Şimdi Ara

SEMPRONMU CELERONMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu iki işlemciden hangisini almamı tavsiye edersiniz Bu ikisi arasında karar vermem gerekiyor. ? INTEL - CELERON LGA 2800 64 Bit - AMD Sempron 2800 64 Bit.

• sempron al
    açık ara ezer geçer celeronu
  • quote:

Orijinalden alıntı: razor111

sempron al
    açık ara ezer geçer celeronu
    evet arkadasa katılıyorum.64 birt tech.+ performans olarak katlar bikac kere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vommel

evet arkadasa katılıyorum.64 birt tech.+ performans olarak katlar bikac kere

Alıntıları Göster
    Tabiki AMD Sempron 2800+ 64Bit...Bende 1 hafta önce ikisi arasında kalmıştım, fakat hem fiyat/performansta hemde düşük ısınmaya sahip olmasından dolayı AMD yi seçtim...Şimdiye kadar 26 derecenin üzerini görmedim, oyunlarda dahil...Sistem aşağıda...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Tabiki AMD Sempron 2800+ 64Bit...Bende 1 hafta önce ikisi arasında kalmıştım, fakat hem fiyat/performansta hemde düşük ısınmaya sahip olmasından dolayı AMD yi seçtim...Şimdiye kadar 26 derecenin üzerini görmedim, oyunlarda dahil...Sistem aşağıda...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar demiş ki sempron tabiki bende öyle diyorum. artık kararını verdin heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Alıntıları Göster
    Sempron
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Sempron

Alıntıları Göster
    Arkadaşım sempron alabilmen için anakrtınında amd desteklemesi gerekiyor amd destekliyorsa tabi ki sempron al
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih131

Arkadaşım sempron alabilmen için anakrtınında amd desteklemesi gerekiyor amd destekliyorsa tabi ki sempron al

Alıntıları Göster
    BURAYA bir bak bence.ne kadar yardımcı olur bilmem

• AMD
    quote:

Orjinalden alıntı: Smartboy

arkadaşlar bu iki işlemciden hangisini almamı tavsiye edersiniz Bu ikisi arasında karar vermem gerekiyor. ? INTEL - CELERON LGA 2800 64 Bit - AMD Sempron 2800 64 Bit.

• quote:

Orijinalden alıntı: cem650

AMD
    quote:

Orjinalden alıntı: Smartboy

arkadaşlar bu iki işlemciden hangisini almamı tavsiye edersiniz Bu ikisi arasında karar vermem gerekiyor. ? INTEL - CELERON LGA 2800 64 Bit - AMD Sempron 2800 64 Bit.
    sempron 64 celeron'u kamyon gibi çarpar

• quote:

Orijinalden alıntı: MaiNStreaM

sempron 64 celeron'u kamyon gibi çarpar

Alıntıları Göster
    sempron64 2600+ veya 2800+ her halukarda daha iyidir.. Bir de sağlam bir tram ve iyi bir nf3 anakartla güzel overclock yer..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acharad

sempron64 2600+ veya 2800+ her halukarda daha iyidir.. Bir de sağlam bir tram ve iyi bir nf3 anakartla güzel overclock yer..

Alıntıları Göster
    sempron64 2600 mgh düşüktür ama daha iyi ve stabil çalışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: karizzmma

Alıntıları Göster
    AMD Sempron 2800 64 Bit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karizzmma

Alıntıları Göster
    sempron kardes

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkSidesOfMe

sempron kardes

Alıntıları Göster
    SEMPRON

• quote:

Orijinalden alıntı: King_Wolf

SEMPRON

Alıntıları Göster
    Bence De sempron al Celerondan 1000 kat hızlıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: postbit_legacy

Bence De sempron al Celerondan 1000 kat hızlıdır

Alıntıları Göster
    sempron şahane bir işlemci
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hikmet_19

sempron şahane bir işlemci

Alıntıları Göster

Sempron64 2800+
    İmzamdada göreceğin üzerine Sempron 64 2800+ Kullanıyorum ve Hiç ekstra voltaj artımı yapmadan 3400+ olarak tam stabil çalışıyor. Üstelik ısınma sorunu yok

• quote:

Orijinalden alıntı: hasok

Sempron64 2800+
    İmzamdada göreceğin üzerine Sempron 64 2800+ Kullanıyorum ve Hiç ekstra voltaj artımı yapmadan 3400+ olarak tam stabil çalışıyor. Üstelik ısınma sorunu yok

Alıntıları Göster
    sempron celeron'dan overclock,performans,ısı vs.vs..... her yönden üstündür.

• quote:

Orijinalden alıntı: zerolife

sempron celeron'dan overclock,performans,ısı vs.vs..... her yönden üstündür.

Alıntıları Göster
    AMD Sempron
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.