Şimdi Ara

Şener'in gelmesi gökhanı uçurucak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakınız sene 2013 yollanması gerekenler listesinin en başında caner var herkes canerin gitmesini isterken kadlec geliyo(sol bek olarak) o sezon caner inanılmaz bi çıkıp yapıp şampiyonluğa %40 ve hatta daha fazla katkı yapıyor. Bu sene aynısı gökhan gönül içinde olucak Şener'le kapışmak için en üst performansını sergiliyicek ligin ilk 5 haftasında belli olur zaten

• İyide kadlec geldiginde caner kanatta oynamiyo muydu? Kadlecin gelisi adama niye gaz versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz ne diyorsunuz beyler.Eger Aziz Yıldırım in evlatlari kategorisinden torpil uygulanmazsa Şener GG'ye forma yüzü göstermez

• Çılgın Şener Ggyi coşturuyor

• Hırslı Şener banko oynar Gökhan'ın eski temposu yok arkası koridor olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

İyide kadlec geldiginde caner kanatta oynamiyo muydu? Kadlecin gelisi adama niye gaz versin

Yok hocam kanatta sow oynuyodu caner 5 6 maçta bi forma şansı bulup ondada sol bekde oynuyodu etkisiz kalıyodu hep
  • Şener ile delirmeceler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    YA AMA BEN YAZACAKTIM ONU
  • Şener gökhan ı zor keser. Sadece hücum yönü yok olayın. Defansif olarak en iyi beklerden gökhan hücum da gayet iyi preforms gösteriyor (gol asist değil pozisyon yaratma). Şener biraz daha çalışmalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatake Kakashi kullanıcısına yanıt
    Emre gönderildiyse artık torpil falan kalmamıştır.
  • gökhan istikrarsız.
    özellikle son 2 sezondur seviyesi çok düştü.
    şener dağıtmazsa kendini banko oynar.
  • Forma yarışında yarı yarıya görüyorum ikisini de.Türk bi teknik adam olsa Gökhanı oynatırdı ama bu adam Şeneri seçecek bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.