip sevinilmeyeceğiyle ilgili, "Quaresma bileklerine hakim bir oyuncu hareketleriyle tribünleri ayağa kaldırabiliyor Bjk taraftarı bu transferi nasıl karşılar ?" diye soruyor.Sergen "Karşılama problem değil 1000-2000 kişi gider hava limanına." diyor

Kendi yorumuma gelirsem;
    Transfer bence ikinci bir Anelka olabilir.Yani sorunlu olsa bile Quaresma'da Anelka gibi klas bir oyuncu.
    Quaresma ve Anelka; Lincoln,Delgado,Ricardinho gibi oyunculardan bir kaç gömlek daha üstün oyuncular.
    Quaresma en problemli ve en verimsiz halinde bile olsa derbilere ve bazı avrupa maçlarına damgasını vuracak,taraftarın gönlünü fethedecek gibi geliyor bana.
    Anelka'da biz de bir istatistik tutturamadı,süreklilik yoktu ama adamın oynadığı 4-5 maç var ki aklıma gelen aldığı paranın hakkını sadece o maçlarda bile verdi bence.
    Bir de işin şu boyutu var Quaresma beklenenin aksine verimli de oynayabilir.Herkes düşük ihtimal veriyor ama olmayacak iş değil.Türkiye'de futbol seviliyor çünkü o da burada yeni bir atmosfer ve taraftar çoşkusuyla iyi bir hava yakalayabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoca bana evsiz misin dedi
    geçen yıl açıldı
    RVP Fenerbahçeye Gelir Mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuşburnu

quote:

Orijinalden alıntı: mustang

Hıncal;Rijkaard erkekse cevap versin

Replik Hıncal'a ait diğerlerini ben uydurdum "Önüne gelen birilerine atıp tutuyor." u vurgulamak için

Bu arada konuşmanın Taraftarın karşılaması bölümü epey komik.
    Sunucu Beşiktaş taraftarının transfere yaklaşımı ve olursa sevinilip sevinilmeyeceğiyle ilgili, "Quaresma bileklerine hakim bir oyuncu hareketleriyle tribünleri ayağa kaldırabiliyor Bjk taraftarı bu transferi nasıl karşılar ?" diye soruyor.Sergen "Karşılama problem değil 1000-2000 kişi gider hava limanına." diyor

Kendi yorumuma gelirsem;
    Transfer bence ikinci bir Anelka olabilir.Yani sorunlu olsa bile Quaresma'da Anelka gibi klas bir oyuncu.
    Quaresma ve Anelka; Lincoln,Delgado,Ricardinho gibi oyunculardan bir kaç gömlek daha üstün oyuncular.
    Quaresma en problemli ve en verimsiz halinde bile olsa derbilere ve bazı avrupa maçlarına damgasını vuracak,taraftarın gönlünü fethedecek gibi geliyor bana.
    Anelka'da biz de bir istatistik tutturamadı,süreklilik yoktu ama adamın oynadığı 4-5 maç var ki aklıma gelen aldığı paranın hakkını sadece o maçlarda bile verdi bence.
    Bir de işin şu boyutu var Quaresma beklenenin aksine verimli de oynayabilir.Herkes düşük ihtimal veriyor ama olmayacak iş değil.Türkiye'de futbol seviliyor çünkü o da burada yeni bir atmosfer ve taraftar çoşkusuyla iyi bir hava yakalayabilir.

Sergen'in o yorumu çok bomba harbiden Bu arada Sergen'in böyle olumsuz konuşması çok iyi, zaten yorumlarının ve tahminlerinin tersi çıkıyor genelde

• Besiktasada takim oyuncusu lazim degil zaten bizde takimi için oynayan çok adam var bize hücumu organize edecek rakiplerin korktuğu bir adam lazım ayrıca Sergen takım oyuncusumuydu takımı için ne zaman çalışmış kariyeri boyunca keyfine oynadı burda q7 ye laf atıyor sen at yarısı oynarken adam Barça'da oynuyodu Sergen efendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Quaresma takım oyuncusu değil sadece yıldız saha içinde kendine oynar bu yüzden interde yedek ( verilen paraya yazık )

Yedek kulübesinde oynayan bir futbolcuyu transfer etmek futbolda başarıya ters bir düşünce ( inş. almazlar ) 2. Serdar Özkan vakası yaşamak ismiyoruz

Inter'in taktiğinde kanat yok farkettiysen, ön libero mu oynasın adam?
  • Beşiktaşın ManU gibi ünü yok Real Madrid kadarda parası yok kimi almasını bekliyorlarki bence en iyisi bu daha iyisi çok zor alırız ben şahsen Q7 gelmesine çok sevinirim hele bide burda patlama yaparsa yemde yanında yat
    ayrıca nihat takım oyuncusumu aldığını kaleye vuruyor başka bir iş yapmıyor
    ben gelmesine çok taraftar değilim ama gelirse oynadığı futbolu görmek lazım ondan sonra konuşmak lazım
  • ya quaresma gibi adama bile dudak büken taraftarlarımız var hayret ediyorum. o adam topuk hareketiyle rakibini yere düşürsün, ayağının dışıyla sol kanattan 25 metrelik adrese teslim orta yapsın, takımın ihtiyacı olan yaratıcılığı sahaya yansıtsın. olmadık bir anda uzaktan bir şutla golü bulsun. 2 kişiyi bir birlerine dolasın. takımın ve taraftarın ihtiyacı olan şeyler bunlar. geçen sezon finkin ilk hafta ibb'ye uzaktan attığı gol dışında uzaktan golümüz var mı ? ben hatırlayamadım unutmuş da olabilirim bilen varsa söylesin. koca takımda ön liberonun uzaktan şutlarına bel bağladık.

düzgün ara pası verecek, uzun topu adam gibi atacak bir 10 numaramız yok. tabata uyum sağlayamadı, fazla da şans bulamadı zaten. delgado zaten yoktu. kardeşim bu adam hem sağda, hem solda oynar. koy forvet arkasına orada da oynar. ara pası verir, şut çeker, atar attırır. taraftarı sevinçten sahaya indirir 2 hareketiyle. daha ne laga luga yapıyor bu millet anlamıyorum. beşiktaşımızın yaratıcı futbolcuya ihtiyacı vardır, düz mantık oynayan 9 tane futbolcumuz var zaten.

• Bıktım kardeşim takım oyuncusundan.

11 tane odunu sahaya koyuyorsun koşsunlar başka birşey yapmasınlar mı istiyorsun.

Takım oyuncusu olması için ne yapması lazım adamların,el ele tutuşup mu defansa dönmeleri ,atağa çıkmaları gerekiyor.

Geçen sene takıma baktığınızda şu adam oyunu değiştirir,kötü giden maçı çevirir dediğiniz kaç kişi vardı sahada?

1-Yaparsa bobo

2-Mucizr olursa Tello.

Yeter hakkaten.. Savaşlar,Büyük komutanlarla kazanılır. Saldım çayıra,Mevlam kayıra felsefesi olmaz..
    Mustafa Kemal'dir baş kahramanı!
    Ziya GÖKALP
  • Hee çok da tınlıyordu seni Quaresma
  • En iyi oyuncuları alamazsın ki Türkiye ligine, onların 1-2 kademe altını alırsın. Tutarsa sana da kendine de kademe atlatır. ( bkz. Hagi ). İnşallah faydalı olur Beşiktaş`a. Şöyle 3-4 sene Avrupa`da 2 kulvarda da sağlam işler çıkarsakta Şampiyonlar Ligi`ne 3 takım sokan ülkeler arasına girsek o kadar şey değişecek ki ülke de...
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.