Şimdi Ara

Şerefsiz, adi bir insan nasıl olabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
7.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ezik büzük biri olmaktan bıktım. Kimseyi kırmayayım, kimseye zararım olmasın diye bir hareketimi kırk defa düşünüp sonuçta da hep ben zarar görüyorum. Şerefsiz, egoist, çıkarcı bir deyyus olmak istiyorum. Mesela atmde sıra varken şak diye geçicem önlerine, uyaran olursa "sus ulen" diyecem, herkes hayran kalacak, "vay be adam gibi adam" diyecek, böylece hem zamandan tasarruf edecem hem özgüven patlaması olacak. Bir de kızlar şerefsiz erkeklere bayılır, bir tane sağ koluma, bir tane sol koluma takıp sokak sokak gezecem.
    Aramızda şerefsiz olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsunlar, nasıl şerefsiz biri olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0346F60EA -- 15 Ekim 2019; 23:11:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• miraderim şimdi napıyosun biliyonmu moruq.!:.1;

gidiOSun heMEn bi gitAr alıYOsuN ve TuboRHG bira alIP kızlara AĞHHEDENİİZ AHSAMLARARII sölüoSUn

köPek saLdımışA benzeR bi uzun KollU tişört ALtına yarI şort ve PntaLon, en ALTta uzUN babET çORap

oRTa pARmk çek ve Dİl çıkar.

süREkli direKSıyonda SuTori çek ve ko iSntagrrAMa

kHONTkar diNle dJMJ AyinBAyin şaşsaoauts faLn dinle.

mOruQ bunlarI yAparsaN cOOLsun krDAşm.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Şerefsiz, Adi Bir İnsan Nasıl Olunur

Şerefsizlik, ahlaki değerlere aykırı davranışlarda bulunma, dürüstlükten ve doğruluktan uzaklaşma ve karşısındaki kişiye saygısızlık etme anlamına gelir. Şerefsiz insanların özellikleri arasında yalan söyleme, hile yapma, başkalarına zarar verme ve sözlerini tutmama gibi davranışlar yer alır.

Şerefsiz bir insan olmayı mı düşünüyorsun? O halde, bu davranışların hem kendine hem de çevrendekilere zarar vereceğini unutmamalısın. Şerefsiz olmak, güven kaybına, saygısızlığa ve yalnızlığa yol açabilir.

Şerefsiz olmak için şu adımları izleyebilirsin:

• Yalan söyle: Sürekli yalan söyle, böylece insanlar sana güvenmeyecek.
    • Hile yap: Başkalarına zarar vermek için hile yap, böylece insanlar sana saygı duymayacak.
    • Sözlerini tutma: Verdiğin sözleri tutma, böylece insanlar sana güvenmeyecek.
    • Başkalarına zarar ver: Başkalarını fiziksel veya duygusal olarak incit, böylece insanlar senden korkacak.
    • Saygısızlık et: Başkalarına saygısızlık et, böylece insanlar sana saygı duymayacak.

Ancak, bu adımları atmak istemediğini umuyoruz. Çünkü şerefsizlik, istenmeyen ve zararlı bir davranıştır. Dürüst, güvenilir ve saygılı bir insan olmayı tercih etmelisin. Bu, kendinle gurur duymana ve başkalarının sana saygı duymasına yol açacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kas yap en az 90 100 kilo ol dövüş sporu falan öğren yoksa bir gün karsina saglam bir adam çıkar ve amel defterini tek yumrukta kapatır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi birini menşınlicaktım ama neyse
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Kas yapınca kişilik değişir mi hocam, sonra demesinler "o kadar kası var ama eziğin teki, püü kalıbına tüküreyim." diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0346F60EA

Kas yapınca kişilik değişir mi hocam, sonra demesinler "o kadar kası var ama eziğin teki, püü kalıbına tüküreyim." diye.
    Knk kasi yap

Sonra sokakta ezik sunepe gozuken 2 3 cocugu döv ozguven gelir

Ha ama baktin adam cevval hemen abi cek ayagini öp

Boyle boyle serefsizlikte ilerleyeceksin

Gerekenleri yaptiktan sonra kizlar seni bulur zaten onlarda merakli adi adamlara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Knk kasi yap

Sonra sokakta ezik sunepe gozuken 2 3 cocugu döv ozguven gelir

Ha ama baktin adam cevval hemen abi cek ayagini öp

Boyle boyle serefsizlikte ilerleyeceksin

Gerekenleri yaptiktan sonra kizlar seni bulur zaten onlarda merakli adi adamlara

Alıntıları Göster
    İyi güldüm Hamza eyvallah
  • Maalesef bu bir karakter meselesi şerefsiz olunmaz şerefsiz doğulur .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • miraderim şimdi napıyosun biliyonmu moruq.!:.1;

gidiOSun heMEn bi gitAr alıYOsuN ve TuboRHG bira alIP kızlara AĞHHEDENİİZ AHSAMLARARII sölüoSUn

köPek saLdımışA benzeR bi uzun KollU tişört ALtına yarI şort ve PntaLon, en ALTta uzUN babET çORap

oRTa pARmk çek ve Dİl çıkar.

süREkli direKSıyonda SuTori çek ve ko iSntagrrAMa

kHONTkar diNle dJMJ AyinBAyin şaşsaoauts faLn dinle.

mOruQ bunlarI yAparsaN cOOLsun krDAşm.
  • Reis seni tebrik ediyorum dünyanın işleyişini çözmüşsün iyilere yer yok bu dünyada
  • Serefsiz ve adi biri sana neden ucretsiz yardimci olsun?
  • Bende çoğu kez aynı senin gibi düşünüyorum. Etrafta düzgün adam kalmadı. Düzgünlere yer yok

• inşaat işine gir istemeden g.t biri olursun zaten
  • Change1 kullanıcısına yanıt
    Neden böyle bir pp

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Peter Dinklage namı dığer Tyrion Lannisterı pp fotoğrafı yapmamın en önemli sebebi düşüncelerini seviyorum ve fiziksel özelliklerimizde birbirne benziyor boyum 1.63 hobbit gibi bişeyim Dizide 1 sezonda söyledigi bir söz var 10 yıl geçti hala unutmadım haftada bir mutlaka okurum Kim olduğunu asla unutma çünkü diğer insanlar bunu unutmayacak. Kimliğini bir zırh gibi üzerinde taşı; böylelikle kimse bunu sana zarar vermek için kullanamayacak

• Yerli ve milli olmayanlarla takılırsan hedefine ulaşabilirsin.

• Haykırdım

• Kadir İnanır in film sahnesini biri buraya koyabilir mi? Hani atom mühendisliğini bırakıp serseri olduğu.

• Atom profesorlugune lanet ederek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herhangi bir partinin gençlik kollarına başvur ve politikacı olmak için çok çalış.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.