Şimdi Ara

Serdar Kesimal (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
1.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağında Sabri Önünde Selçuk inan ve Selçuk şahin (her ne kadar bugün iyi oynasada) gibi sıradan ve hata yapma olasılıgı çok yüksek oyuncularla,Hazard gibi Defour gibi Witsel gibi Avrupanın yükselen yıldızlarına karşı oynamak kolay değil,üstelik bu bir deplasman,yaşın 20 ve henüz 4. maçın

Ben çok beğendim,özellikle topu oyuna sokmalarını,dahada iyi olacak
  • Maçı nerenizle izlediğiniz çok belli oluyor. Tekniğini falan geliştirsin demişsiniz... şaka gibi yorumlar var cidden. Bu adam bu teknikle hücumcu orta saha olarak oynatılması lazım normalde. Türkiye'de yetişmediği bariz. Bir stopere fazla teknik. Golde hatası falan yoktu. Çağlar'ın amatörce hatasını kimse beklemiyordu. Defans tamamen hazırlıksız yakalandı. İlk hamleyi Serdar yaparken Servet sadece izliyordu.

Hava toplarını ise rakibe vermedi. Onlarca Belçika ortasına kafayı vuran isimdi. Attığımız golde atağı başlatan Serdar'dı. Bir ara orta sahayı geçip Çağlar amatörünün kanadını kullandı. Attığı pasları Selçuk ikilisi yedi bitirdi. Biz bu maçı Emre olmasaydı nah kazanırdık.

Kendisinin eksiği tabii ki bol. Aşırı soğukkanlı olması büyük bir artı. Hataları elbette vardı. Koskoca Milli Takımda hata yapmayan oyuncumu kaldı bu maçta ki Serdar'ın oyununu eleştiriyorsunuz? Sallarken biraz destek alın.

Üstelik daha adam genç! Yobo gibi tecrübe abidesi adamla karşılaştırıyorsunuz yahu! Defans oyuncuları oynadıkça tecrübe kazanırlar. Siz kaç tane dünyaca ünlü genç defans oyuncusu tanıyorsunuz?

Terry, Carvalho, Vidic, Puyol vb. gibi doğuştan yetenekli stoperlerin yaşı kaç yahu? Ve araştırın hepsi kaç yaşında bugünkü stabil oyunlarına ulaşabilmişler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom
    Maçı nerenizle izlediğiniz çok belli oluyor. Tekniğini falan geliştirsin demişsiniz... şaka gibi yorumlar var cidden. Bu adam bu teknikle hücumcu orta saha olarak oynatılması lazım normalde. Türkiye'de yetişmediği bariz. Bir stopere fazla teknik. Golde hatası falan yoktu. Çağlar'ın amatörce hatasını kimse beklemiyordu. Defans tamamen hazırlıksız yakalandı. İlk hamleyi Serdar yaparken Servet sadece izliyordu.

Hava toplarını ise rakibe vermedi. Onlarca Belçika ortasına kafayı vuran isimdi. Attığımız golde atağı başlatan Serdar'dı. Bir ara orta sahayı geçip Çağlar amatörünün kanadını kullandı. Attığı pasları Selçuk ikilisi yedi bitirdi. Biz bu maçı Emre olmasaydı nah kazanırdık.

Kendisinin eksiği tabii ki bol. Aşırı soğukkanlı olması büyük bir artı. Hataları elbette vardı. Koskoca Milli Takımda hata yapmayan oyuncumu kaldı bu maçta ki Serdar'ın oyununu eleştiriyorsunuz? Sallarken biraz destek alın.

Üstelik daha adam genç! Yobo gibi tecrübe abidesi adamla karşılaştırıyorsunuz yahu! Defans oyuncuları oynadıkça tecrübe kazanırlar. Siz kaç tane dünyaca ünlü genç defans oyuncusu tanıyorsunuz?

Terry, Carvalho, Vidic, Puyol vb. gibi doğuştan yetenekli stoperlerin yaşı kaç yahu? Ve araştırın hepsi kaç yaşında bugünkü stabil oyunlarına ulaşabilmişler?

olay budur.

• Az evelki mesajımda "kazanırdık" ibaresini kullandım. Bunun üzerinden prim yapacak arkadaşlara şimdiden uyarımı yapayım.

O kelimeyi kullanma amacım bizim bu maçtan 1 puanı çıkartıp kazanmış kadar olmamızdır.
  • yuh be bu adamı da eleştiriyorsunuz ya tamam sallayın da biraz destekli sallayın, top şişirmiş, ileri attığı her topa bizim futbolcular müdahale etti, bilinçli atılan toplar. senin orta sahan sürekli yana top oynayınca ileri nasıl çıkacaksın... sürekli yan pas. sürekli yan pas, mecbursun bu durumlarda topu ileri uzun oynamaya...
    rakibe girmesini biliyor, vücudu kıvrak... top ayağına gelince ne yapacam korkusu yok... bu sene dönüşümlü kullanıp takıma alışkanlık sağladıktan sonra seneye banko oynatırız...
    Aptal olduğun için aptal olduğunu anlayamıyorsun. | Dunning-Kruger Effect
  • Gayet güzel oynadı bence.

Gökhan - Lugano - Yobo - Santos

Bekir - Serdar - Orhan Şam - Caner.

Defans çok sağlam oldu.
    Serdar,Selçuk Ş falan kötü oynadıysa ,Selcuk İnan milli takıma alınmasın o zaman dünkü maçtan sonra.

Tekniğini baya beğendim.Uzun topları da Servet gibi dan dun vurmuyor bilerek oynuyor.
    Büyük mac tecrubesini de kazanırsa 10 numara futbolcu olur.

Orijinalden alıntı: sT.curSe

Bir Fenerbahçe'li olarak ben beğenmedim. Bekir'den artısı ne anlamış değilim. Ama sağlam bir yedek olur.

Defans çok sağlam oldu.

Daha seri
    Daha teknik
    Daha hızlı
    Daha genç
    Daha bilinçli
    Daha soğuk kanlı.

Sayayım mı?
    Bekir standart Türk stoperdir. Rakip gelir müdahele etmeye çalışır, top gelir yana atar. Kendi kullanmaya çalışmaz. Bu adam insiyatif alıp topu oyuna sokuyor. Belliki bizde yetişmemiş. Yoksa yere göğe sığdıramadığınız Servet i de görüyoruz. Oyuna soktuğu tek top var o da geri atılan topu alıp yanındaki Serdar a vermek.

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Bir Fenerbahçe'li olarak ben beğenmedim. Bekir'den artısı ne anlamış değilim. Ama sağlam bir yedek olur.

Defans çok sağlam oldu.

Daha seri
    Daha teknik
    Daha hızlı
    Daha genç
    Daha bilinçli
    Daha soğuk kanlı.

Sayayım mı?
    Bekir standart Türk stoperdir. Rakip gelir müdahele etmeye çalışır, top gelir yana atar. Kendi kullanmaya çalışmaz. Bu adam insiyatif alıp topu oyuna sokuyor. Belliki bizde yetişmemiş. Yoksa yere göğe sığdıramadığınız Servet i de görüyoruz. Oyuna soktuğu tek top var o da geri atılan topu alıp yanındaki Serdar a vermek.

Bir tane de taca attığı top vardı pas niyetine, onu da eklemek lazım. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Defans çok sağlam oldu.

Daha seri
    Daha teknik
    Daha hızlı
    Daha genç
    Daha bilinçli
    Daha soğuk kanlı.

Sayayım mı?

Bir tane de taca attığı top vardı pas niyetine, onu da eklemek lazım. :)

Özür dilerim unutmuşum. Orda da Serdar ın yaptığı uzun topu yapmaya çalıştı ama teknik olmadığı ve daha önce hiç denemediği birşey olduğundan başarısız oldu. 45 metre kadar ileri attı

• Ben ilk yarı boyunca televizyonun karşısında "kim ulan bu barzo dan dun top şişirip duruyor, emreye, selçuk inana versene topu, b*k mu var da şişiriyorsun" diyerekten sinir krizi geçirirken demek ki siz "of ulan topu rasgele şişirdi, rakip stoperler aldı, adam çok teknik işte" diyordunuz.
    Herneyse, yobo bu adamı top diye oynar maalesef.

Orijinalden alıntı: metalheadjm

Ben ilk yarı boyunca televizyonun karşısında "kim ulan bu barzo dan dun top şişirip duruyor, emreye, selçuk inana versene topu, b*k mu var da şişiriyorsun" diyerekten sinir krizi geçirirken demek ki siz "of ulan topu rasgele şişirdi, rakip stoperler aldı, adam çok teknik işte" diyordunuz.
    Herneyse, yobo bu adamı top diye oynar maalesef.

Şişirilen pozisyonların hepsinde pasa gelen bir tek oyuncu olmuyordu onu görmediniz sanırım

• adamlar ortayı parsellemiş, sen topu ileri çıkamıyorsun, ortaya versen kaptırıp atak yiyorsun, ne yapman gerekiyor ?

Orijinalden alıntı: Rizeli

adamlar ortayı parsellemiş, sen topu ileri çıkamıyorsun, ortaya versen kaptırıp atak yiyorsun, ne yapman gerekiyor ?

Senin gibi topu bırakıp adama vurmak gerekiyor
  • Bence çok iyi oynadı dün Serdar. İlk golde hatası var diye atladı bir sürü kişi. Ama orada ilk şutu engelledi 2.si önlemesi için Street Fighter'daki Dhalsim karakteri olması lazım. Ayağı uzatsın da engellesin.

Topu oyuna da iyi sokuyor.

Lugano Serdar oynamalı bence yanyana.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.