Şimdi Ara

Sekiro:Shadows Die Twice GOTY Edition (2019) [PC ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
9
Favori
28.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu oyunu klave mouse oynamak neden bu kadar zor arkadaşlar iş yetenekte bitiyor sonuçta bu oyunda her şey reflex işi neredeyse birazda strateji yapmaya zorluyor oyun sizi oynayın gitsin klavye mouse
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    bir oyunu oynarken hangi kontrolcünün tercih edileceği zevk ve alışkanlığa bağlıdır. Bunu anlamak neden bu kadar zor? Souls-like , dmc gibi oyunlarda klavye mouse tercih etmem. Gamepad desteği yoksa da oynamam. Zevk alan oynar tabi klavye ile. Fifayı klavyeden başka bir şeyle oynamayan arkadaşım vardı. Crpglerde de klavye mouse tercih ederim. Sekiro’nun gamepadle ilgili problemi olduğu kesin. Kimisinde takar takmaz çalışıyor , kimisinde biraz kurcalamak gerekiyor ya da hiç çalışmıyor. Şu anda aktif olarak dmc5 oynuyorum. Mis gibi takar takmaz görüyor ya da ac odyssey , oyun içinde anında gamepad klavye arası sorunsuz geçiş yapılabiliyor. Gamepadle ilgili ilk kez böyle sorun yaşadım bir oyunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadavaros

Bu mesaj silindi.
    Ne yazık ki ahlaksızlığı uyanıklık olarak görüyoruz. İyi güzel durumun yoktur korsan indirmişsindir ama ne diye bunla övünürsün anlamıyorum.

Büyük ihtimal 1-2 sene sağlam indirim yemeden alınabilir duruma gelmeyecek. Ülke ekonomisi ve kur maalesef bunu gerektiriyor.
  • ds4 çalişiyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D

klavye mouse ile oynanmaz hocam bu joyistik alıcam bende
    Hocam ben problemi çözdüm ya. Aptal bi joystick vardı bende. Pcye takılıydı. Onun kablosunu çıkarınca düzeldi. Ne alaka bilmiyorum ama ondan kaynaklanıyormuş. Klavye mouse ile oynanıyor oyun aslında. Bi sıkıntı yok.

• dualshock 3 çalıştırabilen var mı dostlar

• bu oyunu nasil gamepad ile oynuyorsunuz? Klavye mouse tam bu oyuna gore
  • neyyy pohahahaha
  • arkadaslar bu oyunun nesi zor? Counter attack ve dodge sistemini cozdukten sonra assassins's creed zorluguna dusuyor oyun. 3 darbede oluyoruz diye oyun zor mu olur? ben yapay zeka ve dusmanlarin farkli atak kombinasyonlari ile saldirdigini dusunerek oyunu zor yapmaya calismislar sanmistim acikcasi bekledigim zorlugu bulamadim. ama boss savaslarini begendim.
  • Bu oyunu nasıl klavye mouse ile oynuyorsun hayret. Tam gamepadlik oyun.

• bana zor geliyor ve istedigim kontrol sistemini yapamiyorum gamepad ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stackalloc

bana zor geliyor ve istedigim kontrol sistemini yapamiyorum gamepad ile.
    O birazda oynadığınız gamepad'e bağlı. Xbox ve ps4 gamepadleri varsa oyundan aldığınız zevk ve konfor ikiye katlanır ama dandik logitech f710 benzeri gamepadler varsa bencede klavye mouse ile oynamak daha iyi.
  • Evet ben de klavye mouse ile aynı şeyi yaşıyorum.

• Çürük Kemik kullanıcısına yanıt
    Xbox ve steam controller var bende ikisini de çpk beğeniyorum.

• Bu tip oyunlari klavyeyle oynamayi hayal bile edemiyorum birak oynamayi. Yani soyle gozumun onune getiriyorum wasd ile mouse ile kostugumu blok yaptigimi falan yok yani gamepad yoksa oyun bende yok hukmundedir. Zaten souls oyunlari aslen konsol cikislidir demons souls dark souls vs. Kontrolleri tamamen gamepad dusunulerek ayarlanmis oyunlar.

• oyunu 2. kez bitirdim daha önce yanlışlıkla da olsa kötü sonda bitirmiştim 18 saat sürmüştü yapacak çok şey kalmıştı bu kez good endingde bitirdim ve hala yapacağım şeyler var her ne kadar kesmediğim boss kalmasa da skillerim ve kol upgradelerim duruyor onları da ng + da tamamlayacağım ve oyun aşırı hoşuma gitti ztn samuray hastasıyım ilaç gibi geldi resmen
  • dostlar dualshock 3 ile oynayan varsa bana bi pm atarsa çok duacı olucam
  • Controller çalıştı sonunda. Xbox 360 gamepad. Oyun çok güzel. Controller için official patch neden çıkarmıyorlar diye yazdım oyunun steam tartışmalar kısmına , banlamış beni moderator. Bu oyunu korsan oynamak istemezdim ama hem fiyatı hem de modların steamde oyunun tartışmalar kısmındaki tavırları gönül rahatlığı ile codex versiyonu oynamama sebep oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kortor -- 30 Mart 2019; 20:26:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kortor

Controller çalıştı sonunda. Xbox 360 gamepad. Oyun çok güzel. Controller için official patch neden çıkarmıyorlar diye yazdım oyunun steam tartışmalar kısmına , banlamış beni moderator. Bu oyunu korsan oynamak istemezdim ama hem fiyatı hem de modların steamde oyunun tartışmalar kısmındaki tavırları gönül rahatlığı ile codex versiyonu oynamama sebep oldu :)
    aynısı benimde başıma geldi hocam
    korsan ve trollük yapmakla suçlayıp benim konuyu da kitlediler
    kilitleten activision yetkilisiymiş(geliştirici olarak görünüyordu ama başkasının mesajında açıklamış) ve onların troll grubu
    böyle bir sorun yok diyorlar
    bende ps4 gamepad fix konusunda yetkili arkadaş ve tayfasına sövdüm
    bakalım banada o tartışmayla ilgili bir ban gelecekmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 30 Mart 2019; 21:47:53 >

• steam'de xbox ve dualshock 4 desteği var direkt olarak. kullandığın gamepadi programa tanıtınca sanırım oyunu da o şekilde oynayabiliyorsun. çalışmıyor yazınca korsan oynadığın meydana çıkıyor o yüzden banlıyorlar belki de.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.