Şimdi Ara

Sennheiser Mx365 KULLANANLAR VAR MI ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
9.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metaldeniz_x

quote:

Orijinalden alıntı: gardyan_19

slm arkadaslar bundan önce sennheiser mx270 kullandım kaybolunca bir üst seviye alalım dedim,mx 365 fiyat ve özellik olarak cazip geldi aldım,1 ay içinde sağ kulaklık önce cızırtı sonrada buf buf ötmeye başladı garantiye verdim 3 hafta sonra yenisi geldi,simdi yine sag kulaklıktan hafiften cızırtı gelmeye basladı .
    Benim mx365 hikayem bu ama bu bnm basıma gelen bir durum sizdeki aynı sıkıntıyı gösterir diye bi sey yok ama yerinizde olsam 270 veya 480 yada 580 daha mantıklı olabilir saygılar...
    https://www.bimeks.com.tr/urun/115072/sennheiser-mx-470-kulaklik-siyah-.aspx#specs

Ayırt etmene gerek yok kardeşim sennheiser marka tüm kulaklıklar bozulmaya mahkum bunu araştırdığında görürsün. mx 375 aldım bir ay günde 1 saat dinlemeden bozludu.

valla mx 270 de hiç de öyle bir sorunum olmadı aslında kaybolmasa gayet te memnundum,yine de bu markanın senin söyledigin kadar kötü oldugunu pek dusunmuyorum ,zaten arastırıp almıstım bu markayı.yinede alacak arkadaslar sırf markasına bakmamalılar,alternatiflere de göz atmakta fayda var...

• quote:

quote:

quote:

slm arkadaslar bundan önce sennheiser mx270 kullandım kaybolunca bir üst seviye alalım dedim,mx 365 fiyat ve özellik olarak cazip geldi aldım,1 ay içinde sağ kulaklık önce cızırtı sonrada buf buf ötmeye başladı garantiye verdim 3 hafta sonra yenisi geldi,simdi yine sag kulaklıktan hafiften cızırtı gelmeye basladı .
    Benim mx365 hikayem bu ama bu bnm basıma gelen bir durum sizdeki aynı sıkıntıyı gösterir diye bi sey yok ama yerinizde olsam 270 veya 480 yada 580 daha mantıklı olabilir saygılar...
    https://www.bimeks.com.tr/urun/115072/sennheiser-mx-470-kulaklik-siyah-.aspx#specs

Ayırt etmene gerek yok kardeşim sennheiser marka tüm kulaklıklar bozulmaya mahkum bunu araştırdığında görürsün. mx 375 aldım bir ay günde 1 saat dinlemeden bozludu.

valla mx 270 de hiç de öyle bir sorunum olmadı aslında kaybolmasa gayet te memnundum,yine de bu markanın senin söyledigin kadar kötü oldugunu pek dusunmuyorum ,zaten arastırıp almıstım bu markayı.yinede alacak arkadaslar sırf markasına bakmamalılar,alternatiflere de göz atmakta fayda var...

yine de bu markanın senin söyledigin kadar kötü oldugunu pek dusunmuyorum
    demişsin
    ama kulaklık serviste. Bi araştır istersen bu marka kulaklıkla ilgili tüm yorumlar ses kalitesinin güzelliğinden ve çabuk bozulmasından hatta bozulmasından sıkılanlardan bahsediyor. Kendin araştır kendin gör.

• quote:

quote:

quote:

quote:

yine de bu markanın senin söyledigin kadar kötü oldugunu pek dusunmuyorum
    demişsin
    ama kulaklık serviste. Bi araştır istersen bu marka kulaklıkla ilgili tüm yorumlar ses kalitesinin güzelliğinden ve çabuk bozulmasından hatta bozulmasından sıkılanlardan bahsediyor. Kendin araştır kendin gör.

valla aslında haklı olabilirsin mx 270 kaya gibiydi belki de onun hürmetine biraz fazla takıldık bu markaya...sonuc olarak aynı rakamlarda ki bir cok kulaklık is görür diyorum ben......

• Servis en çok arızaya gelen kulaklığın mx 375 olduğunu söyledi. Bilgilerinize.
  • quote:

Servis en çok arızaya gelen kulaklığın mx 375 olduğunu söyledi. Bilgilerinize.

Biraz da kullanmaya bağlı bence bu olaylar. Benim mx 375 1.5yıldır herhangi bir Problem yaşatmadı bana. Ama Creative ep430um vardı sapasağlamdı 1 ay kardeşim kullandı bi baktım tek taraf çalışıyor sadece. =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende var bi mx 365 yemeksepetinden çıktı ya denedim biraz kulaklığı sesi yüksek temiz bi kulaklık da malzeme kalitesi inanılmaz dandik duruyo hani sağlamdır belki ama görüntü olarak kötü (kulaklık beyaz bu arada). Bi de çok büyük gibi geldi bana kulağa baya zor takıyorum biraz da acıtıyo zaten 10 dk falan kullandım ama yarım saatten fazla takabilceğimi sanmıyorum. Kız arkadaşıma vercektim onun kulağa zaten hiç olmadı öyle yatıyo evde
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihdk61

quote:

Servis en çok arızaya gelen kulaklığın mx 375 olduğunu söyledi. Bilgilerinize.

Biraz da kullanmaya bağlı bence bu olaylar. Benim mx 375 1.5yıldır herhangi bir Problem yaşatmadı bana. Ama Creative ep430um vardı sapasağlamdı 1 ay kardeşim kullandı bi baktım tek taraf çalışıyor sadece. =)

O Biraz bu modelde ciddi biraz ibaresini çeriyor yani biraz = % 5
  • Şu an 365 Modelini kullanıyorum... ve çok memnunum Enstrumanları ÇoK ama Ço kTemiz net bir ses ile alıyorum ;Ayrıca yanında verilen Süngerleri ;(kulaklık padleri) kaybetmemeye dikkat edin yoksa erken bozulur... tat alamazsınız Kaybeden Varsa 20 li olarak satıyorum.... Bana ulaşın ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_technosoft

Şu an 365 Modelini kullanıyorum... ve çok memnunum Enstrumanları ÇoK ama Ço kTemiz net bir ses ile alıyorum ;Ayrıca yanında verilen Süngerleri ;(kulaklık padleri) kaybetmemeye dikkat edin yoksa erken bozulur... tat alamazsınız Kaybeden Varsa 20 li olarak satıyorum.... Bana ulaşın ;)

Hem muhabbet hem Ticaret

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihdk61

quote:

Şu an 365 Modelini kullanıyorum... ve çok memnunum Enstrumanları ÇoK ama Ço kTemiz net bir ses ile alıyorum ;Ayrıca yanında verilen Süngerleri ;(kulaklık padleri) kaybetmemeye dikkat edin yoksa erken bozulur... tat alamazsınız Kaybeden Varsa 20 li olarak satıyorum.... Bana ulaşın ;)

Hem muhabbet hem Ticaret

:-)
  • Yok ya arkadaşlar Herkesin müzdarip olduğu bir konuydu Kulaklık Süngerinin kaybolması.... E malum bu konuyla ilgilenenler hat safhada... Böyle bir denk geldi İlk yorumlara göre böyle amacım yoktu :D Tespit iyiii...
  • quote:

Yok ya arkadaşlar Herkesin müzdarip olduğu bir konuydu Kulaklık Süngerinin kaybolması.... E malum bu konuyla ilgilenenler hat safhada... Böyle bir denk geldi İlk yorumlara göre böyle amacım yoktu :D Tespit iyiii...

Sıkıntı yok şaka yaptım sadece ayrıca mx375 i kullanmaya devam etseydim alırdım

• 16 senedir kulaklık kullanırım. En sevmediğim şey ped ile kullanmaktır. Hatta eskiden yıllarca sony kulalık aldım ( bir çoğu kendi mağazasından ) İçlerinden ped çıkmazdı. 375 de de pedi taktığımda sesin iyileştiğini değil inanın dandikleştiğini hissediyorum.
  • Pad in amacı ince sesleri emerek daha tonlu ve hacimli sesler yaratmaktır. Padin diğer görevi kulaklığı kulak sıvısından koruyarak kulaklığın uzun omurlu olmasını sağlar..

• Metal müzik dinleyen birisi için MX serisinden hangisini önerirsiniz ? Şuan MX 170 kullanıyorum ama bas yoğunluğunun çok fazla olduğunu düşünüyorum. Tüm müzik aletlerini net olarak duyamıyorum ve tiz sesler çok az duyuluyor. MX 270'in tiz sesler konusunda daha dengeli olduğu söyleniyor, doğru mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Metal müzik dinleyen birisi için MX serisinden hangisini önerirsiniz ? Şuan MX 170 kullanıyorum ama bas yoğunluğunun çok fazla olduğunu düşünüyorum. Tüm müzik aletlerini net olarak duyamıyorum ve tiz sesler çok az duyuluyor. MX 270'in tiz sesler konusunda daha dengeli olduğu söyleniyor, doğru mu ?

Hocam MX365 bu konuda gerçekten iyidir.. basslar derinden ve tatlı tizler kulak tırmalamaz..;)
  • quote:

quote:

Metal müzik dinleyen birisi için MX serisinden hangisini önerirsiniz ? Şuan MX 170 kullanıyorum ama bas yoğunluğunun çok fazla olduğunu düşünüyorum. Tüm müzik aletlerini net olarak duyamıyorum ve tiz sesler çok az duyuluyor. MX 270'in tiz sesler konusunda daha dengeli olduğu söyleniyor, doğru mu ?

Hocam MX365 bu konuda gerçekten iyidir.. basslar derinden ve tatlı tizler kulak tırmalamaz..;)

Rock ve türevleri için sesler yeterince dengeli mi ?
  • quote:

quote:

quote:

Hocam Ben Çok Memnunum denemeniz gerekli... Ayrıca önceden kullandığınız kulaklık türlerini bilmiyorum ama memnun kalacaksıınız ...

BURN -İN olayına dikkat ediniz

BURN - İN ; Devamlı dinlediğiniz müzik tarzını geceden sabaha açık bırakınız

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam Ben Çok Memnunum denemeniz gerekli... Ayrıca önceden kullandığınız kulaklık türlerini bilmiyorum ama memnun kalacaksıınız ...

Merhaba hocam sizce 50 tl bütçeye earpods mu mx 365 mi?
    İpod kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba hocam sizce 50 tl bütçeye earpods mu mx 365 mi?
    İpod kullanıyorum

Müzik = SONY WALKMAN + SENNHEİSER

sorunuzun cevabı tabiki Sennheiser..!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.