Şimdi Ara

Şehit annesine anahtar verilirken yapılan çirkinlik!!!! (ÖNE ÇIKAR HERKES GÖRSÜN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
3
Favori
3.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1126 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galiba fark eden kişi sayısı çok az. RTE anneye evin anahtarını teslim ederken rtenin solundaki (videoda sağdaki) kişi kalabalığa "alkışlayın, bağırın" dermiscesine hareketler yapıyor. 55.saniyeden itibaren izleyin:

Bu arada anne evde oturmayı reddetmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old but gold -- 15 Haziran 2018; 7:34:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kepazelik resmen. Olaydan tamamen prim, iğrençlik akıyor. Yanındaki elemanın hareketlere bak. Delirmemek elde değil yahu. Sanki bu kadar düşünen biri gibi şehit yakınlarını, bi de ev vermeye kalkıyor. Daha 15 temmuz şehitleri ile diğer şehitlerimize aynı sosyal hakları veremezken, seçim zamanı "bakın şehitlere bakıyorum ben" demeye oynuyor. Gerçekten rezilliğin dibini yaşıyoruz. Yazık. O evi almadıysa eğer, oradaki kadına da helal olsun.
    Bak bak utanmazliga bak sen ince reisleriyle görüşüyormuş.

Bunları haburdan davullarla zurnalarla ince soktu dimi ülkeye?

Havaalanına kürdistan bayrağını ince çektirdi?

Megri megri diye ağlayıp açılım palavrasiyla milleti ince uyuttu?

Oslo'ya miti gönderip ince pazarlık yaptırdı?

"Sayın ocalan" diye ince hitap etti?

Madem hdp = pkk elinde her türlü yetki olan rte neden kapatmıyor bu partiyi ? Neden meclise seçime sokup bir de milyonlarca lira seçim yardımı veriyor? Herşey elinde kanun meclis emrinde kapat partiyi at hepsini içeri neden yapmıyorsun? Sonra ince demirtasi ziyaret etti teröre yardım etti
  • Bu apaçık primdir. Demek ki şehit annesini değil bu olaydan gelebilecek oyları düşünüyorlar!

• Niye göstere göstere reklam yapar gibi teslim ediliyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KISKANIYORLAR

Niye göstere göstere reklam yapar gibi teslim ediliyor?
    Çünkü zaten reklam yapılıyor

Konuyu öne çıkaralım arkadaşlar forumdaki herkes görsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old but gold -- 17 Haziran 2018; 1:34:39 >
  • Herkesin görmesi lazım.
  • Yazık, bu kadar mı düştünüz.

• Kepazelik resmen. Olaydan tamamen prim, iğrençlik akıyor. Yanındaki elemanın hareketlere bak. Delirmemek elde değil yahu. Sanki bu kadar düşünen biri gibi şehit yakınlarını, bi de ev vermeye kalkıyor. Daha 15 temmuz şehitleri ile diğer şehitlerimize aynı sosyal hakları veremezken, seçim zamanı "bakın şehitlere bakıyorum ben" demeye oynuyor. Gerçekten rezilliğin dibini yaşıyoruz. Yazık. O evi almadıysa eğer, oradaki kadına da helal olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Küçük esnaf görgüsüzlüğü (küçük esnafım) diye bir kavram dersek bu hareket tam ona denk gelir.
    Biraz baktımda annenin yüzü zaten herşeyi anlatıyor.
    Eren kardeşimize Allah rahmet eylesin.
  • Çocuğun bu ülke uğruna şehit edildiğine göre seni çıkarıp herkesin önünde aglatip kendimizce prim kasalim Allah sizi hak ettiğiniz gibi yapsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öne çıkardım ve upladım herkes görsün oy için yapılanları

• Dünyanın en acılı anaları üzerinden oy için yapılana bak. İyi kafalarına atmamış o anahtarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 15 Haziran 2018; 8:24:10 >
  • Arkada sonda fon muzigi acmalar , sagdaki adamin alkislayin diye elini hareket ettirmesi , anahtari havaya kaldirip gostermek ...

Yardim boyle yapilmaz. Ben 50 liralik yardimi bile zarfin icine koyup veren adamim . Ev yardimi yapsam ailem esim bile bilmezdi. Kimse bilmezdi. Herkes farkli iste.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anahtar verilirken annesinin yüzündeki ifade herşeyi anlatıyor. Yazık gerçekten bu kadar da prim yapılmaz. İnsanların gözüne soka soka soka şov yaparak anahtarı millete göstererek yardım yapılmaz

• dönüp anahtarı kalabalığa sallayınca içim acıdı...
  • satranc gıbı herkes hamle yapıyor
  • Youtube'daki bir yorumu alıntı yapıyorum.Adam yeterince yazmış.

"

1. onbinlerce şehidimiz varken neden sadece bu şehidimizin yakınına ev veriliyor? diğer şehitlerimiz daha mı az kıymetli?

2. trabzon belediyesi vermiş. belediye, bütçesini kafasına göre bir şehidimizin yakınına ev verelim diye nasıl harcıyor? belediyenin görevi bu mudur? bu işlerin yasayla kanunla tüm şehitlerimizi kapsayıcı şekilde devlet eliyle olması gerekmez mi?

3. evi belediye almış, anahtarı neden cumhurbaşkanı veriyor?

4. evi neden akp mitinginde veriyorsunuz? devletin parasıyla alınmış o ev, milletin her kesiminden insanların vergisiyle alınan bir ev neden akp mitingine meze oluyor?

5. evi neden yüzbinlerce kişinin gözü önünde vererek insanları rencide ediyorsunuz? oğlunuz şehit olsa ve bu durum neticesinde biri size yüzbinler önünde ev anahtarı sallasa ne hissedersiniz?

6. bu şehidimiz 1 yıl önce şehit olmuş. seçime 10 gün kala miting alanında mı ev vermek aklınıza geldi? bu zamana kadar neredeydiniz? madem iyilik yaptınız uygun bir yer ve zaman bulamadınız mı? müslümanız diyorsunuz; ayetler, hadisler bu konu hakkında ne der, nasıl öğüt verir bilmiyor musunuz?

7. çekilişte araba kazanmış avm müşterisine, araba anahtarını takdim eder gibi davranışlar niye? arkada anonsçu, kutuyu açmalar, anahtar gösterip sallamalar, fotoğraf için beklemeler?

8. annemizi uğurlarken çalan dj müziği, oynamalar zıplamalar bağırışlar nedir? çok mu eğlenceli bir ortam gördünüz 3 saniye önce?

9. eğer seçim olmasaydı, orada miting olmasaydı; o evi, kamera olmayan bir yerde annemize verecek miydiniz?

10. akp’ye oy verecek bir kardeşimiz şu görüntüleri görünce neler hissediyor? "helal olsun reisimize şehit annemize ev verdi" mi diyor?

"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreat -- 15 Haziran 2018; 13:13:26 >

• bikere içten olsalar oy karşiligi yapmasalar kamera karşında yapmazlar öyle kitleye böyle siyasi.
  • Çok üzücü ya :(

• 16 yıldır en iyi yaptiklari seyi yapmislar.

• Köpeğe kemik sallar gibi anahtarı kaldırıp sallamıyor mu deli oldum. Erdoğan anahtarı kaldırınca yandaki herif elini kaldırarak halkı gaza getırmeye alkışlamaya zorluyor. Halkta sankı maç izler gibi bagırıyor bu nedır ya mıdem bulandı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.