Şimdi Ara

Şenol Güneş' in Slaven Bilic'in ekmeğini yediği gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güneş'in oynattığı futbolun altyapısının %70 i Slaven Bilic' in eseridir. Ama görünen sadece hazıra konmuş hazıra konduğu sistemi geliştirme adına hiçbir şey yapmamış daha çok düzeni bozmuş ve tamamen Bilic'in emeğini sömürmüş.

• Simdi seneye diyelim Bilic'i geri getirsek ve sozde kendi ekmegini yese sampiyonluklar ve Turk takimlari duzeyinde SL grup rekorlari kirabilir mi? Yoksa yine kicina teneke baglayip gonderilir mi? Al iste Ingiltere'ye gitti, 2. sene kendi ekmegini bile yiyemedi.

Zaten bu Bilic nereye gitse hep ekmegini baskasi yiyor. Bir kendisi yiyemedi o ekmegi. Ekmek yoksa pasta yesin.

Edit: Senol hocayi hala tanimayan varsa gitsin baksin TS'de kac kere 80 ustu puan toplamis. TS gibi teknik direktorlerin neredeyse tamaminin bir sezonu bile tamamlayamadan kovuldugu bir yerde neredeyse duzenli olarak 75 puani gecmis bir hocadan, SL'de bir cok oyuncusunu kaybettikten sonra bile deplasmanda grubun en guclu takimi Inter'i yenip, gruplarda sadece bir kez yenilerek 7 puan toplayan bir hocadan soz ediyoruz. Orada da mi Bilic'in ekmegini yemis?
  • yav he he
  • Katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şenol tecrübeli ve adam yönetimi iyi onun dışında taktik olarak çok bir artısı yok bana göre de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilicin sistemi çift ön liberolu bi sistemdi.

Şenol Güneş İsmail Köybaşı gibi kazmayı adam etti, vitaminsiz Oğuzhanla 2 sene şampiyon oldu. Quaresma gibi vasat adamla şampiyon oldu haksızlık yapmamak lazım ama şöyle bir şey var bu adam futbolcunun kalitesinden gram anlamıyor önüne vereceksin 11 tane adam onları geliştirecek o kadar.

Lens,Medel,Negredo gibi adamları bitirdi resmen.
  • Slaven biliçin samet aybabanın ekmeğini yediği gerçeği.
  • Ne ekmekmiş be 2 senedir ye ye bitmedi. Blok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yalandır.
  • İşinize bakın biliç varken doğru diyosunuz 500 pas yapıyodu zaten takım yğzde 70 topla oynuyodu ya futbol cahilleri

• Şenol Güneş kimsenin ekmeğini yemedi.Ama artık kendini yemeye başladı maalesef.
  • biliçin oyun sistemiyle şenolun oynattığı arasında hiç bir benzerlik yok. Güneş gelir gelmez biliçin sistemi çöpe attı.

Biliçin parlattığı oyunculardan da güneşin kadrosunda sadece atiba var.

Ne sistem aynı ne oyuncular.

Devre arasında ingilizlerle anlaşıp şampiyonluğu satan adamın arkasından üzülen beşiktaşlılarda bir garip.
  • Katılmıyorum .

Şenol Güneş , Bilice göre oyunculara saha içinde serbestlik tanıyan bir hoca. Q7 , Gomez gibi bitik denilen adamları diriltmesinin başlıca nedeni budur .

Ayrıca Şenol hoca müthiş bir taktisyen olmasada adam yönetimi konusunda birinci sınıf bir teknik direktör .

Öğretmen olduğu için oyuncularına ne beklediğini çok net aktarabildiğini düşünüyorum .
  • Biri kuyuya taş atıyor hepimiz çıkarmak için yorumlar yapıyoruz, yok Bilic'in ekmeğini yemiş :) 2 yıl üst üste şampiyon olmuş adam, neredeyse bütün omurga sürekli değişmiş üstüne avrupada başarı gelmiş. Hala bilic :)

O zaman Bilic'te yaptıklarını Samet Aybaba'ya borçlu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

Slaven biliçin samet aybabanın ekmeğini yediği gerçeği.

görüyorum ve arttırıyorum; samet aybabanın tayfur havutçunun ekmeğini yediği gerçeği.
  • yalnız bilic in elinde gomez gibi bir winner holcü yoktu, bu büyük bir detay..

• Simdi seneye diyelim Bilic'i geri getirsek ve sozde kendi ekmegini yese sampiyonluklar ve Turk takimlari duzeyinde SL grup rekorlari kirabilir mi? Yoksa yine kicina teneke baglayip gonderilir mi? Al iste Ingiltere'ye gitti, 2. sene kendi ekmegini bile yiyemedi.

Zaten bu Bilic nereye gitse hep ekmegini baskasi yiyor. Bir kendisi yiyemedi o ekmegi. Ekmek yoksa pasta yesin.

Edit: Senol hocayi hala tanimayan varsa gitsin baksin TS'de kac kere 80 ustu puan toplamis. TS gibi teknik direktorlerin neredeyse tamaminin bir sezonu bile tamamlayamadan kovuldugu bir yerde neredeyse duzenli olarak 75 puani gecmis bir hocadan, SL'de bir cok oyuncusunu kaybettikten sonra bile deplasmanda grubun en guclu takimi Inter'i yenip, gruplarda sadece bir kez yenilerek 7 puan toplayan bir hocadan soz ediyoruz. Orada da mi Bilic'in ekmegini yemis?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clouder -- 26 Aralık 2017; 23:50:57 >
  • Hayatında hiç şampiyonluk görmemeş Şenol Güneş Beşiktaş ile gelir gelmez 2 sene üst üste şampiyonluk yaşadı, senin tezini doğruluyor resmen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

Hayatında hiç şampiyonluk görmemeş Şenol Güneş Beşiktaş ile gelir gelmez 2 sene üst üste şampiyonluk yaşadı, senin tezini doğruluyor resmen

Trabzonla şampiyon oldu hadi olmadı diyelim 82 puan topladı şampiyon olmuş kadar. Trabzonla şampiyon mu olacaktı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

Slaven biliçin samet aybabanın ekmeğini yediği gerçeği.

görüyorum ve arttırıyorum; samet aybabanın tayfur havutçunun ekmeğini yediği gerçeği.

tayfur'un tam buğday ekmeği yediği gerçeği

• Yarım sezonda 2 maçla satıldı Şenol hoca bu kadar kolaymış demek ki Biliç kim ki Güneşin yanında
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.