Şimdi Ara

Sennheiser CX 200 Street II - Kısa Bir Bakış -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  Sennheiser CX 200 Street II - Kısa Bir Bakış -

Sennheiser CX 200 Street II - Kısa Bir Bakış -

Şu ana kadar Sennheiser MX 80, MX 270, MX 470 kullandım...

MX 270, nasıl oluyor demeyin, MX 470'den iyi bir kulaklık...

CX 200 Street II ise, MX 270'den bir gömlek daha üstün. Aradaki farkı çıkartır mı, orasını bilemem...

Herkese hayırlı günler...

• Sennheiser 4ever
    mx80 kullanıyorum,bütçe olsa daha üst modallere çıkıcam ama yok işte :/

Hepimiz aynı televizyon programlarıyla büyüdük. Sanki hepimize aynı suni hafıza taklımış... Hepimizin belli başlı hedefleri aynı. Hepimizin korkuları aynı. Gelecek parlak değil... Çok yakında aynı anda aynı şeyleri düşünmeye başlayacağız Mükemmel bir uyum içinde olacağız. Senkronize. Birleşmiş. Eşit. Kati. Karınclar gibi. Böcekler gibi. Koyunlar gibi
    En son modaya uygun olarak evinizi donatırsınız, sonra o güzel yuvanıza kısılıp kalırsınız. Bir zaman sonra sahip olduğunuz şeyler artık sizin sahibiniz olur.
    Akıllı bi yalnızlık aptal bi ilişkiden iyidir. Ya kralın yanında kraliçe olursun, ya da soytarının yanında maskara.Tercih senin.
    Gerçekleri öğrendim ve artık geri dönüşü yok. Cahillik bir zamanlar sonsuz mutluluktu.
  • Yanlış anlamanı istemem, ama, vasat bir kulaklık MX 80...

Orijinalden alıntı: Ramyth

Yanlış anlamanı istemem, ama, vasat bir kulaklık MX 80...

vasat olduğunu bizde biliyoruz sadece f/p oranı olarak eleştirioruz

Hepimiz aynı televizyon programlarıyla büyüdük. Sanki hepimize aynı suni hafıza taklımış... Hepimizin belli başlı hedefleri aynı. Hepimizin korkuları aynı. Gelecek parlak değil... Çok yakında aynı anda aynı şeyleri düşünmeye başlayacağız Mükemmel bir uyum içinde olacağız. Senkronize. Birleşmiş. Eşit. Kati. Karınclar gibi. Böcekler gibi. Koyunlar gibi
    En son modaya uygun olarak evinizi donatırsınız, sonra o güzel yuvanıza kısılıp kalırsınız. Bir zaman sonra sahip olduğunuz şeyler artık sizin sahibiniz olur.
    Akıllı bi yalnızlık aptal bi ilişkiden iyidir. Ya kralın yanında kraliçe olursun, ya da soytarının yanında maskara.Tercih senin.
    Gerçekleri öğrendim ve artık geri dönüşü yok. Cahillik bir zamanlar sonsuz mutluluktu.
  • cx 200 ün neresi vasat ya ben kullanıyorum taş gibi sesi var bundan önce cx 300 ile ie 4 kullandım bu adada ve allah aşkına sizin kullandığınız kulaklıkları çok merak ediyorum ben
    http://forum.donanimhaber.com/m_48832509/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48832509

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reconstruction07 -- 6 Mayıs 2011; 22:13:53 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.