DemirDöküm Nitromix General Termostat ACİL
Arkadaşlar merhaba kiracı olarak oturduğum evde demirdöküm nitromix yoğuşmalı kombi var fakat ben demirdökümün rf 6001 termostatı değilde general ht250 kablosuz termostatı kullanmak ıstıyorum 220v ile enerji verdim modeme com ve no uçlarınıda kombi içindeki bus + ve - yuvalarına girdim termostat modeminden manuel moda alıp 50dereceye ayarlıyorum sonra termostat moduna alıp modemden derece ayarlıyorum ama kombi kapatmıyor bu kombinin bi parametre ayarı varmış ama servisler sanki devlet sırrı söylemiyor bana yardımcı olabilecek birisi varmı acaba ?
Merhabalar kiracı olarak oturduğum eve demirdöküm nitromix yoğuşmalı kombi taktılar demirdöküme ait kablosuz oda termostatı aldım montajını yaptım fakat 23 derecede yansın dıye ayarlıyorum 19 20 düşmeden çalışmıyor 25 lere geliyor durmuyor. dolayısı ile mağdur etti general ht 250 modeli hoşuma gitti 0.5 hassasiyet ayarı var ama bu cihaza uyumlumu değilmi yada daha uygun fiyatlı 0.5 hassas dereceli bu kombide kesin çalıştığını bildiğiniz bi termostat önerisi yapabilecek olan varmı teşekkürler
LPG Tekleme Sorunu acil yardım lütfen
|
Hadi Hayırlı Olsun HeavenFire Cz Attackı Kapattı...
|
Ogame nin Kolaylaştırılmış Hali
|
Knight Online Radyosu Açıldı - En Güzel PK Müzikleri..
|
Patch 1806 !!!
|
Charın Ortağı Larry Olmuştur Hayırlı Olsun
|
Xtrap Hata Veriyo Makina Reset Atıyo
|
Patch 1516 Hakkında Acil Bakarmısınız.
|
Meslek: Özel Güvenlik Görevlisi
İlgi Alanları: bilgisayar cep telefonu tamir retro konsollar jetonlu arcade makinaları,vucut geliştirme
Since 2006 |

Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.589
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 8.046 (Bu ay: 378)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 200 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO