Şimdi Ara

Semih Kaya'yı kim neden beğenir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
3.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Seviyeli şekilde tartışalım.Yazacağım maddeleri okuyun.Açık ve net şekilde her şey ortada.Bu maç özelinde demiyorum daha önce defalarca yazdım eski mesajlarımdan bulunabilir Semih hakkındaki görüşlerim.Hep dedim ki bu adam tek kelimeyle 'vasat' stoperde olması gereken özellikler açısından neredeyse hiç bir şey yok.Galatasaray'a yakışabilecek tek özelliği alt yapıdan çıkma olması ve efendi bir kişiliği olması.Zaten BJK maçındaki korner olayından sonra fair-play ayağına daha da sevildi , aslan oldu sözde.Fakat işin bu kısmı futboluyla ne kadar katkı yaptığına etki etmiyor.Bir stoperde bulunması gereken özellikleri Semih üzerinde inceleyin ;


    1- Fizik-Güç : Stoper dediğin fizikli olur , üst vücudu güçlü olur.Semih ise fizik açısından sıfır.Kilosu bile eksik , bir stopere kıyasla zayıf ve incecik bir yapısı var.1. ve 2. lig takımlarının stoperlerine bakın , %90ının fiziği bir stoper için Semih'e kıyasla daha iyi.%90ı Semih'ten daha güçlüdür.Omuzları güçsüz , kilosu bile yetersiz.3 senedir şu takımda as oyuncusun bi zahmet fiziğini geliştirmek için çabala , ama 3 sene öncesiyle hiç bir fark yok.

    2- Kademe anlayışı: Semih'i özel yapan ne ? Kademe anlayışı çok mu iyi ? Hayır.Defalarca pozisyon hatası yapmışlığı var.Kademe anlayışının ve zamanlamasının da vasat olduğu aşikar.

    3- Top tekniği/Topu oyuna sokabilme/Pas yeteneği: Bir stoperin mutlaka top tekniğinin yüksek olması gerekmiyor , ama top tekniği biraz varsa ve topu oyuna sokabilmesi önemlidir , büyük takımlarda ise bu bir zorunluluktur.Semih'te bu da yok.Tek yeteneği yanındaki stopere pası vermek.Stoperden oyunu kurmak gerekir rakibiniz zayıf değilse , ama Semih gibi bu konuda da pasif bir oyuncu varsa işiniz zor.

    4- Hava hakimiyeti/Kafa topları: Semih'in hava hakimiyeti her zaman zayıf kaldı.Fiziğinin zayıf olması sebebiyle hücumda veya defansta gelen ortaya kafaya çıkabilmek için iyi pozisyon alamıyor çünkü yer tutacak gücü yok , bi omuzda yana kayar.Hadi fiziksel güçten bağımsız inceleyelim , yine hava hakimiyeti iyi değil.Galatasaray'ın kornerlerden 2 yıldır ligin en az kafa golü atan takımı ve en çok gol yiyen takımlarından birisi olmasının temel sebeplerinden birisidir , bu konuda gizli kahramandır kendisi.Kornerlerde ya da duran toplarda o kadar çok pozisyon veriyoruz ki hoca olsam takıma diyeceğim ilk şey ne olursa olsun korner olmasına izin vermeyin demek olurdu.Çünkü kornerlerde berbat bi takımız hem hücumda hem defansta.Semih'te ne bir iyi zıplama yeteneği , ne iyi bir kafa topu alma kabiliyeti var.

    5- Birebir mücadele: Semih birebirlerde de iyi değil.Çok kolay çalımlar yediğini hatırlıyoruz.Kimse Semih çalım yemeyen çok iyi top çalan bir stoper diyemiyor.

    6- Tuttuğu oyuncuyu rahatsız etme: Yok yok yok Semih'te bu da yok.Baktığınız zaman Fener'de Bruno Drogba'yı çok iyi tuttu rahatsız etti diyoruz.Aynı şekilde bazen Egemen.Nefes aldırmadı diyoruz.Semih'te bu rakibe nefes aldırmama , rahatsız etme olayı da yeterli değil , bir maç hatırlamıyorum ki rakibin forvetine yapışsın , adamı rahatsız etsin.Yok.

    7- Kornerlerde ceza alanına girdiğini de sık sık görüyoruz.Sanki gol atacakmış gibi.Kariyerinde 130 maçta 1 golü var.Kariyerinde kaç kere hücumdaki kornerlerimizde ya da duran toplarımızda içeri girdi ve kaçında topa kafa vurabildi , inanın %2-3 falandır heralde.Golü bıraktık topa kafa vuramıyor ki , boşuna gidiyor içeriye.


    Şimdi soruyorum size , 7 maddede özetledik Semih'i , hangi maddeye 'hayır , Semih bu konuda çok iyi , bu madde yanlış' diyebilirsiniz ? Yok arkadaş yok yetenek olarak çok zayıf bir oyuncu.Neymiş Avrupa'dan talipleri varmış.Semih Avrupa'da 1 sene top oynayabilsin futbol izlemeyi bırakırım , zaten kimse de talip olmaz.Çok vasat bir stoper.Bir de geçenlerde 'Galatasaray beni kovmadıkça ben bu takımdan gitmem' dedi.Yahu seni zaten kim alır ki ? Heralde gitmessin.Kişiliğine lafım yok , ama Galatasaray'ın Semih gibi vasat bi stopere de kesinlikle ihtiyacı yok.







  • pozisyon alışı iyi seviyede sahada duracağı yeri biliyor

    adam markajında gayet başarılı

    hamleleri yerinde

    sürati bir stoper için iyi

    2 yıldır yanındaki adamlar sürekli değişmesine rağmen üst düzey maçların çoğunu kaldırdı

    ve daha 91 doğumlu gelişime açık

    sataşacak başka oyuncu arayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen katılıyorum. Milli takıma ve gsye yedirdiği bir sürü hatalı gol var.ben çok hatalı bi stoper Patlamaya hazır bomba diyorum inkar ediyorlar. Son hatası isveçe karşı işte yine milli takımda hollanda maçında sneijdere attırdıgı gol. Dün de chelsea oyuncular ona 2 3 kez baskı uyguladı nerdeyse defansta kaptırıcaktı topu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir citos75 mi doguyor yoksa. Elbet bir gun formu duser, sen o gune dek semih balonu diye konu ac.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rodzina

    Aynen katılıyorum. Milli takıma ve gsye yedirdiği bir sürü hatalı gol var.ben çok hatalı bi stoper Patlamaya hazır bomba diyorum inkar ediyorlar. Son hatası isveçe karşı işte yine milli takımda hollanda maçında sneijdere attırdıgı gol. Dün de chelsea oyuncular ona 2 3 kez baskı uyguladı nerdeyse defansta kaptırıcaktı topu.
    Aslında çok sert bir stoper olarak başlamıştı ama bu sezon çok savruk ve yumuşak bir görüntü sergiliyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hcno

    pozisyon alışı iyi seviyede sahada duracağı yeri biliyor

    adam markajında gayet başarılı

    hamleleri yerinde

    sürati bir stoper için iyi

    2 yıldır yanındaki adamlar sürekli değişmesine rağmen üst düzey maçların çoğunu kaldırdı

    ve daha 91 doğumlu gelişime açık

    sataşacak başka oyuncu arayın

    O zaman bizim stoper sorunumuz yokmuş yahu.Sataşmayla falan alakası yok.Yazımda belirttiğim gibi ben bunu bu maç özelinde söylemedim , daha önce Semih'le ilgili düşüncelerimi kazandığımız maçlardan sonra bile hakkında açılan konularda söyledim.

    6 mart 2014:

    quote:

    Orijinalden alıntı: trybskts

    Bizim taraftarın çoğu objektif gözle bakamıyorum.Defalarca dedim Semih efendi çocuk iyi çocuk mücadele falan var ama iyi stoper falan değil.

    Hiç bir yere gitmiyor !! Habere bak sanki Sneijder falan transfer olacak.Altı üstü Semih.Yabancı sınırı olmasa hiç bir önemi yok.Egemen Korkmaz'ı sevmem ama futbol olarak mesela Semih'ten çok daha iyidir.Semih'te hiç bir numara yok.Ama akıllı çocuk efendi takılıyor kendini taraftara sevdiriyor.Vasat bi oyuncu.Avrupa devleri de aptal değil Semih'i alsın , Semih'i kim niye alsın sanırsın taş gibi defans.Kimse çıkıp Semih çok iyi defans falan demesin.Başka takımda oynasa tarafına bakmazdınız ama altyapımızdan çıkma iyi bir Galatasaray'lı olduğu için abartıyosunuz.Semih'in avrupada bi takımda başarılı olma şansı %0 dır.Türk statüsü sebebiyle varlığı önemli sadece , o kadar.



    23 şubat 2014:

    quote:

    Orijinalden alıntı: trybskts

    Semih'i zaten seviyorsam iyi niyeti ve adam olması sebebiyle severim.Yoksa sıradan , vasat bi stoper ve Türk olduğu için yabancı kontenjanı problemi sebebiyle önemli sadece.Yoksa çok çok fazla eksikleri olan sıradan bir stoper sadece.



    11 nisan 2013:

    quote:

    Orijinalden alıntı: trybskts

    Semih'i zaten seviyorsam iyi niyeti ve adam olması sebebiyle severim.Yoksa sıradan , vasat bi stoper ve Türk olduğu için yabancı kontenjanı problemi sebebiyle önemli sadece.Yoksa çok çok fazla eksikleri olan sıradan bir stoper sadece.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rodzina

    Aynen katılıyorum. Milli takıma ve gsye yedirdiği bir sürü hatalı gol var.ben çok hatalı bi stoper Patlamaya hazır bomba diyorum inkar ediyorlar. Son hatası isveçe karşı işte yine milli takımda hollanda maçında sneijdere attırdıgı gol. Dün de chelsea oyuncular ona 2 3 kez baskı uyguladı nerdeyse defansta kaptırıcaktı topu.
    1 zayıf noktası var oda baskı yemesi. bu yüzden adammı kesilir la profesörler çalışır üstesinden gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trybskts T kullanıcısına yanıt
    stoper sorunumuz yok demedim stoper sorunumuz var. ama o sorunun kaynağı semih değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Torquoise

    Yeni bir citos75 mi doguyor yoksa. Elbet bir gun formu duser, sen o gune dek semih balonu diye konu ac.

    Arkadaş böyle insanlar yüzünden forumdan tiksiniyorum zaman zaman.İnsan gibi seviyeli şekilde tartışalım diye daha mesajımın ilk cümlesinde belirtiyorum.Cevap yazacaksanız çocukca espriler yapmaya çalışmak yerine yazdığı maddelerin aleyhinde görüşünüzü belirtin ya da yazmayın.Katılmıyorsan niye katılmadığını yaz , saygı duyarım , ama böyle çocukca şeyler yazmayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ljubav

    Aynen katılıyorum. Milli takıma ve gsye yedirdiği bir sürü hatalı gol var.ben çok hatalı bi stoper Patlamaya hazır bomba diyorum inkar ediyorlar. Son hatası isveçe karşı işte yine milli takımda hollanda maçında sneijdere attırdıgı gol. Dün de chelsea oyuncular ona 2 3 kez baskı uyguladı nerdeyse defansta kaptırıcaktı topu.

    Bizim takım taraftarı Semih'i alt yapıdan çıkma tabiri caizse 'aslan' olarak gördüğü için objektif bakamıyor hocam.Mesela ben fanatik Galatasaray'lı olan ve Fenerbahçe'yi hiç sevmeyen biri olarak Caner'i de , Gökhan'ı da , Egemen'i de , Bruno'yu da beğenirim ve bunu söylerim.Milli takımda Semih değil Egemen oynamalıdır derim.Semih'in fiziği bile stoper pozisyonunda ne kadar eksik olduğunun göstergesi.Ama bizim taraftarda genellikle bu durum var.Bir adam alt yapıdan çıkmaysa , efendiyse , tamam en iyisi odur.Gözleri çok kolay boyanıyor.Anadolu takımlarına karşı stoperde ne kadar sırıtabilirsin ki zaten ? Ama azıcık üst seviye maçlarda hep ezilir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: trybskts

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ljubav

    Aynen katılıyorum. Milli takıma ve gsye yedirdiği bir sürü hatalı gol var.ben çok hatalı bi stoper Patlamaya hazır bomba diyorum inkar ediyorlar. Son hatası isveçe karşı işte yine milli takımda hollanda maçında sneijdere attırdıgı gol. Dün de chelsea oyuncular ona 2 3 kez baskı uyguladı nerdeyse defansta kaptırıcaktı topu.

    Bizim takım taraftarı Semih'i alt yapıdan çıkma tabiri caizse 'aslan' olarak gördüğü için objektif bakamıyor hocam.Mesela ben fanatik Galatasaray'lı olan ve Fenerbahçe'yi hiç sevmeyen biri olarak Caner'i de , Gökhan'ı da , Egemen'i de , Bruno'yu da beğenirim ve bunu söylerim.Milli takımda Semih değil Egemen oynamalıdır derim.Semih'in fiziği bile stoper pozisyonunda ne kadar eksik olduğunun göstergesi.Ama bizim taraftarda genellikle bu durum var.Bir adam alt yapıdan çıkmaysa , efendiyse , tamam en iyisi odur.Gözleri çok kolay boyanıyor.Anadolu takımlarına karşı stoperde ne kadar sırıtabilirsin ki zaten ? Ama azıcık üst seviye maçlarda hep ezilir.

    Alıntıları Göster
    Yabancı sınırlaması varken bu tarz oyuncular kadroda yer almak zorunda , avrupa maçlarında sınırlama yok ancak ligimizde kural sebebiyle sürekliliği olan Semih oynamak zorunda ...

    Mevcut kadro için diyorum bunu ,




  • quote:

    Orijinalden alıntı: orain

    1 zayıf noktası var oda baskı yemesi. bu yüzden adammı kesilir la profesörler çalışır üstesinden gelir

    Arkadaşlar açık ve net.Şu 4 soruya sırayla evet ya da hayır de.Başka bi şeye gerek yok.

    1-Hava hakimiyeti iyi mi ?
    2-Fiziği güçlü mü ?
    3-Üst seviye maçlarda ciddi pres yediğinde bununla başa çıkabilecek seviyede mi?
    4-Stoper olarak iyi oyun kurma özelliği var mı ?

    Bu forumda herhangi biri bu 4 sorudan sadece birisine bile evet diyebiliyorsa , şaşırırım.Hele de ilk 2 soruda o kadar net ve bariz açığı var ki...
  • Ujfa ile oynarken cok iyiydi cunku butun aciklarini arkada ujfa kapatiyordu. Semih one hamleli bi stoper bu yuzden yerini pozisyonunu cabuk kaybediyor, arkasinda cok bosluk birakiyor, bazen topa hamle yapicam diye tutmasi gereken alani birakip zaten marke pozisyondaki adama 2. kisi olarak basip pozisyon hatasi yapiyor.

    Kisacasi Chedjou Dany ile ayni tarzdalar anlayacaginiz... Eger anlatmak istedigim seyi anlamadiysaniz soyle ozetliyim; rakip topla geldiginde bazi stoperler geri giderek alan marke eder kimiside basarak topu almak ister, bizim stoperlerimiz topu almak isteyen cinsten, bu tarz bir stoperin yanina arkayi supurecek ufja gibi birisi lazim. Semih Chedjou ve Danye gore daha agir ve pozisyon bilgisi daha zayif, en azindan hiziyla kapayamayacak kadar..

    Diger bir konu fizigi, evet stoper fizigi yok, bu nedemek ? Onundeki rakibine ufak bir dokunusla (gogsuyle) ileri ittirip hava topunda kendine avantaj saglayabilir mi ? Hayir, fizigiyle tatli sert rakibi bezdirebilir mi ? Hayir...

    Butun bunlar eksi gibi gozuksede aslinda dogru bir partnerle kapatilabilir.. Ama sadece yamamis oluruz. Genc olabilir ama daha ogrenecek cok seyi var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Semihi begenmeyen kimleri begeniyor. Alves, Egemen, Gökhan ve Caner. CL seviyesinde bu oyuncular ne yapti? Alves eskiden kaliteli bir stoperdi, artik yaslandi, Zenit Netoyu aldi, Zenitte yedeğe düstü, sonra oradan ayrildi. Turkiye Liginde Cicinhoda müthis oynuyor, 11 assisti var.

    Semih Clde müthis maclar cikardi. Hatalari da oldu. Fakat kendini cok fazla gelistirdi. İlk macta Semih ilk yari yoktu, Semih arandi. Semih elimizdeki tek sağlam stoper. Galatasarayin en büyük eksiği, lider bir stoperi yok.(Cl seviyesinde)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trybskts

    quote:

    Orijinalden alıntı: orain

    1 zayıf noktası var oda baskı yemesi. bu yüzden adammı kesilir la profesörler çalışır üstesinden gelir

    Arkadaşlar açık ve net.Şu 4 soruya sırayla evet ya da hayır de.Başka bi şeye gerek yok.

    1-Hava hakimiyeti iyi mi ?
    2-Fiziği güçlü mü ?
    3-Üst seviye maçlarda ciddi pres yediğinde bununla başa çıkabilecek seviyede mi?
    4-Stoper olarak iyi oyun kurma özelliği var mı ?

    Bu forumda herhangi biri bu 4 sorudan sadece birisine bile evet diyebiliyorsa , şaşırırım.Hele de ilk 2 soruda o kadar net ve bariz açığı var ki...



    evet
    normal
    hayır
    normal


    varsa daha iyisi türk getir knk




  • Konsantrasyonu çok düşük, bu da çoğu zaman zamanlama hatası yapmasına neden oluyor. Yeterli sertlik ile defans yapmıyor bu yüzden ikili mücadelelerde bariz bir üstünlük sağlayamıyor. Hızlı bir defansa göre ve seri kalıyor yer yer.

    Teknik konusunda ise bana göre var tekniği, sadece bu yönde özgüveni eksik ve çalışması gerekiyor.

    Sonuçta eksiklikleri olsa da kendine bakıp, geliştirmek için azmettikten sonra geleceği parlak, kendisine dikkat ederse çalışır ise üst düzey bir defans oyuncusu olabilir. Defans oyuncularının zirve yaşları genelde 28-32 arasidir. Semih daha 22 yaşında, düzgün bir plan ile azim ile çaba ile 27sinde harika bir defansa dönüşebilir, kumaş var ama değerlendirirse.

    Telles ve Semih iki önemli genç yetenek, Bruma ise genç yetenek ama sonu Yattara gibi olacak ondan çekiniyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belirtmeden geçemeyecegim, bu kadar yeteneği olan bir oyuncunun milli takımda ilk11 başlamasını istemem çünkü bizim milli takım sistemi olan bir takım değil.

    Hollanda, Italya, Ispanya, Portekiz hatta Hırvatistan gibi takımlarda sistem, şema bellidir genç oyuncu monte ederseniz sorun oluşmaz. Ama bizim takım yapılanma aşamasında ve ilk tercihim Egemen-Ersan ikilisi olurdu. Semih bu takımda oynarsa çok harap olur, genç yetenek oynaya oynaya gerçek bir yetenek olur ama bu oynama GS de olmalı.

    22-25 arasında oynayıp kendini geliştirdiği bir dönem de sert bir ligde (ingiltere gibi) orta sıra bir takımda kiralık da oynarsa çok şey kapar, ve çok sağlam olur :)

    İnşallah olur, Fenerbahçe taraftarı olsam da Türk oyuncuların gelişmesini rakip ayırt etmeksizin çok isterim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Free Man. kullanıcısına yanıt
    Bruma ve Telles potansiyeli yüksek oyuncular.Semih için ise şu kadar söyleyebilirim , Sabri nasıl bu takımda yıllardır yer edinebiliyorsa , Semih de ancak bu şekilde yer edinebilir.

    Semih göreceksiniz 5 sene sonra da aynı böyle olacak.5 senede yapabileceği tek şey fiziği geliştirmek olur , o da yaparsa , 3 senedir yerinde saydıgına göre umursamıyor.Arkadaş 2. lig topçularından bile daha zayıf stoper Galatasaray'ın CL'de as oyuncusu olmamalı.5 sene sonra da bişey değişmeyecek , stoper sezgisi vs. bir çok konuda gelişemeyecek.
  • trybskts T kullanıcısına yanıt
    Bruma yetenekli, ama ayakları kafasından daha hızlı çalışıyor sorunu bu. Telles umarım ligimizde kalır hep, ligin kalitesini arttıran oyunculardan.

    Semih ise çok gaddar oluyorsunuz bence, ben eğer günü kurtaracak olsam Semih'i asla tercih etmem ilk11 de ama Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi takımlar günü kurtarmak için artık oynamıyor.

    Evet Semih çok eksik yanları var ama bu gelişmesi için engel değil. Vücut dediğin sadece 1 yılda dahi gözle görülür fark oluşur, diğerleri de çaba ile sıkı çalışma ile ikisene icinde yükselir. Genç oyunculara güvenip oynatmak lazım, Bale Ronaldo Messi Giggs tarzı süper yıldızlar hariç hiçbir yıldız direkt olarak gençken yıldız gibi oynamamistir hele ki defans mevkisinde.

    Oyuncuyu böyle kaybetmek yerine sabredip kazanmak lazım, oyuncu aynı kalsa bile kayıp olmaz denemiş olursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Free Man.

    Bruma yetenekli, ama ayakları kafasından daha hızlı çalışıyor sorunu bu. Telles umarım ligimizde kalır hep, ligin kalitesini arttıran oyunculardan.

    Semih ise çok gaddar oluyorsunuz bence, ben eğer günü kurtaracak olsam Semih'i asla tercih etmem ilk11 de ama Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi takımlar günü kurtarmak için artık oynamıyor.

    Evet Semih çok eksik yanları var ama bu gelişmesi için engel değil. Vücut dediğin sadece 1 yılda dahi gözle görülür fark oluşur, diğerleri de çaba ile sıkı çalışma ile ikisene icinde yükselir. Genç oyunculara güvenip oynatmak lazım, Bale Ronaldo Messi Giggs tarzı süper yıldızlar hariç hiçbir yıldız direkt olarak gençken yıldız gibi oynamamistir hele ki defans mevkisinde.

    Oyuncuyu böyle kaybetmek yerine sabredip kazanmak lazım, oyuncu aynı kalsa bile kayıp olmaz denemiş olursunuz.
    ya semihe kadar eleştirilmesi gereken o kadar şey var ki gözünüze bu çocuk mu çarptı? ne yapalım gönderelim semihi o zaman alalım bir yabancı stoper ama bi dakika onuda yapamıyoruz yabancı sınırlaması var.

    2012-2013 sezonu devre arasından beri buralarda yazıyoruz, bize semihin yanına sert bir savunmacı lazım (alves, lugano, ujfalusi tarzı) hem ona yardımcı olur hemde bu şekilde kendini geliştirir dedik ama yok gittiler hücumcu aldılar onlarda iyi performans gösterince şlde çeyrek final falan gelince kimse ses çıkarmadı ama defans hala sos veriyordu.. hadi tamam dedik yazın alırız iyi bir defans gittiler chedjou yu aldılar.. chedjou ile oynayarak bu adam nasıl kendini geliştirsin? gökhanla oynarken bile uyumlu oynuyorlar, hatta chedjou bile gökhanla oynarken daha uyumlu oynuyor, umarım bu yaz adam gibi bir savaşçı tecrübeli bir stoper alırız..

    semih 22 yaşında, o bahsettiğin maddeleri de gerçekleştirebilecek gelişime açık bir futbolcu merak etme sen semihin eksik yanlarına odaklanacağına takımdaki diğer çarpıklıklara odaklan..

    o değilde şu vidic i kaçırmayacaktık tam bizlik bir defans oyuncusuydu..




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.