Şimdi Ara

Sekiro:Shadows Die Twice GOTY Edition (2019) [PC ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
9
Favori
28.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • klavye mouse ile oynanmaz hocam bu joyistik alıcam bende
  • oyunda ng+ yapan var mı beyler
  • From Software'den yalnızca DS3 ü bitirmiştim. Karanlıkyiyen Midir dışında pek zorlandığım yaratık olmadı onda. Sekiro da çok zor gözükmüyor oynadığım kadarıyla. Şuan Kelebek hanımdayım ve oyun öğrenmeye istekli olana cömert davranıyor. İki canlı olan düşmanların ilk canını hep gizlice alarak oyunun hakkını vermiyorum bazen ama o kadar da düzgün oynamak saçma. Bulduğum bazı oyun hatalarıyla da fazlaca yetenek puanı kastım. İyice itirafa dönüşmeden susmak en iyisi. Oynamayın öğrenin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arman09

Sınırlı hocam ilk başta 15 hakkınız var her biri farklı sayıda tüketiyor bonfiredan 10 altına satın alabiliyorsunuz tükenirse ve satın almışsanız bonfireda rest çektiğiniz zaman otomatik 15 hak yenileniyor skills dr taşıma kapasitenizi arttırabiliyorsunuz bilmem anlatabildimmi

Alıntıları Göster
    Bu 15 hak nerede görünüyor peki?
  • Oyun bağımlılık yapıyor, başından kalkamıyorum resmen, hanımdan bir sürü fırça yedim bu sebepden
  • cexxx kullanıcısına yanıt
    Ahah sorma ya başımıza bela açacak bu oyun mevzuları.Aynı durumdayız , kaldı ki haftasonu bir zaman ayırmaya çalışıyorum belki bir iki saat oynuyorum ona rağmen bende fırça yiyiyorum.
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Aynen daha 10 dakika olmuşken 2 saattir adam öldürmeye bıkmadınmı, doyamadın bu adam öldürmelere vs vs
  • Arkadaşlar oyunu alanlar nereden aldı herkes Steam'den mi aldı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

Bu 15 hak nerede görünüyor peki?

Alıntıları Göster
    sol altta b öyle haç gibi beyaz bir şey var orada
  • quote:

Orijinalden alıntı: equasezy1

Arkadaşlar oyunu alanlar nereden aldı herkes Steam'den mi aldı?
    steam mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 26 Mart 2019; 18:49:11 >
  • Böyle oyunlara bayılıyorum,zaten çıkmasını bekliyordum.1-1,5 saat kadar oynadım,şu an benim için en büyük sorun iyi anlayamamam.İtemlerin açıklamalarını translate felan etmem lazım sanırım.Bir de zıplama tuşunu Shıft,dodge tuşunu Space'e aldım ve oyun başındaki generali tuş değişikliğinden sonra ilk seferde aldım.Başları Youtube'dan izleyeceğim ve konuşmaları anlayacağım.İtemleri de yavaştan öğreniriz artık.Hayırlı olsun sağlam bir oyunumuz daha oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

steam mi

Alıntıları Göster
    Evet oyunu çalmak istemiyorum, daha fazla bu tarz oyun görmek için yapımcıyı desteklemek istiyorum sorun mu var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: equasezy1

Evet oyunu çalmak istemiyorum, daha fazla bu tarz oyun görmek için yapımcıyı desteklemek istiyorum sorun mu var?

Alıntıları Göster
    Zaten sen desteklemedigin zaman oyunu cikarmicaklar ahahha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kol olayı heralde windows sürümü ile alakalıdır diye düşünüyorum. Bende hem F710 hem F310 2 gamepadim var ikiside taktığım gibi çalışıyor w10 son sürüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: cadavaros

Zaten sen desteklemedigin zaman oyunu cikarmicaklar ahahha

Alıntıları Göster
    Kim desteklerse çıkaracaklar söyle bakalım.
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    bi bitmediniz la ...
  • bende güncel sürüm var bir türlü çalışmadı gamepad.bir sürü çözüm yolu sunulmuş internette hiçbiri çalışmadı ne yazık ki.Korsan indirmiştim belki onunla alakalıdır. Oyun yıllar sonra indirime girerse steam versiyonu denerim belki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kortor -- 27 Mart 2019; 0:53:24 >
  • Kollar gayet çalışıyor videosuda var biraz araştırın

• Onunla alakası yoktur hocam çünkü benim oyunda öyle ama dediğim gibi bende çalışıyor. Çok ilginç gerçekten bu durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kortor

bende güncel sürüm var bir türlü çalışmadı gamepad.bir sürü çözüm yolu sunulmuş internette hiçbiri çalışmadı ne yazık ki.Korsan indirmiştim belki onunla alakalıdır. Oyun yıllar sonra indirime girerse steam versiyonu denerim belki :)
    ben format attım anca öyle düzeldi.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.