|
Bildirim
|
aksaray tefecileri kurumsala baglamis desenize :)
|
Şikayetlere baktım taksitini ödemeyen şikayet etmiş böyle bişey mi var.. Milyon tane markanın şikayeti var ama herkes almaya kullanmaya devam ediyor kaldıki bu şikayet siteleri de ne kadar güvenilir bilemiyorum.. Bana kalırsa şikayetvar filan hikaye. Burada gidip görüşmeden iki netten bakan bilirkişi olmuş milletin gözünü korkutuyo hevesini yarım bırakıyo. ama bi konu var ki bankalar sanki çok mu vicdanlı? Bu devirde senetle almak en güzeli. Ben mobilyamı buzdolabı ıvır zıvırını bile hep senetle almış biri olarak söylüyorum ki korkacak bişey yok kardeşim. Ödemeni zamanında yap içini rahat tut. Diğer türlü böyle boş korkularla hiçbişey sahib olamıyosun yaş geçip gidiyo.
|
bu ülkede bu devirde senet ile iş yapılmaz
sakız bile alınmaz |
Bankada kötü sicile sahip olup, geliri yüksek olan da bir zahmet biriktirip nakit alsın. Hiç gerek yok böyle maceralara atılmaya. Hele otomobil satışı gibi binbir taklanın atıldığı, binbir dolandırıcılığın döndüğü bir piyasada.
|
Şimdi sitelerinden baktim bir arac gordum. 69 Bin lira.. 20.700 pesin 36 ay taksitle 12. Ay ara odeme 6.900 ve 24.ay ara odemede 6.900 tl oduyosunuz taksitler aylik 1.500 lira. Ve bu arac senetle size 88 bind geliyor
Şaka gibi laan |
siteleri çalışmıyor, fasa fiso bir firma, herkes dikkatli olsun. yeşil holding kim, sabancı koç alarko tüsiad 500 de var mı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|