Şimdi Ara

Serdar Kesimal (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
1.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cris..

quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Ligde birçok maçını izliyordum ama bugün daha bir alıcı gözle izleyince hakikaten çok beğendim. Çok soğukkanlı ve kademeleri çok yerindeydi. Aynı zamanda topu oyuna çok iyi sokuyor şişirme top atmıyor, bir stopere göre tekniği gayet iyi. Ben Serdar'ın as oynayabileceğini düşünüyorum.

Farkli bir Serdari mi izledim ben? Benim gordugum surekli topu ileri sisren duz bir adamdi. Savunmasi iyidir bekli ona birsey demiyorum ama bu adam teknik falan degil yahu.

Vallahi bilmiyorum hangi maçı izlediğinizi. Selçuk ve Emre'ye attığı ara pasları, Kazım'a isabetli attığı uzun toplar gayet başarılıydı.

Yuh yani ya çok taraflisin ya da futboldan hicbise anlamıyorsun Kazım isyan etti artık atma diye bütün toplar rakipte kaldı öyle hücuma mı çıkılır öldürdüğü topların haddi hesabi yoktu ilk yarıda

Ek olarak müdahaleleri yerinde sezgileri olan bir futbolcu ancak omuz omuza mücadeleler de ezerler bu adamı çok ince

• serdar tam anlamıyla modern futbola uygun bir stoper defansif özelliklerinin yanında tekniği topu oyuna sokma yeteneği var. artık böyle stoperler aranıyo günümüz futbolunda.sadece tecrübe eksikliği var onu da kısa zamanda kapatır bizde.

Orijinalden alıntı: Nuclear Incubus

quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

Maçı ilk açtığımda Hazard tarafından kevgire çevrilmişti.Geri kalan kısımda vasattı.Golü de topu uzaklaştıramadığı için yemişiz.Kesinlikle Yobo'nun yerini alamaz şimdilik.

Golü Çağların topu aptalca ıskalaması yüzünden yedik.

O golde Serdar,Ogunjimi'nin ilk şutunu(gelişine vurmuştu dikkatli izleyen bilir) engelledi.Asıl önemli olan o.Ama şansına yine adama geldi.Ordan sonra daha ne yapsın Serdar.İkinci şutu da engellemiş olsa en iyilerinden biri olurdu zaten.Fiziksel olarak ikinciyi tutması çok zordu Rıdvan Dilmende söyledi

• quote:

Maçı ilk açtığımda Hazard tarafından kevgire çevrilmişti.Geri kalan kısımda vasattı.Golü de topu uzaklaştıramadığı için yemişiz.Kesinlikle Yobo'nun yerini alamaz şimdilik.

Kesinlikle doğru.

1881-193∞
  • quote:

Sen farklı maç izledin galiba. Gediğimiz gol de topu kaptıran bek oynayan Çağlar dı. Ayrıca Hazard kevgire çevirmiş olsa o maçı 3-4 farkla kaybederdik. Serdar stoper oynadı sanırım bunu fark edemedin. Stoper oynayan bir adamı bir oyuncunun kevgire çevirmesi demek o kevgire dönen stoper'in takımı maçı farklı kaybetti demektir.

Olsa ben Belçika takımın göbek den atak yaptığını ve maçı kaybettiğimizi hatırlamıyorum. Maç 1-1 bitti Belçika kanatlardan atak yaptı.

Orijinalden alıntı: balerefone

Adami 1 macla kral yapmislar. Yok oyle bir sey arkadaslar. At gozluguyle bir mac anca bu kadar izlenebilir ve yorum yapilabilirdi.

Kayserispor zamanınıda biliyoruz bu adamın ki böyle konuşuyoruz. Sen git Guti'ni izle.
    script, a mediocre director can produce a passable film. But with a bad script even a good director
    can't possibly make a good film. For truly cinematic expression, the camera and the microphone
    must be able to cross both fire and water. The script must be something that has the power to do this."

Akira Kurosawa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk3r.s

quote:

Kesinlikle doğru.

çok güldüm.. serdar sahanın en iyisiydi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

quote:

Adami 1 macla kral yapmislar. Yok oyle bir sey arkadaslar. At gozluguyle bir mac anca bu kadar izlenebilir ve yorum yapilabilirdi.

Kayserispor zamanınıda biliyoruz bu adamın ki böyle konuşuyoruz. Sen git Guti'ni izle.

Heee heee cok iyi biliyorsun. Salla zaten ya tutarsa niyetine.

Guti yi ne diye agzina aliyorsun ? Real madrid zamanini biliyoruz ki ona gore konusuyoruz dememi mi istedin genc ?

Orijinalden alıntı: Angelus

quote:

Orijinalden alıntı: ilk3r.s

quote:

Kesinlikle doğru.

çok güldüm.. serdar sahanın en iyisiydi..

ama şu gerçeki arkadaşın yazdığı doğru sahada zaten iyi kimse yoktu eğer serdar sahanın iysisiyse sabri ye haksızlık yapmış olursun(senin bakış açına göre)

• Bu ne lan kimse birbirini beğenmiyor.
    Milletin ağzında bir sakız var "Sen başka maçı izledin galiba."
    Neyse ben başka maç izlemiştim galiba.. yanlış konuya girmişim pardon

quote:

quote:

Guti yi ne diye agzina aliyorsun ? Real madrid zamanini biliyoruz ki ona gore konusuyoruz dememi mi istedin genc ?

Genç?

Haydi baybaay

/>

• Bir Türk stopere göre fazlasıyla teknik. Maçta bir çok kez yerden topu oyuna sokmaya çalıştı ama Belçika orta sahası iyi alan daraltınca mecburen uzun oynamaya başladı. Ayrıca geriye atılan pasların hepsi Serdara geldi. Bence bu yüzden çok göze battı bekler hep Serdar'a döndü oda mecburen uzun oynadı. Goldede hatası yoktu 1 kere müdahale etmiş 2.ye yapması imkansız. Bence Lugano ile beraber oynatılmalı Yobo'ya boşuna kontejyan harcayacağımıza Serdar'ı oynatalım daha iyi
    Просто знать, что где-то там на этой земле есть ты, станет для меня, в моем аду, уголком рая …
    Я не знаю где ты,что ты делаешь сейчас но я в каждом месте скучаю по тебе …
    Счастье - это когда в небе звезда падает, а тебе и загадать нечего …
  • quote:

quote:

quote:

Yazık la haline üzülüyorum

Blok.

• Ben beğendim.Fenerbahçe'ye yararı dokunacaktır
  • Buradaki bütün futbol cahillerine tek tek cevap vermek isterdim de sabaha kadar anlatsam da anlayamayacaksınız. Adamın Selçuk'a Kazım'a attığı paslar aşikar. Kazım 10 cm uzun olduğu adama kafa topu veriyorsa Serdar'ın suçu ne ? Selçuk İnan önüne atılan ara pasını değerlendiremiyorsa Serdar'ın suçu ne? Stoper dediğin adam 80 metreye fix pas atamaz zaten. Onu orta saha oyuncuları bile yapamıyor. Önündeki orta sahaya ve kanatlara uygun paslar atan stoperin top tekniği iyidir. Vallahi futboldan gram anlamıyor buradaki bazı kesim, yazık.

Buradaki bütün futbol cahillerine tek tek cevap vermek isterdim de sabaha kadar anlatsam da anlayamayacaksınız. Adamın Selçuk'a Kazım'a attığı paslar aşikar. Kazım 10 cm uzun olduğu adama kafa topu veriyorsa Serdar'ın suçu ne ? Selçuk İnan önüne atılan ara pasını değerlendiremiyorsa Serdar'ın suçu ne? Stoper dediğin adam 80 metreye fix pas atamaz zaten. Onu orta saha oyuncuları bile yapamıyor. Önündeki orta sahaya ve kanatlara uygun paslar atan stoperin top tekniği iyidir. Vallahi futboldan gram anlamıyor buradaki bazı kesim, yazık.

Yazdıklarına bir ekleme yapıyorum. Arkadaşlar Serdar uzun top oynadı diye kızıyorlar haklılar ama yanlış adama kızıyorlar. Hiç bir stoper top kendisindeyken durduk yere uzun top oynamaz. Bizim orta alan oyuncuları ve kanatlarda oynayan oyuncular kendilerini gösterip top istemedikleri ve geriye gelip topu almadıkları ataklarda Serdar mecbur kalıp uzun top oynadı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.