Şimdi Ara

Semih Kaya'yı kim neden beğenir ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
160
Cevap
0
Favori
3.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlış anlaşılma olmasın ben Semih'in bu takımda yeri yok demiyorum, eksikleri olduğunu hala gelişmesi gerektiğini belirtiyorum. Hatta yukarıda belirttiğim gibi ya stilini değiştirmeli yada yanına ona uygun bir stoper alınmalı.

Telles lafına da katılmıyorum, gerçi soru geldiği için belirtti ama söylememesi gerekirdi, geri gelişte sıkıntı yaşaması normal, dünyanın en iyi takımları atağa çıkarken beklerini orta sahaya kadar çeker, Telles'de olması gerektiği gibi ileri çıkıyor ama olmaması gereken şey hücuma çıkarken çok çok basit top kayıplarının yapılması, sen o kayıbı yaparsan bekinde orta sahanda defansında geri koşmak zorunda kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Orijinalden alıntı: A.J. Pacino

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

Geçen sene van Persie kitlendiğinde öyle demiyordunuz? Bırakın ya. Bu takımda en son laf edilecek adamlardan biridir Semih.

Ben geçen sende ondan önce ki sende diyordum sıkıntı yok yani, skora göre değil konusu açıldığı için yazdım buraya.

Ayrıca maç sonu kendi suçunu Telles'e yükleyip hücuma çıkıyor diye eleştirmeside çok yersiz ve gereksizdi. Galatasaray bekleri hücum düşünmeyecek ise kapatalım takımı.

Ne demis tellese ben kacirmisim o kısmı

''Alex Telles'in ileri çıkması beni zorluyor. Brezilya liginde böyle oynayan bir futbolcu. Ben ilerleyen zamanlarda kendisini geliştireceğini ve iyi bir defans yapacağını da düşünüyorum."

Bu lafından sonra NtvSporda Bülent kaptan ise ''Alex Telles öne çıkmak için alındı, O çıkacak sen de onun açıklarını kapatacaksın. Ters kademe yapacaksın.'' dedi.

Semih pasamiz zorlanmasin diye hücum yapmayalim o halde. Hatta egemen de ciksin caner cok cikiyor zorlaniyorum j.terry ciksin aspilicueta cok gidiyor hatta gol bile attiriyor ama ben fazla efor harciyorum diye sikayet etsin. Telles semihin belkide iki kati kosuyor, sorun varsa once kendinde arayacaksin. Kaldi ki sorun komplike takim ne toplu hucum yapabiliyor ne toplu defans.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dünkü maçta kıçının üstünden kalkmadı ne zaman görsem yerde

çok iyi stoper gerçekten , hele birde o fiziği yok mu oscarla omuz omuzada savrulan kişi oluyor

2 sene sonra en başta gönderilmek istenen oyuncu olacak burayada yazıyorum

yav adam yukarıda semihin fizik gücüne normal yazmış lan hala gülüyorum

aynı chedjou yu sezon başı eleştirdiğimde de karşı çıkanlar olmuştu , chedjou ya birebiri iyi diyolardı
  • Semih son maçları yarım bırakıyor.Adamı sakat sakat oynatıyoruz.
  • trybskts T kullanıcısına yanıt
    "Top tekniği/Topu oyuna sokabilme/Pas yeteneğ" bu hariç diğerlerine katılıyorum.. Fakat yaşı genç olduğu için bazı şeyleri geliştirebikir.
  • Allahtan korkun be Drogba,Eboue,Chedjou,Burak ve Selçuğun hatalarını konuşmayı bitirdiniz savunmadaki elle tutulabilir oyunculardan bir tanesini ölesiye olumsuz eleştiriyorsunuz.

Semih 35 ine geldi de ben mi bilmiyorum ?
  • quote:

Yanlış anlaşılma olmasın ben Semih'in bu takımda yeri yok demiyorum, eksikleri olduğunu hala gelişmesi gerektiğini belirtiyorum. Hatta yukarıda belirttiğim gibi ya stilini değiştirmeli yada yanına ona uygun bir stoper alınmalı.

Telles lafına da katılmıyorum, gerçi soru geldiği için belirtti ama söylememesi gerekirdi, geri gelişte sıkıntı yaşaması normal, dünyanın en iyi takımları atağa çıkarken beklerini orta sahaya kadar çeker, Telles'de olması gerektiği gibi ileri çıkıyor ama olmaması gereken şey hücuma çıkarken çok çok basit top kayıplarının yapılması, sen o kayıbı yaparsan bekinde orta sahanda defansında geri koşmak zorunda kalır.

Bizim böyle bir sorunumuz olduğu belli Telles bir başlıyor durmuyor daha kontrollü olması gerek.

• Vay be! Onca adam varken laf edicek, gelip Semih'e laf edilmiş. Vallahi Galatasaray taraftarından çok Galatasaray müşterisi var ortalıkta.
  • Manchester Uniteda gecit vermeyen, Van Persieyi kilitleyen, Teveze adim attirmayan genc yasinda defalarca derbi galibiyetlerimizde puan kazanirken stoperde oynayan yine bu adamdi.

Bir oyuncuya mok atayim da hata yaptiginda ego tatmini yaparim diye acilan o kadar cok konu var ki...

Bir de Semihe milli takimda hata yapiyor demisler. Semihin bariz tek hatasi resmi maclarda Macaristan macinda var. Semihe laf eden adam donup sagina atlayamayan Volkana baksin Hollanda, Romanya, Macaristan maclarinin hepsinde hatali gol yemis adam.

Semih ustune koyarak devam ediyor. Topla oyununu ve oyun kurma ozelliklerini gelistirdigi acik. Oyuna her zaman tam konsantre, hakemle isi yok, cirkef degil, ahlaki olarak da duzgun bir futbolcu.

Mancininin dedigi gibi burada herkes futboldan cok iyi anladigini sanar, o yuzden Mancini esek ya o yuzden takimda en cok begendigi oyuncu Semih.

Surekli baskiyi Pique de yese Puyol da yese hata yapar. Yekta sorumluluk almaliydi, keza Selcuk da.

Semih bu takima yillarca hizmet edecek bayraktir, yedirmeyiz.

• Semih'in sorunu kendini geliştirmemiş olması.3 yıl önce önceki futboluyla şimdiki arasında neredeyse hiçbir fark yok,ayrıca fiziği de pek gelişmedi.Gerçi bu sorun maalesef pek çok Türk futbolcuda var
  • Fiziğini geliştirmesi lazım
  • rakibe omuz atsa kendi yere düşer
  • semih, melo ve muslera bu takımda laf edeceğim son kişiler.
  • Valla bende böyle bir konu açacaktım ama iş yoğunluğundan fırsat bulamadım , açanın eline sağlık

Tamam Semih kötü topçu değil ama kendini hiç geliştirmemiş arkadaş, Urfalıdan öğrendikleriyle kalmış.Her an patlamaya hazır bomba olduğunu biz ekran başından anlıyorsak rakip takımda anlıyordur.Top Semih e geldi mi hemen prese 2-3 oyuncu gidiyor.Valla kendini geliştiremezse elimizde patlar bu adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marophat

Vay be! Onca adam varken laf edicek, gelip Semih'e laf edilmiş. Vallahi Galatasaray taraftarından çok Galatasaray müşterisi var ortalıkta.

Bir sonraki maça kadar forumdan uzak durmak lazım aslında, malzeme çıktı çoğu kişiye.
  • Bir Terry, bir Kompany olamayabilir ama en iyi yerli defanslardan biri. Hata yapmiyor mu? yapiyor, ama bir defans icin oldukca genc. Daha ögrenecegi cok sey var. Dün maci Alman Sky Sport kanalindan izledim ve maci anlatan spiker de mac sonu Galatasaray'dan en begendigi oyuncunun Semih oldugunu söyledi.
  • Fizik gucu cok ama cok yetersiz. Cogu pozisyonda ayakta duramiyor bu yuzden. Bu eksikligini gidermedigi surece bir adim ileri gitmez hatta geriler

• çare

Semih Kaya'yı kim neden beğenir ?

futbolcunuza sahip çıkın beyler, semih gelişir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: A.J. Pacino

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

Geçen sene van Persie kitlendiğinde öyle demiyordunuz? Bırakın ya. Bu takımda en son laf edilecek adamlardan biridir Semih.

Ben geçen sende ondan önce ki sende diyordum sıkıntı yok yani, skora göre değil konusu açıldığı için yazdım buraya.

Ayrıca maç sonu kendi suçunu Telles'e yükleyip hücuma çıkıyor diye eleştirmeside çok yersiz ve gereksizdi. Galatasaray bekleri hücum düşünmeyecek ise kapatalım takımı.

Ne demis tellese ben kacirmisim o kısmı

''Alex Telles'in ileri çıkması beni zorluyor. Brezilya liginde böyle oynayan bir futbolcu. Ben ilerleyen zamanlarda kendisini geliştireceğini ve iyi bir defans yapacağını da düşünüyorum."

Bu lafından sonra NtvSporda Bülent kaptan ise ''Alex Telles öne çıkmak için alındı, O çıkacak sen de onun açıklarını kapatacaksın. Ters kademe yapacaksın.'' dedi.

Yalnız bu açıklamayı muhabirin salak saçma sorusundan sonra yapmak zorunda kaldı:) Muhabir "Telles'in ileriye çıkmasından dolayı gerideki boşlukları sen doldurmak zorunda kaldın." gibisinden şeyler söyleyince Semih de bu açıklamayı yaptı.Bence Aksine Telles'i savunmuş burada.

• Bende hiç beğenmiyorum. İyi bir karaktere sahip olduğu için eleştirmekten çekiniyor birçok Gs lı ama çok hata yapıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.