< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old but gold -- 15 Haziran 2018; 7:34:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old but gold -- 15 Haziran 2018; 7:34:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çünkü zaten reklam yapılıyor
Konuyu öne çıkaralım arkadaşlar forumdaki herkes görsün |
Dünyanın en acılı anaları üzerinden oy için yapılana bak. İyi kafalarına atmamış o anahtarı.
|
Kepazelik resmen. Olaydan tamamen prim, iğrençlik akıyor. Yanındaki elemanın hareketlere bak. Delirmemek elde değil yahu. Sanki bu kadar düşünen biri gibi şehit yakınlarını, bi de ev vermeye kalkıyor. Daha 15 temmuz şehitleri ile diğer şehitlerimize aynı sosyal hakları veremezken, seçim zamanı "bakın şehitlere bakıyorum ben" demeye oynuyor. Gerçekten rezilliğin dibini yaşıyoruz. Yazık. O evi almadıysa eğer, oradaki kadına da helal olsun.
|
Öne çıkardım ve upladım herkes görsün oy için yapılanları
|
Anahtar verilirken annesinin yüzündeki ifade herşeyi anlatıyor. Yazık gerçekten bu kadar da prim yapılmaz. İnsanların gözüne soka soka soka şov yaparak anahtarı millete göstererek yardım yapılmaz
|
En azından sahneden atılan adam. Senin gibi sahte değil.
![]() Şuraya yorum yazarken azıcık haysiyetinizle yazın. Yazık kadının suratını görünce içim acıdı. Orada o evi istemese reddetse kesin gömerdiniz kadıncağızı fetöcü diye. ![]() |
bikere içten olsalar oy karşiligi yapmasalar kamera karşında yapmazlar öyle kitleye böyle siyasi.
|
Bak bak utanmazliga bak sen ince reisleriyle görüşüyormuş.
Bunları haburdan davullarla zurnalarla ince soktu dimi ülkeye? Havaalanına kürdistan bayrağını ince çektirdi? Megri megri diye ağlayıp açılım palavrasiyla milleti ince uyuttu? Oslo'ya miti gönderip ince pazarlık yaptırdı? "Sayın ocalan" diye ince hitap etti? Madem hdp = pkk elinde her türlü yetki olan rte neden kapatmıyor bu partiyi ? Neden meclise seçime sokup bir de milyonlarca lira seçim yardımı veriyor? Herşey elinde kanun meclis emrinde kapat partiyi at hepsini içeri neden yapmıyorsun? Sonra ince demirtasi ziyaret etti teröre yardım etti ![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old but gold -- 17 Haziran 2018; 1:34:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 15 Haziran 2018; 8:24:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreat -- 15 Haziran 2018; 13:13:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|