Şimdi Ara

Sekiro:Shadows Die Twice GOTY Edition (2019) [PC ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
355
Cevap
9
Favori
28.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim logları incelemiş, oyuna sahip değilsin ama loglarda sekiro oynadığını görebiliyorum. Bir dahaki sefere korsan kullanma dedi ve banladı :) Hafiye gibi incelemiş ne kadar bilenmişse. Oyunu satın almadan bir şey yazmamak gerekiyormuş.
  • kollaps kullanıcısına yanıt
    Üstad o dediğini yapmasına rağmen, orjinal oyuna sahip bir sürü insan onlarca mesaj yazmış konuya. kimisinde çalışıyor kimisinde çalışmıyor. Ben de yazdım ki bu kadar insan şikayetçi ufak bir patchle halledilebilecek konuyu neden önemsemiyorlar.Kaldı ki oyunu alacak insan o sorunları görünce , sorunun çözümüne dair beklentiye girer ve sorular sorar forumda.Steam modlarının da logları inceleyip korsan kullananları tespit edip banlama gibi bir yetkisi yok normalde. Sadece forumda açık açık korsan kullandığını söylediğinde ya da korsanı övdüğünde banlamaları gerekiyor.Ama bu herif baya işgüzar çıktı :)
    Ben korsan versiyonda o dediğinin tam tersini yaptım ve çalıştı. Steamde tüm controller yazılımlarını devredışı bıraktım ve normale döndü gamepad.
  • bu mesajıma rağmen banlamadılar belkide ingilizcemi anlamadılar
    ben böyle kötü yorum yapacak bi insan değilim normalde ama yapımcıdan basit bi gamepad güncellemesi istediğim konuda bi dünya beni suçladılar ve konuyu kapadılar Activision yetkiliside iyi oldu falan demişti
    ds3 için uğraşayım diyorum ama oyun oynamaya bile vakit yokken gamepad işini nasıl çözücem bilmiyorum
    Sekiro:Shadows Die Twice GOTY Edition (2019) [PC ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyunun 3440x1440 çözünürlüğü de yok. dmc5 de öyle. ancak yamalarla oluyor. bir update ile halletseler güzel olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: jungleboogie92

Hocam ben problemi çözdüm ya. Aptal bi joystick vardı bende. Pcye takılıydı. Onun kablosunu çıkarınca düzeldi. Ne alaka bilmiyorum ama ondan kaynaklanıyormuş. Klavye mouse ile oynanıyor oyun aslında. Bi sıkıntı yok.

Alıntıları Göster
    Bende de ayni sorun olmustu, ikinci gamepad varsa yada aygitlardan kaldirmak gerekiyor. Birde oyun gamepadi gormuyorsa masaüstüne dönüp (oyun acikken) tekrar oyuna donunce oyun görüyor.

• oyunu baya begendim. gizli location lar filan guzel olmus hepsi. zorlanan arkadaslara tavsiyem iki yonlu oynamalari misal 3 yil onceki olaylardaki bolumde butterfly ablani yenemiyorlarsa geri donun ashina kalesinden devam edin. bu taraftaki boslar arenadaki atli adam, blazing bool bosslari filan daha kolay. karekter gelistirmeside onemli. miki counter ve deflection counter atack nasil yapiliyor ogrenin, temple daki olmeyen adamla antreman yapin ordaki yeni haraketlerin hepsini deneyin oyun daha kolay olacak o zaman.
  • Oyun gerçekten şahane. Milletin From Software oyunlarını bu kadar övmesinin sebebini Sekiro ile yeni yeni kavrıyorum.

Genichiro
    uzun zamandır en zevk aldığım Boss olabilir.
    Oynanmalı.
  • Merhabalar,editörlerimiz tarafından bir kaç rehber hazırlanmıştır.İsteyen bakabilir,konu sahibimizin de beğenir ise anasayfaya ekleyebilir.

Sekiro Shadows Die Twice Başlangıç Rehberi

Sekiro Shadows Die Twice – Hızlı Seviye Atlama

• quote:

Orijinalden alıntı: Stackalloc

oyunu baya begendim. gizli location lar filan guzel olmus hepsi. zorlanan arkadaslara tavsiyem iki yonlu oynamalari misal 3 yil onceki olaylardaki bolumde butterfly ablani yenemiyorlarsa geri donun ashina kalesinden devam edin. bu taraftaki boslar arenadaki atli adam, blazing bool bosslari filan daha kolay. karekter gelistirmeside onemli. miki counter ve deflection counter atack nasil yapiliyor ogrenin, temple daki olmeyen adamla antreman yapin ordaki yeni haraketlerin hepsini deneyin oyun daha kolay olacak o zaman.
    Yav bu cüzdan da para tutma olayını anlayamadım. Bir sürü para gitti.
    Nedir bunun yolu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

Yav bu cüzdan da para tutma olayını anlayamadım. Bir sürü para gitti.
    Nedir bunun yolu?

Alıntıları Göster
    hocam para tutmanin yolu saticilarda satilan light coin ve heavy coin alip saklaman. para lazim olursa yeniden saticilara satiyorsun
  • bir oyunu çok sevdimm yapımcı beni hiçç sevmiyor
    hala ds3 ile oynamayı başaramadım

• Arkadaşlar oyunu kürekli indirdim fakat ds4 kolumu görmüyor çözüme ulaşabilen var mı?
  • Oyun cidden zor, o kadar oyna oyna sonra yanlışlıkla ana menüde new game bas yanlışlıkla kayıt gitsin !!!
    İnsan bi uyarı koyardı emin misin felan diye yazıklar olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn42

Oyun cidden zor, o kadar oyna oyna sonra yanlışlıkla ana menüde new game bas yanlışlıkla kayıt gitsin !!!
    İnsan bi uyarı koyardı emin misin felan diye yazıklar olsun.
    bir yanlışın olmasın new game basınca savelerin gitmez orada load game var oraya baktın mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arman09

bir yanlışın olmasın new game basınca savelerin gitmez orada load game var oraya baktın mı acaba ?

Alıntıları Göster
    Hay Allah razı olsun senden :) Hiç aklıma gelmediydi orası delirmiştim sinirden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn42

Hay Allah razı olsun senden :) Hiç aklıma gelmediydi orası delirmiştim sinirden.

Alıntıları Göster
    senden de razı olsun iyi eğlenceler
  • malum yollarla indirilen oyun çalışmiyormu? ilk başlarda bir müddet oynadım fakat ssd değişiminden sonra oyunu açtığında siyah ekrandan bir süre sonra masa üstüne atıyor, oyun kolu ile filanda oynamadık sadece klavye maus ile oynuyordum. internetede bağlanmıyoruz acap sorun nedir, bilgisi olan varmı?
  • 2 kere bitirdim ben hiç crash de yemedim
  • çok karanlık ve map yok. hikaye de anlatılmıyor bile. Witcher'dan sonra hiç sarmadı
  • Ben de oyunu 3. kez bitirmenin arefesindeyim görüşlerimi yazayım.
    İlk olarak oyun klavye ve mouse ile gayet akıcı ve rahat oynanabiliyor gamepad şart değil nioh gibi. Tuş atamalarının bazılarını değiştirdim kendime göre ve gayet rahat oynayabiliyorum.
    Oyunda bazı minibosslar, bosslar kadar zorlayıcı o yüzden dikkatli oynamak gerekiyor.
    Oyunun vuruş hissi çok iyi alışınca daha eğlenceli hale geliyor.
    Oyun bariz şekilde dark soulsdan daha zor. Ama dark souls da söylendiği kadar zor bi oyun değil sadece alışma meselesi. Sekiro' nun bossları daha zorlayıcıydı.
    Kombat sistemi bu zamana kadar deneyimlediklerimin arasında en iyisiydi. Modladığım witcher 3' deki kadar zorladı beni.
    Grafik kalitesini 2019' da çıkış yapan bir oyuna göre zayıf buldum, bir dmc5 gibi olsaydı tadından yenmezdi.
    Eleştirilecek de fazlaca unsur mevcut oyunda ama from software denediği yeni dövüş dinamikleriyle hepsinin üstesinden gelmiş arkadaşlar gerçekten rakiple kapışma hissini veriyor.
    Bazı zor bossların opsiyonel olması güzel (Demon of hatred, Owl (Hirata' da butterfly ile dövüştüğümüz yerde olan kapışma)
    Oyunun temel olarak eleştirebileceğim 2 farklı yönü var
    1. Oyun kısa. Bu zamana kadar denenmeyen bir sistem geliştiriyorsun oyuncu tam alıştığı dakka bu zamana kadarki hiçbir oyunda görülmeyen derece zor bir bossla final yapıp bitiriyorsun. Hikaye biraz sığ, dallanıp budaklandırılabilirdi. Ama firma daha önceki oyunlarına da DLC paketleri sunmuştu, büyük ihtimalle Sekiro' ya da genişleme paketi gelir, umarım oyundan daha uzun bir paket olur.
    2. Yeni dövüş sistemi de bir tür stamina aslında, eğer rakibininki düşükse üzerine hücum yapman, kendininki düşükse rakipten uzaklaşıp biraz toparlanman gerekiyor. Oyunun zorluğu hızından geliyor rakipler haddinden fazla hızlı, bu da tekrar tekrar dövüşüp biraz hareketlerini ezberleyip öyle savaşmanı gerektiriyor. Keşke almışken bir risk daha alsalardı.. Oyunda rakip hızını bi parça düşürselerdi, ama rakibin hareketlerine kendini sürekli tekrar etmesini engelleyen bir algoritma ekleselerdi.
    Evet oyun zor ama hareketlerini ezberlediğiniz hiçbir rakip geçilmez değil arkadaşlar. Bence bu büyük bir hata. Rakipler sıralamalı bir şekilde aynı kombolarla geliyorlar. Bunun yerine rakipler rüzgar kadar hızlı değil de bizden biraz daha hızlı olsalardı, ama her hareketleri öngörülebilir olmasaydı, deflect biraz daha acımasız olsaydı bence daha güzel olurdu.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.