Şimdi Ara

Sennheiser Mx365 KULLANANLAR VAR MI ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
9.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Sennheiser Mx360 kulaklığım bozludu. Mx370 in çok dandik bir kulaklık olduğunu tiz bir kulaklık olduğunu söylüyorlar. metan a mesaj attım 360 ın üretimi kalkmış neden kaldırıyorlarsa hayret bir şey. Mx365 modeli var diye mesaj atmış metan bu 360 ve 365 modellerini kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen ses kalitesi nasıl Mx365 in.

• quote:

Orijinalden alıntı: metaldeniz_x

Arkadaşlar Sennheiser Mx360 kulaklığım bozludu. Mx370 in çok dandik bir kulaklık olduğunu tiz bir kulaklık olduğunu söylüyorlar. metan a mesaj attım 360 ın üretimi kalkmış neden kaldırıyorlarsa hayret bir şey. Mx365 modeli var diye mesaj atmış metan bu 360 ve 365 modellerini kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen ses kalitesi nasıl Mx365 in.

Sennheiser ın mx *60 serisinden mx 160 ı kullandım sadece.Almadan önce de araştırmıştım.Aklımda kaldığı kadarıyla mx *60 serisinde en yüksek fiyatlı ürünle(mx760) en düşük fiyatlı olan(mx160) arasında fiyat farkına değecek kadar bi ses kalitesi farkı yok diye biliyorum.Ve de mx160 ın aynı serideki bazı kulaklıklardan daha iyi olduğu yorumunu bile okumuştum.Zaten bakarsanız 360-460-560 falan sadece kulaklığın üstündeki ses kontrol tuşu,mikrofon vs. açısından farklı.Yani atıyorum 360 ta ses kontrol butonu yok 460 ta var,fiyatı da 360 tan epey pahalı.Buna aldanmayın,ses olarak birbirine çok yakınlar.
    Mx365 ise 60 ve 70 serilerinin arasında olan bi model.Fakat kullanmadığım için ses kalitesi hakkında yorum yapamayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: shakaci_yunus

quote:

Arkadaşlar Sennheiser Mx360 kulaklığım bozludu. Mx370 in çok dandik bir kulaklık olduğunu tiz bir kulaklık olduğunu söylüyorlar. metan a mesaj attım 360 ın üretimi kalkmış neden kaldırıyorlarsa hayret bir şey. Mx365 modeli var diye mesaj atmış metan bu 360 ve 365 modellerini kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen ses kalitesi nasıl Mx365 in.

Sennheiser ın mx *60 serisinden mx 160 ı kullandım sadece.Almadan önce de araştırmıştım.Aklımda kaldığı kadarıyla mx *60 serisinde en yüksek fiyatlı ürünle(mx760) en düşük fiyatlı olan(mx160) arasında fiyat farkına değecek kadar bi ses kalitesi farkı yok diye biliyorum.Ve de mx160 ın aynı serideki bazı kulaklıklardan daha iyi olduğu yorumunu bile okumuştum.Zaten bakarsanız 360-460-560 falan sadece kulaklığın üstündeki ses kontrol tuşu,mikrofon vs. açısından farklı.Yani atıyorum 360 ta ses kontrol butonu yok 460 ta var,fiyatı da 360 tan epey pahalı.Buna aldanmayın,ses olarak birbirine çok yakınlar.
    Mx365 ise 60 ve 70 serilerinin arasında olan bi model.Fakat kullanmadığım için ses kalitesi hakkında yorum yapamayacağım.

Ben bazı yazılar okudum daha önceleri 360 la 460 arasında ses farkı olduğu yazıyordu. metan dan mesaj gelmiş demo odamızda var gelin dinleyin diye ben istanbulda otursam süper olurdu ama orda değilim malesef. Ben Mx 660 aldım bir facia resmen bir haftada sağ kulaklık patladı. 2 tl lik nokia kulaklıkları ile aynı diyeceğim ses nerede ise. Araştırdım 65 tl ye aldığım kulaklığa karşı 35 tl lik mx360 modelini aldım rahat etmiştim. hatta satan sanalmarketşm yetkilisi bana salak gözü ile bakmıştı dedim bunun yenisini ne yapayım alıp çöpe mi atayım 360 ses kalitesi gerçekten çok güzel zevk verşyor dinlerken. Ben bas olsun tiz de olsun ama bas ağırlıkta olsun her türlü müzik dinliyorum çünkü 365 i alırım şimdi beğenmem elimle kalır ikisini de kullanan birini bulursak iyi olacak

• quote:

quote:

quote:

Ben bazı yazılar okudum daha önceleri 360 la 460 arasında ses farkı olduğu yazıyordu. metan dan mesaj gelmiş demo odamızda var gelin dinleyin diye ben istanbulda otursam süper olurdu ama orda değilim malesef. Ben Mx 660 aldım bir facia resmen bir haftada sağ kulaklık patladı. 2 tl lik nokia kulaklıkları ile aynı diyeceğim ses nerede ise. Araştırdım 65 tl ye aldığım kulaklığa karşı 35 tl lik mx360 modelini aldım rahat etmiştim. hatta satan sanalmarketşm yetkilisi bana salak gözü ile bakmıştı dedim bunun yenisini ne yapayım alıp çöpe mi atayım 360 ses kalitesi gerçekten çok güzel zevk verşyor dinlerken. Ben bas olsun tiz de olsun ama bas ağırlıkta olsun her türlü müzik dinliyorum çünkü 365 i alırım şimdi beğenmem elimle kalır ikisini de kullanan birini bulursak iyi olacak

Peki hiç kulak içi düşündünüz mü?Earbudlara göre ses kaliteleri,yalıtımları falan daha iyi.Aynı fiyat aralığında da daha üst düzey kulaklıklar bulabilirsiniz.

• Daha önce kullandım ama kulağıma tam oturuyor hava almıyor bas seslerin kulağıma zarar verdiğini hissettim. Ufak bir araştırma sonucu hislerimin doğru olduğnu da anladım. Yoksa resmen müziğin içinde gibi hissediyorsunuz. ama çok hassas kulaklarım uzak yerlerdeki sessiz konuşmaları bile rahat duyuyorum Onun için bu tarz modellerden istiyorum.
  • quote:

Daha önce kullandım ama kulağıma tam oturuyor hava almıyor bas seslerin kulağıma zarar verdiğini hissettim. Ufak bir araştırma sonucu hislerimin doğru olduğnu da anladım. Yoksa resmen müziğin içinde gibi hissediyorsunuz. ama çok hassas kulaklarım uzak yerlerdeki sessiz konuşmaları bile rahat duyuyorum Onun için bu tarz modellerden istiyorum.

O zaman forumda sıkça önerilen Yuin'in Pk serisine bi göz atın derim.Önerilen Earbud kulaklıklardan biri.F/p olarak iyi olduğunu duymuştum.Fakat Türkiye'de satışı yok.Sennheiser kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki,mx serisinin üst düzey ve pahalı kulaklıkları parasını hak etmiyor.

• quote:

quote:

Daha önce kullandım ama kulağıma tam oturuyor hava almıyor bas seslerin kulağıma zarar verdiğini hissettim. Ufak bir araştırma sonucu hislerimin doğru olduğnu da anladım. Yoksa resmen müziğin içinde gibi hissediyorsunuz. ama çok hassas kulaklarım uzak yerlerdeki sessiz konuşmaları bile rahat duyuyorum Onun için bu tarz modellerden istiyorum.

O zaman forumda sıkça önerilen Yuin'in Pk serisine bi göz atın derim.Önerilen Earbud kulaklıklardan biri.F/p olarak iyi olduğunu duymuştum.Fakat Türkiye'de satışı yok.Sennheiser kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki,mx serisinin üst düzey ve pahalı kulaklıkları parasını hak etmiyor.

Baktım 190 civarı yanlış bakmadımsa. Çok para. Bana 360 lazım yoksa ona en yakını. 65 e var gitti gidiyorda mesaj attım 35 e ver dedim vermez bu lavuk ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Baktım 190 civarı yanlış bakmadımsa. Çok para. Bana 360 lazım yoksa ona en yakını. 65 e var gitti gidiyorda mesaj attım 35 e ver dedim vermez bu lavuk ama

2.el dükkanıma buyrun o zaman,size mx160 satalım Şaka bir yana bütçeniz ona yetmiyorsa birşey diyemem.60 serisi eski olduğu için bulmanız epey zor.Siz iyice bi araştırın.

• Ben Mx160 - Mx260 - MX 270 -MX 370 -MX 271 kulladım. Şu an MX serilerinden 375 VE 271 kullanıyorum Mx serilerinde öne çıkan Genelde ses TEMİZLİĞİ sahne genişliğidir Bass olayı BİRAZ arka plandadır.. Aynı zamanda ses izalasyonu(Kulaklık pAdli) düşüktür kullanım alanları çok gürültülü olmayan mekanlar evler taksiler... MAgirus tarzı otobüslerde kesinlikle tavsiye etmiyorum....
    Senn Cx 200 Street bu konuda biçilmiş üründür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_technosoft

Ben Mx160 - Mx260 - MX 270 -MX 370 -MX 271 kulladım. Şu an MX serilerinden 375 VE 271 kullanıyorum Mx serilerinde öne çıkan Genelde ses TEMİZLİĞİ sahne genişliğidir Bass olayı BİRAZ arka plandadır.. Aynı zamanda ses izalasyonu(Kulaklık pAdli) düşüktür kullanım alanları çok gürültülü olmayan mekanlar evler taksiler... MAgirus tarzı otobüslerde kesinlikle tavsiye etmiyorum....

360 Yok senin listede Ben içeri giren tip kulaklık kullanmayacağım istemiyorum. hangi modeli tavsiye edersin bası en güçlü sesi en yüksek hangisi kullandıklarında. 375 ve 271 i neden ayrı kullanıyorusun bir de ?

• quote:

quote:

Ben Mx160 - Mx260 - MX 270 -MX 370 -MX 271 kulladım. Şu an MX serilerinden 375 VE 271 kullanıyorum Mx serilerinde öne çıkan Genelde ses TEMİZLİĞİ sahne genişliğidir Bass olayı BİRAZ arka plandadır.. Aynı zamanda ses izalasyonu(Kulaklık pAdli) düşüktür kullanım alanları çok gürültülü olmayan mekanlar evler taksiler... MAgirus tarzı otobüslerde kesinlikle tavsiye etmiyorum....

360 Yok senin listede Ben içeri giren tip kulaklık kullanmayacağım istemiyorum. hangi modeli tavsiye edersin bası en güçlü sesi en yüksek hangisi kullandıklarında. 375 ve 271 i neden ayrı kullanıyorusun bir de ?

Dostum bugün vatandan %30indirimli 35 tl ye aldım...Sadece Sennheiser serisi kulaklıklara indirim var. 360 kullanmıs biri olarak 365 in daha net ses, daha güclü bass ve tiz verdigini söyleyebilirim....Gerçekden vazgecilmez ikili diyebilirim. Hiç fark etmez 360 yada 365'de hangisini bulursan tereddütsüz alabilirsin....Kulak içi kulaklıklarada 10 basar....Tek geçerim.

Selametle.

• quote:

Orijinalden alıntı: WinKy

quote:

quote:

Dostum bugün vatandan %30indirimli 35 tl ye aldım...Sadece Sennheiser serisi kulaklıklara indirim var. 360 kullanmıs biri olarak 365 in daha net ses, daha güclü bass ve tiz verdigini söyleyebilirim....Gerçekden vazgecilmez ikili diyebilirim. Hiç fark etmez 360 yada 365'de hangisini bulursan tereddütsüz alabilirsin....Kulak içi kulaklıklarada 10 basar....Tek geçerim.

Selametle.

Metan teknik müdürü ile yazışmalarım sonucunda bana mx 375 in daha güçlü bas verdiğini söledi. ben de 375 aldım zaten 360 üretimden kalkmış. bir başka arkadaşın da başka bir konuda yorumunu paylaşıyorum. Bu arada 365 in sesini dinlemiş değilim

LANVİN1
    Yüzbaşı

16 Aralık 2012; 23:38:43

bir çok model sennheıser kullanmış biri olarak cx300 II-mx580-MX360-mx470- ilk aklıma gelenler bunların hepsinden daha iyi derim bu kulaklık mx580 1 yıl kullandım detay ve sesi berrak ama baslar zayıf zaten aldığı puanlar ortada siz karar verin artık sennheiser bunu genelde yapıyor bazı düşük modeller daha iyi veriyor üst modellerinden geçmişte mesela zamanında mx200 örneği mx375 sesi çok yüksek hepsinden

http://alatest.co.uk/reviews/headphone-reviews/sennheiser-mx-375/po3-169816396,74/

http://alatest.co.uk/reviews/headphone-reviews/sennheiser-mx-580/po3-95079716,74/

http://alatest.co.uk/reviews/headphone-reviews/sennheiser-mx-470/po3-97002681,74/

http://alatest.co.uk/reviews/headphone-reviews/sennheiser-mx-365/po3-141746433,74/

http://alatest.co.uk/reviews/headphone-reviews/sennheiser-cx-300-ii/po3-85396836,74/

• bende mx 375 kullandım tavsiye edilebilir
  • beyler ben de mx 365 ile mx 375 arasında kaldım hangisinde enstrüman çeşitliliği detayı daha fazladır? pop, rock, klasik ve hafif metal tarz dinlerim, duymam gereken sesleri ve enstrümanları önceki kulaklığımda duyup yeni aldığımda duymayınca hissedemeyince kafayı yiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avorlair -- 15 Ocak 2013; 2:42:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avorlair

beyler ben de mx 365 ile mx 375 arasında kaldım hangisinde enstrüman çeşitliliği detayı daha fazladır? pop, rock, klasik ve hafif metal tarz dinlerim, duymam gereken sesleri ve enstrümanları önceki kulaklığımda duyup yeni aldığımda duymayınca hissedemeyince kafayı yiyorum :)

Ben kalbimden gelerek 365 diyorum çünkü 2 sinide kullandıım 365 te biraz derin bas tiz ağırlıklı ses mevcuttur Rock Ve Enstrumantal müzikler için birebir ama yüksek seste dinlemeyiniz.. Çünkü patlama riski mevcuttur Diğer MX MODELLERİNDE old. Gibi. 375 biraz Bass ağırlıklıdır... Tıs Tıs larda biraz zayıftır....
  • arkadaşlar magirus tarzı araçlarda belediye otobüslerinde kullanabilceğim bir kulakiçi kulaklık tavsiye edermisiniz bütçe 50tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: alihan1335

arkadaşlar magirus tarzı araçlarda belediye otobüslerinde kullanabilceğim bir kulakiçi kulaklık tavsiye edermisiniz bütçe 50tl

cx 200 çok banAl oldu biliyorum ama 2. el bulmaya çalış KULAKİÇİ olsun;)
  • Ürünü teknosadan metan garantili almıştım.Yeni bass ağırlıklı müzikler yüklediğimde telefonuma onları dinledim biraz (telefon nokia 5800 ttpod ile basslar harika). Bugüne kadar denediğim en iyi ve en sağlam kulaklardan biri bana göre (kablosu bayağı sağlam hissi veriyor). Kulaklığı aldım ancak dışarıda pek kullanma fırsatım olmadı. Askere gittim falan evde öylece durdu. Bir de kulakiçi kulaklık deneyeyim dedim, bir ürün aldım ve bu ürünü satışa çıkardım. İlgilenirseniz link:http://forum.donanimhaber.com/m_71899622/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71899622

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyerli53_34 -- 19 Şubat 2013; 23:28:16 >
  • slm arkadaslar bundan önce sennheiser mx270 kullandım kaybolunca bir üst seviye alalım dedim,mx 365 fiyat ve özellik olarak cazip geldi aldım,1 ay içinde sağ kulaklık önce cızırtı sonrada buf buf ötmeye başladı garantiye verdim 3 hafta sonra yenisi geldi,simdi yine sag kulaklıktan hafiften cızırtı gelmeye basladı .
    Benim mx365 hikayem bu ama bu bnm basıma gelen bir durum sizdeki aynı sıkıntıyı gösterir diye bi sey yok ama yerinizde olsam 270 veya 480 yada 580 daha mantıklı olabilir saygılar...
    https://www.bimeks.com.tr/urun/115072/sennheiser-mx-470-kulaklik-siyah-.aspx#specs

• quote:

Orijinalden alıntı: gardyan_19

slm arkadaslar bundan önce sennheiser mx270 kullandım kaybolunca bir üst seviye alalım dedim,mx 365 fiyat ve özellik olarak cazip geldi aldım,1 ay içinde sağ kulaklık önce cızırtı sonrada buf buf ötmeye başladı garantiye verdim 3 hafta sonra yenisi geldi,simdi yine sag kulaklıktan hafiften cızırtı gelmeye basladı .
    Benim mx365 hikayem bu ama bu bnm basıma gelen bir durum sizdeki aynı sıkıntıyı gösterir diye bi sey yok ama yerinizde olsam 270 veya 480 yada 580 daha mantıklı olabilir saygılar...
    https://www.bimeks.com.tr/urun/115072/sennheiser-mx-470-kulaklik-siyah-.aspx#specs

Ayırt etmene gerek yok kardeşim sennheiser marka tüm kulaklıklar bozulmaya mahkum bunu araştırdığında görürsün. mx 375 aldım bir ay günde 1 saat dinlemeden bozludu.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.