Şimdi Ara

Serdar Kesimal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ligde birçok maçını izliyordum ama bugün daha bir alıcı gözle izleyince hakikaten çok beğendim. Çok soğukkanlı ve kademeleri çok yerindeydi. Aynı zamanda topu oyuna çok iyi sokuyor şişirme top atmıyor, bir stopere göre tekniği gayet iyi. Ben Serdar'ın as oynayabileceğini düşünüyorum.

I wanna go home
    Take off this uniform
    And leave the show
    And i'm waiting in this cell
    Because i have to know
    Have i been guilty all this time
  • kesinlikle oynar..yobo'nun bonservisine o kadar para bayılıp bi de yabancı kontenjanından feragat etmeye gerek yok..
    "Yanlış adamla dövüşüyor olsanız bile en azından doğru silah seçin."
  • İyiydi iyi.Beğendim ben.Kontejyan da açılır koyarız Emre'nin yanına adamı.
  • İzlerken Lugano'nun yanına direk Serdar'ı mı koysak diye düşündüm. Böyle kritik maçta soğukkanlılığını koruyan adam 11 olarak değerlendirilebilir. Stopere harcanacak tutar defansif orta saha oyuncusuna harcanırsa Fransa'dan Matuidi falan da düşünülebilir fiyata bakmaksızın.
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    13 yıl önce açıldı
    Caner Erkin
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yobo 1 sene daha kiralanıp serdarı ara ara oynatıp dahada pişmesini sağlayıp bir sonraki sene kullanmak daha iyi değilmi sizce..

Orijinalden alıntı: Blade13ReaKer

yobo 1 sene daha kiralanıp serdarı ara ara oynatıp dahada pişmesini sağlayıp bir sonraki sene kullanmak daha iyi değilmi sizce..

Kısacası en az Yobo kadar kaliteli bir stoper şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuclear Incubus

O değil de benim sayemde Belçika penaltı kaçırdı.Hadi koçum Beckham gibi kullan dedim.Aynı tarafa vurdu..

Bırak ya hiç kendine mal etme o penaltıyı, kalktım tvde gösterdim tam buraya atacak diye sağolsun beni kırmadı.
  • Temel futbol eğitimini Türkiye'de almadığı çok belli olan stoper. Eğer temel futbol eğitimini burada almış olsaydı übersonik altyapı hocaları tarafından kendisi forvette oynatılıyor olurdu. zira bu tekniğe sahip hiçbir oyuncuyu bu ülke topraklarında stoper yapmazlar.

Orijinalden alıntı: Cris..

Ligde birçok maçını izliyordum ama bugün daha bir alıcı gözle izleyince hakikaten çok beğendim. Çok soğukkanlı ve kademeleri çok yerindeydi. Aynı zamanda topu oyuna çok iyi sokuyor şişirme top atmıyor, bir stopere göre tekniği gayet iyi. Ben Serdar'ın as oynayabileceğini düşünüyorum.

Farkli bir Serdari mi izledim ben? Benim gordugum surekli topu ileri sisren duz bir adamdi. Savunmasi iyidir bekli ona birsey demiyorum ama bu adam teknik falan degil yahu.

Orijinalden alıntı: Firenze

Maçı ilk açtığımda Hazard tarafından kevgire çevrilmişti.Geri kalan kısımda vasattı.Golü de topu uzaklaştıramadığı için yemişiz.Kesinlikle Yobo'nun yerini alamaz şimdilik.

Golü Çağların topu aptalca ıskalaması yüzünden yedik.
    And leave the show
    And i'm waiting in this cell
    Because i have to know
    Have i been guilty all this time
  • Ben beğenmedim. Güven vermiyor, hava toplarında zayıf, golde hatalıydı.
  • Belçika orta sahamızı çok rahat geçti her seferinde. Sağdan soldan sürekli orta geldi. Göbekten de yardırmayı denediler sürekli. Yine de çok net denecek 2 pozisyon verdik sadece. Çok göz doldurmadı belki ama ara pas atabilen, oyun kurabilen bir stoper. Sağlam bir hazırlık kampıyla daha iyi olabilir. Bu sene yedek kalacaksa bile ara ara oynamalı Lugano ile.

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

Ligde birçok maçını izliyordum ama bugün daha bir alıcı gözle izleyince hakikaten çok beğendim. Çok soğukkanlı ve kademeleri çok yerindeydi. Aynı zamanda topu oyuna çok iyi sokuyor şişirme top atmıyor, bir stopere göre tekniği gayet iyi. Ben Serdar'ın as oynayabileceğini düşünüyorum.

Farkli bir Serdari mi izledim ben? Benim gordugum surekli topu ileri sisren duz bir adamdi. Savunmasi iyidir bekli ona birsey demiyorum ama bu adam teknik falan degil yahu.

Vallahi bilmiyorum hangi maçı izlediğinizi. Selçuk ve Emre'ye attığı ara pasları, Kazım'a isabetli attığı uzun toplar gayet başarılıydı.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.