Şimdi Ara

Sekiro:Shadows Die Twice GOTY Edition (2019) [PC ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
9
Favori
26.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben işten yorgun argın eve gelip 1-2 saat oyun oynayan biriyim evli de olunca doğal olarak çok zaman ayıramıyoruz oyunlara. Bir çok hikayeli oyun oynadım ve aşırı da keyif aldım Sekiro’yu uzaktan çok beğenirdim ama oynamaya bir türlü cesaret edemezdim zaten kısıtlı zamanım var PC başında kanser olmak istemiyordum.
    1-2 kere oynamayı denedim ama baktım çok sık ölüyorum alt+f4/program ekle veya kaldır kombinasyonuyla sakinleştim.

    Geçenlerde yine oynayayım mantığını kavrayınca kolay diyen çok kişi var diye oyunu tekrar indirdim. Doğru zamanda blok yapınca gerçekten de kolaylaştı oyun baktım yapabiliyorum lan evet bu muymuş benim bu kadar zorlandığım oyun zaten adam gibi hikayeli, açık dünyada kaybolmayacağın çok oyun yok piyasada bu beni idare eder diye bir süre daha oynadım.

    Sonra karşıma bi dev çıktı blok yapıyorum olmuyor atlıyorum olmuyor zıplıyorum olmuyor namussuz beni yerden yere vura vura dövüyor. Gizlilikle gideyim dedim canının ilk barını bu şekilde alıyorum ama ikincide yine dayak yemelere doyamıyorum ve günlük oyun oynamaya ayırdığım kısıtlı zamanımı bu oyunla hiç etmek istemediğim için yine siliyorum oyunu Allah belasını versin böyle oyunun

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Isshin dede ile bir kaç saat debelendik bugün. 3.faza kadar geldim fakat basit hataların cezası büyük oluyor. Çözeceğiz herhalde.Sekiro:Shadows Die Twice GOTY Edition (2019) [PC ANA KONU] 

  • Sekiro:Shadows Die Twice GOTY Edition (2019) [PC ANA KONU]

    25 senedir oyun oynuyorum ben böyle bir boss görmedim. 5 ay sonra döndüğümde 9 saat uğraşmışım ki bunun bir de evveli var. Boyun damarlarım ağrıyor şuan ve yenmiş olduğuma inanamıyorum. Bir süre sonra her adımını ezberledim ezberlemeye ama tepeden tırnağa sinire kestiğime değdi mi derseniz sanırım değdi ya. Allah'ın cezası oyunu bir daha anmamak üzere hayatımdan çıkarmak istiyordum aslında ama Hatred of Demon'ı kesmeye mi çalışsam acaba şimdi de.Sekiro:Shadows Die Twice GOTY Edition (2019) [PC ANA KONU] 





  • Pazar günümü arkadaş ile geçirdim. Birbirimizi iyi tanıdık fakat bir türlü ayrılamıyoruz. Bir sürü kombinasyon denedim fakat ya üçüncü yada son fazda ölüyorum. Bugünlük yine saldım kendisini.

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    Daha dur yeni başladın.Sekiro:Shadows Die Twice GOTY Edition (2019) [PC ANA KONU] 


    Tavsiyem şu skill puanlarini atak gucune ceviren maskeyi tamamlayip skilleri ona yatirman.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Bugün üç kez son fazda ucu ucuna öldüm. Küfür ettim en son.Sekiro:Shadows Die Twice GOTY Edition (2019) [PC ANA KONU]  En kötüsü de o hengamede uçurumlardan düşmek.Sekiro:Shadows Die Twice GOTY Edition (2019) [PC ANA KONU]  Maskeyi aldım bugün fakat grind ve xp farm yapmak gerekliymiş. Yıldım artık oyundan, bitirsem de kurtulsam diyorum uğraşamam. Zaten Father's Bell Charm'ı kaçırdım, eksikliyim o yüzden.

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    Valla sen bilirsin de bir kaç saatini ayırıp farm yap gerekirse çok ciddi kolaylaştırıyor. Ben bossu keseceğim diye uğraştığım saatlere acımış ve keşke o süreçte farm yapsaydım demiştim. Akıl mantık işi bir zorluğu yok çünkü bossun. Daha 4. fazı var sen üçüncü fazda ölüyorum diyorsun.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Yok üçüncü fazı da geçmeye başladım, son fazda ölmüştüm çoğunlukta dün. Oynayışımın ilk yarım saati 1 saati ısınma anlamında geçiyor, onları farm yaparak geçirebilirim belki. Ama 5 sp = 1 attack point de çok azmış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 27 Şubat 2024; 9:34:25 >
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    Az evet ama ben bir saat civarı bir sürede 15 tane biriktirebilmiştim ki skill almak için gereken deneyim puanı ihtiyacım 15k civarındaydı benim. Gözünde büyümesin o yüzden. Bir de sağa sola dağılmış olan prayer beadleri toplamaya çalış postur ve canı bir seviye bile arttırman hayat kurtarıyor o bossta.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    36k sanırım benim level seviyesi. Prayer bead'ler de tamam, tek Father's Bell Charm'ı kaçırdığım için 2 tane oradan eksik. O yüzden 9'da kaldım. Full'e yakınım aslında çoğu şeyde.

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    Benim 12 olmasi lazim can ve postur seviyesi sen bayagi eksik kalmissin gibi. Aksam bir bakayim tam emin olayim ama 9 az geldi bana. Attack poweri da maskeyle 15e cikarmistim. 36k deneyim istemesi de ilginc sen her seyi fullemissin demek ki skillerden.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 27 Şubat 2024; 13:13:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömürlük oyun.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    10 oluyormuş en fazla. Son Necklace'ı yapamadım işte Father's Bell Charm olayı yüzünden. Skillerde pek yapmadığım kalmadı. Bir şekerleri 45 saniyeye çıkaran pasif özelliğin olduğu şemayı kaçırmışım, onları bitirmedim komple tek.

  • Flood için kusura bakmayın. O iş tamam.Sekiro:Shadows Die Twice GOTY Edition (2019) [PC ANA KONU] 



    Sekiro:Shadows Die Twice GOTY Edition (2019) [PC ANA KONU]
  • Merhaba Shinobi Sekiro:Shadows Die Twice GOTY Edition (2019) [PC ANA KONU] Sekiro:Shadows Die Twice GOTY Edition (2019) [PC ANA KONU] Sekiro:Shadows Die Twice GOTY Edition (2019) [PC ANA KONU] ,


    93 saatin sonunda Immortal Severance finali ile oyunu tamamladım. Bu 93 saatin içerisinde sinir krizleri, ter ve gözyaşları bol bol vardı.Sekiro:Shadows Die Twice GOTY Edition (2019) [PC ANA KONU] Kendisi bitirdiğim ilk Souls-Like oyun oldu.

    Dark Souls serisinden oynanışı hantal geldiği için uzak duruyordum. Bloodborne ise malum PC'ye gelmedi hala. Normalde "zor" oyunları severim. Hatta Permadeath veya 3 save hakkın var kanki(Dead Space 2 vs.) dışındaki bütün oyunları en yüksek zorluklarda oynarım. Ama gel gelelim oyunlarda sabırlı bir insan değilim. Günlük hayatta zaten bol bol sabır çektiğim için oyunda bu kadar müsamaha gösteremiyorum. O yüzden diğer Soulsborne veya Souls-Like oyunlardan uzak kalmışımdır dediğim gibi hep. Sekiro ise geçtiği Feodal Japonya(Shogun'a selam Sekiro:Shadows Die Twice GOTY Edition (2019) [PC ANA KONU] ) dünyası ve hızlı oynanışı ile beni kendine çekmişti. Bu yüzden "Tek Kolu Kalmış Kurt'un" hikayesine daldım.Sekiro:Shadows Die Twice GOTY Edition (2019) [PC ANA KONU] 


    Öncelikle oyun yeteneğe ve sabra bağlı bir aksiyon oyunu. Öyle ki gerçek hayatta kılıç kullanmak daha kolay gelebilir.Sekiro:Shadows Die Twice GOTY Edition (2019) [PC ANA KONU]  Uzun süredir bu kadar tok bir oynanışa sahip bir oyun oynamamıştım. Her mekanik yerinde ve kusursuz çalışıyor. Dövüş mekaniğini çözünceye kadar en ufak NPC ile dövüşleriniz düelloya dönebiliyor. Cezalandırması bu kadar yüksek oyunlara pek alışkın olmadığım için önce biraz sudan çıkmış balığa döndüm. Deflect ve özellikle Mikiri mekaniklerini çözdüğünüzde oyun oldukça zevkli bir oynanış sunuyor. Gençliğimiz QTE'li oyunlarla geçtiği için doğru zamanlama içeren oyun kesin beni bayar diye düşünmüştüm fakat sıkıldığım bir an olmadı bile. Oyunun aksiyonu ve dövüşü gerçekten çok iyi. Combat akıyor Maşallah.Sekiro:Shadows Die Twice GOTY Edition (2019) [PC ANA KONU] 


    Protez kolumuz ile gelen alet edevatların kullanımı gayet yerinde. Balta ile ya Allah! deyip düşmana indirmek oldukça zevkli.Sekiro:Shadows Die Twice GOTY Edition (2019) [PC ANA KONU]  Shuriken yani bildiğiniz Ninja yıldızı bile oyunda mevcut. Yani bir zahmet olsun zaten, Shinobi yani Ninja'yız sonuçta.Sekiro:Shadows Die Twice GOTY Edition (2019) [PC ANA KONU]  Bunların kullanımı upgrade'ler ile çeşitlenmiş. Bu ne işe yarar diye düşündüğün loot veya protez kullanımı en önemli bossu geçmende yardımcı olabiliyor. O yüzden sağladıkları dengeli bir yapıda olmuş.


    Skill ağacı Aktif, Pasif ve Dövüş Stili olarak üçe ayrılmış. Geliştirmelerinize göre atak ve defans özellikleriniz gelişiyor. Hepsini fullemek istediğinizde oyun sizi maalesef Grind ve Farm'a itiyor. Benim için pek olumlu bir kısım olmadı bu. Yine de seveni veya bıkmayanı kesinlikle vardır. Saygı duyarım.


    Oyunun bir diğer sevdiğim kısmı ise Dünyası, Lore ve anlattığı kadarıyla hikayesi. Souls oyunlarında pek bu duruma rastlanmıyor. Yaratılan karakterler ve Dünyası geçtiği döneme alternatif bir evren olmuş. Sesler ve müzikler ise gayet başarılı. Özellikle de Japonca Dublaj kusursuz olmuş. Sekiroooo diye bağırmaları beni benden aldı.Sekiro:Shadows Die Twice GOTY Edition (2019) [PC ANA KONU]  Robertoooooooooo! ise arkasında bir hikaye olduğu için üzücü bir an olarak kayıtlara geçti.Sekiro:Shadows Die Twice GOTY Edition (2019) [PC ANA KONU]  Japonca Dublaj konusundaki başarı, oyunun müziklerine de yansımış. Epik, Otantik ve Orkestral parçalara yer verilmiş. Bu konuda da başarısını konuşturmuş Yapımcı Firma.


    Oyun ile ilgili olumsuz kısımlara gelecek olursak. Grafikler gerçekten çok kötü, 2019 çıkışlı bir oyunun grafikleri X360/PS3 seviyesinde olmamalı. Bu oynanışı ve dövüş animasyonlarını açıkçası günümüz grafikleri ile görmek isterdim. Sanırım bu açığı Elden Ring'de biraz kapattılar, fakat o da pek ilgimi çekmiyor şimdilik.


    Diğer bir sıkıntı ise kamera kullanımı ve enemy lock sistemi. Yahu bu kadar sorunlu olmamalı bir oyun. GOTY almış oyunsun, o kadar sağlam çalışan mekanikler yapmışken kameranın sapıtmalarını ve lock sistemindeki olası sorunları hesaba katmış olmalısınız. Neyse, bu da oyunun Nazar Boncuğu diyelim.


    Bir diğer sıkıntı ise oyunun size ilerleyiş ile ilgili pek bir ayrıntı vermemesi. Tamam 3-4 tane finalin var, Oyunun ortasındaki seçimine göre ikiye ayrılıyor yol. Ayrılan seçimlere göre de Boss'lar değişiyor vs. Buraya kadar tamamım. Ama kulak misafiri olmadın, yok kapı dinlemedin diye esas düşmanı kaçırmak nedir. Bu olay yüzünden oyundan soğudum bir süre. NG+ pek yapmam oyunlarda, anca başarım vs kalmışsa veya Türkçe Yaması çıkmışsa yeniden başlarım. Bu oyun için de diğer esas sonu görmek adına NG+ yapacaktım. Sırf bu yüzden onu da beklemeye aldım. Allah'tan oyunun boyutu yüksek değil de silmiyorum.Sekiro:Shadows Die Twice GOTY Edition (2019) [PC ANA KONU] 


    Günün sonunda sağlam bir aksiyonu ve dövüş sistemi olan, hikayesi anlattığı kadarıyla oldukça iyi bir oyun Sekiro. GOTY konusunda haksızlık yapılmayan ender oyunlardan kendisi. From Software'den iki isteğim var. Birisi inadı bırakıp Bloodborne'u PC getirmeleri. Remake falan da olur. Diğeri de Sekiro için yeni bir oyun yapmaları. Reboot dahi olur. Yeter ki grafikleri ve kamera sistemini yenilesinler.Sekiro:Shadows Die Twice GOTY Edition (2019) [PC ANA KONU] 


    Ikuzo, Sekiro!



    Sekiro:Shadows Die Twice GOTY Edition (2019) [PC ANA KONU]dudewhereismyspoonyoutube
    Composer: Yuka Kitamura This video is solely intended for promoting and education purposes and have no means of monetization. This channel is not affiliated with FROM Software or Activision in any ways.
    https://www.youtube.com/watch?v=Mi8msYeehBg




  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.