Binbaşı
17 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 113 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar merhaba kiracı olarak oturduğum evde demirdöküm nitromix yoğuşmalı kombi var fakat ben demirdökümün rf 6001 termostatı değilde general ht250 kablosuz termostatı kullanmak ıstıyorum 220v ile enerji verdim modeme com ve no uçlarınıda kombi içindeki bus + ve - yuvalarına girdim termostat modeminden manuel moda alıp 50dereceye ayarlıyorum sonra termostat moduna alıp modemden derece ayarlıyorum ama kombi kapatmıyor bu kombinin bi parametre ayarı varmış ama servisler sanki devlet sırrı söylemiyor bana yardımcı olabilecek birisi varmı acaba ?

Merhabalar kiracı olarak oturduğum eve demirdöküm nitromix yoğuşmalı kombi taktılar demirdöküme ait kablosuz oda termostatı aldım montajını yaptım fakat 23 derecede yansın dıye ayarlıyorum 19 20 düşmeden çalışmıyor 25 lere geliyor durmuyor. dolayısı ile mağdur etti general ht 250 modeli hoşuma gitti 0.5 hassasiyet ayarı var ama bu cihaza uyumlumu değilmi yada daha uygun fiyatlı 0.5 hassas dereceli bu kombide kesin çalıştığını bildiğiniz bi termostat önerisi yapabilecek olan varmı teşekkürler

Ustalarım merhaba 1998 1.4 sx ie tek nokta enjeksiyonlu tipo marka aracım var. aracımda bayırlarda kalkış ara sıra normal kalkışlarda ve ani gaz yüklenmesinde araba silkeleme yapıyor ve kalkışlarda patlatma yapıyor. sorun bir türlü çözülmedi

Gaz ayarı yapıldı
buji buji kablosu değişti
performans mikseri kontrol edildi
ateşleme bobini değiştirildi.
gaz beyni yeni.
HeavenFire Sonunda Cz Attackı Kapattı Ve Czde Wallhackte Kapandı Herkeze İyi Pk ' lar :)

HeavenFire_Knight Online_USA:

2010-02-04 17:15KO_HeavenFireII3.2.45
new features:
1.Support game version 1809.
2.Closed attack enemy nation with bot in CZ, close wallhack in CZ.
fixed bugs:
1.Fixed warrior botting bug..
2.Fixed auto counter-attack in CZ .
Ogame Zor Kolay Seviye Aşamıyorum Diyenler

Ogame'ninde koLay versiyonu var işte link üye olun oynayın.

http://server1.ogamewars.com/reg.php?ref=AlemciCocuk
Evet Arkadaşlar Site Benim Değil Herhangi Bir Forumda Rastlamıştım İlgimi Çekti.

Ve Pk Muziği Arayanlar Canı Sıkılanlar Çok..

www.ko-fm.com

7/24 Online Pk Muziği Çalıyor

Siteyi Gerçekten Beğendiğim İçin Sizlerle PaYLaşıyorum Umarım Reklam Anlayışına Girenler Olmaz..

Teşekkürler

Patch 1806 Geldi Arkadaşlar Hayırlı olsun Görevler düzeLmistir İnsl...

Charın Ortağı Larry Olmuştur Hayırlı Olsun
Mrb. Arklar Sabah Hiç Bi Sorun Yokken Oyunu Güzelce Oynuyodum

Az Önce Girmeyi Denedim 10 Kere Falan Denedim Xtrap Hata veriyo İd Şifre Ekranında Ondan Sonra

Makina Reset Atıyo Napmam Lazım ?? Çok Acil Yardım Edin Lütfen
Arkadaşlar Patch 1516'yı Yükledim Fakat Oyuna Girdigi Zaman 5Sn Sonra Xtrap Hata Veriyor Ve

Pcye Res Atıyor 5 10 Defa Aynı Şeyi Yaptı

Yardımcı oLabilirmisiniz ?
Hakkında
Meslek: Özel Güvenlik Görevlisi
İlgi Alanları: bilgisayar cep telefonu tamir retro konsollar jetonlu arcade makinaları,vucut geliştirme
Forum İmzası:
Since 2006
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Kasa Monitör
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.589
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 8.046 (Bu ay: 378)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 200 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.