Bildirim
Şerefsiz, adi bir insan nasıl olabilirim? (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ben de ezigim, zamaninda kasliydim ama gene korkaktim, karakter değişmiyor yaniquote:
Orijinalden alıntı: Guest-0346F60EA
Kas yapınca kişilik değişir mi hocam, sonra demesinler "o kadar kası var ama eziğin teki, püü kalıbına tüküreyim." diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Atom fiziğine de profesörlüğüne lanet edeceksin hocam, yoksa olamazsın
Edit: Benden önce birileri yazmış bile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlight54 -- 17 Ekim 2019; 16:40:26 >
siyasete bulaş
Ben de senin gibiyim, ama böyle kalmak şerefsiz olmaktan iyidir. -
okurken yoruldum lanquote:
Orijinalden alıntı: Guest-57554940B
miraderim şimdi napıyosun biliyonmu moruq.!:.1;
gidiOSun heMEn bi gitAr alıYOsuN ve TuboRHG bira alIP kızlara AĞHHEDENİİZ AHSAMLARARII sölüoSUn
köPek saLdımışA benzeR bi uzun KollU tişört ALtına yarI şort ve PntaLon, en ALTta uzUN babET çORap
oRTa pARmk çek ve Dİl çıkar.
süREkli direKSıyonda SuTori çek ve ko iSntagrrAMa
kHONTkar diNle dJMJ AyinBAyin şaşsaoauts faLn dinle.
mOruQ bunlarI yAparsaN cOOLsun krDAşm.
-
https://www.youtube.com/watch?v=vMH9mcGhjN0
Ne yazık ki şerefsiz olmak bir işe yaramaz. Şerefsize kendi diliyle anlayabileceği şekilde muamele yapacaksın.
Küçük düşünüyordfmslkcjvbşdfnlkvsun -
Siyasetçi ol en kolay yolu bu kardeş.%100 garantili.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Malesef bu yastan sonra serefsiz olamazsin ama sanki senin icinde farkli bi sen yatiyor gibime geldi.
Onu serbest birakmak icin birini inciltmeni engelliyen zarar vermeni engelliyen fren+empati sistemini devre disi birakacaksin bunuda soyle yapabilirsin : Sadism kitaplari oku, Sadisttik borno izle ve sadisttik dergileri oku...
6 aya acayip degise bilirsin -
O sonradan olunmaz senin hamurunda yok .sonradan öyle olmaya çalışırsan dayak yersin ..
Sessiz ve siniksiniz diye ahlaklı mı sanıyorsunuz kendinizi
kız olsan kolay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X