Şimdi Ara

ŞEHİR İÇİ Mİ YOKSA ŞEHİR DIŞI MI DAHA ZOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizce hangisi daha eğlenceli ya da en dikkatli sürülmesi gereken yer neresi.

şehir içinde daha kıvrak olunması gerekli tabi

şehir dışında da uzunsa yol uzunsa dikkati uzun süre sağlamak gerekiyor ama sıkılıyor insan açıkcası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi máwci -- 5 Ağustos 2006; 2:37:32 >

• şehir dışı daha zevkli adrenalin yükseliyor
    şehir içi sıkıcı çok dikkatli ve YAVAŞ sürmek gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olçaytu -- 5 Ağustos 2006; 1:12:11 >
  • Senin yaş kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeLiM_50

Senin yaş kaç?
    quote:

Orjinalden alıntı: SeLiM_50

Senin yaş kaç?

benim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: olçaytu

quote:

Senin yaş kaç?

benim?

Alıntıları Göster
    yok topic i acan ark a soRDUM
    Bizim ark war saayide minübüsle elfrenı cekıo trafıkte anlayan anlar neyse
  • quote:

Alıntıları Göster
    İstanbul ve Ankara dışında şehir içide dışıda ayrı bir işkence.....Koca bir araba kullanmayı bilmeyenler ordusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cela Soylu -- 5 Ağustos 2006; 1:37:33 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hangi şehirde yaşadığına ve hangi arabayı kullandığına bağlı.Örneğin Eskişehir'de trafik aşırı kalabalık olmamasına rağmen yolların yetersiz olması ve park alanlarının olmaması yüzünden gelişigüzel bırakılan arabalar sebebiyle insan iki adım mesafede çıldırıyor.Şimdi bu trafik sabır ve kıvraklık istiyor.Alışınca gayet kolay,iğne deliğinden arabayı rahatça geçiriyorsun.

Şehir dışı ise direk arabayla alakalı,mesela bizde Broadway var,şehir dışı onunla daha zor.Yol tutuş sınırlı,konforsuz ve yoruyor.Hızlanma ve fren de ona göre.Altında iyi bir araba varsa şehir dışı kolay,ani hızlanma ve frenlerde güvende oluyorsun,rahat kullanıyorsun.

Genel olarak ise otoban ve duble yollar olunca şehir dışı daha kolay,ama tecrübesiz sürücüler için daha tehlikeli,çünkü yapılacak en küçük bir hata can kaybına mal olabilir.Şehir içinde en azından hata yapınca sürat çok değilse sadece araba hasar görüyor ya da kaza yapmadan kurtarabiliyorsun.Eğer yol ve araba güzelse,yol çok tenha ya da kalabalık değilse şehir dışı daha zevkli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    şehir dışının da içinin de kendine has zorlukları vardır , şehir dışında devamlı ilerisini takip etmelisin ve karşıdan geleni gözetlemelisin uygun yerde sollamasısın buda belli bi zaman sonra sıkıcı olur ama uzun yolu seviyorsun katlanırsın şahsen benim gibi

şehir içinde ise kısa mesafeyi takip edersin ama dört bir yanıda gözetlemen gerekir sağını solunu arkanı önünü yayaları gelen geçen arabaları hızını bi anda ayarlayabilmelisin reflekslerin hızlı olmalı şehır dışına göre biraz daha zor değilde yorucudur.

ama herşeyin başı dikkat

• quote:

Orijinalden alıntı: Elbruz

Hangi şehirde yaşadığına ve hangi arabayı kullandığına bağlı.Örneğin Eskişehir'de trafik aşırı kalabalık olmamasına rağmen yolların yetersiz olması ve park alanlarının olmaması yüzünden gelişigüzel bırakılan arabalar sebebiyle insan iki adım mesafede çıldırıyor.Şimdi bu trafik sabır ve kıvraklık istiyor.Alışınca gayet kolay,iğne deliğinden arabayı rahatça geçiriyorsun.

Şehir dışı ise direk arabayla alakalı,mesela bizde Broadway var,şehir dışı onunla daha zor.Yol tutuş sınırlı,konforsuz ve yoruyor.Hızlanma ve fren de ona göre.Altında iyi bir araba varsa şehir dışı kolay,ani hızlanma ve frenlerde güvende oluyorsun,rahat kullanıyorsun.

Genel olarak ise otoban ve duble yollar olunca şehir dışı daha kolay,ama tecrübesiz sürücüler için daha tehlikeli,çünkü yapılacak en küçük bir hata can kaybına mal olabilir.Şehir içinde en azından hata yapınca sürat çok değilse sadece araba hasar görüyor ya da kaza yapmadan kurtarabiliyorsun.Eğer yol ve araba güzelse,yol çok tenha ya da kalabalık değilse şehir dışı daha zevkli.

Alıntıları Göster
    +1

Yol kaliteside çok kötü özellikle duble yollar ...... Karayolu diye mucur ve zift döküp üzerinden dozer geçmiş ilk karda yagmurda dökülen çöken yollar.... REZALET...

quote:

Orjinalden alıntı: Elbruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

şehir dışının da içinin de kendine has zorlukları vardır , şehir dışında devamlı ilerisini takip etmelisin ve karşıdan geleni gözetlemelisin uygun yerde sollamasısın buda belli bi zaman sonra sıkıcı olur ama uzun yolu seviyorsun katlanırsın şahsen benim gibi

şehir içinde ise kısa mesafeyi takip edersin ama dört bir yanıda gözetlemen gerekir sağını solunu arkanı önünü yayaları gelen geçen arabaları hızını bi anda ayarlayabilmelisin reflekslerin hızlı olmalı şehır dışına göre biraz daha zor değilde yorucudur.

ama herşeyin başı dikkat

Alıntıları Göster
    şehri dışı daha zewkli ya.....bi kere az yakıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

şehri dışı daha zewkli ya.....bi kere az yakıyor

Alıntıları Göster
    1 şahin var 165 / 70 13 yol tutusu 0 15 dk surdum otobnda kol kaslarım bosaldı yandan gelen ruzgardan.!!!!!!!!
    Şimdi anlatılmaz yasanır.
    direksıyonu sol yapıom arkadakı yukden dolayı gezınıo araba. halıyle hızlı da gelınce kollarım bosldı.Sol yaptım arabanın saga gıtmesı bardagı tasıran son damla oldu.babama werdım arabayı otobanda boludan sonra ist tarafında nası tutuo o arabayı yolda bilmiorum.cok farklı bısey zaten arabadakı yuk kımsede yoktu.
    Ama şehir içi olsa 1 2 3 bosa atıom bazen 4 yapıom frenler falan gusel duruoor .Yawas gıtmeyıde sevmıom verdım babama 140 150 geldı helal olsun 4500 devır 5000 devır 5500 de 160 zaten araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLiM_50 -- 5 Ağustos 2006; 1:51:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: maw©i

sizce hangisi daha eğlenceli ya da en dikkatli sürülmesi gereken yer neresi.

şehir içinde daha kıvrak olunmsı gerekli tabi

şehir dışında da uzunsa yol uzunsa dikkati uzun süre sağlamak gerekiyor galiba

çok acemi gördüm seni

sehir dışı tabiki daha sıkıcıdır sureklı sabite yakın bir hızla seyretmenin nesi guzel...

sehir içi dur kalk trafigi olmadıkça çok eglencelıdır sehır dısına gore
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapezoid

quote:

Orjinalden alıntı: maw©i

sizce hangisi daha eğlenceli ya da en dikkatli sürülmesi gereken yer neresi.

şehir içinde daha kıvrak olunmsı gerekli tabi

şehir dışında da uzunsa yol uzunsa dikkati uzun süre sağlamak gerekiyor galiba

çok acemi gördüm seni

sehir dışı tabiki daha sıkıcıdır sureklı sabite yakın bir hızla seyretmenin nesi guzel...

sehir içi dur kalk trafigi olmadıkça çok eglencelıdır sehır dısına gore
    bence şehir içi daha zor
    şehir dışıda sıkıcı ama...
    ehliyeti bi alsammm!!
    off ooof 1 sene geçmez haa

• quote:

Senin yaş kaç?
    quote:

Senin yaş kaç?

yaşım 22 ve 10 yıldan fazla araba kullanıyorum açtığım konu anlaşılmadı sanırım size zor gelen kısım şehir içinde mi şehir dışında mı kullanmak ya da hangisi daha zevkli sizce...
  • quote:

Orijinalden alıntı: máwci

quote:

Senin yaş kaç?

yaşım 22 ve 10 yıldan fazla araba kullanıyorum açtığım konu anlaşılmadı sanırım size zor gelen kısım şehir içinde mi şehir dışında mı kullanmak ya da hangisi daha zevkli sizce...

Alıntıları Göster
    içi daha zewkli canım
  • quote:

Orijinalden alıntı: peacer

içi daha zewkli canım

Alıntıları Göster
    şehiriçi daha zevkli, atraksiyonu bol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

ama herşeyin başı dikkat

Alıntıları Göster
    Tamamen katılıyorum. Şehir içi insanda stres yapmaktan başka bişey değil. Ben şehir dışı, bol virajlı yolları severim. Ama kamyon olmayacak ortalıkta. Bilen bilir Amasra-Sinop arası sahil yolunu. Bir taraf deniz bir taraf orman, manzara harika ve yol neredeyse bomboş. Her taraf tatlı tatlı ve bazen çok tatsız virajlarla dolu. Orada ortalama 60-70kms gibi bir hızla ancak ilerlersiniz ancak araba kullanmanın keyfine varılabilecek ender yollardan biridir. Zonguldak-Samsun gittiğim zamanlarda sabah erken çıkabildiğim zaman yola tercih ettiğim yol orası idi. Ama genelde mesai bitiminden sonra yola çıktığım için genelde Gerede'ye inip oradan gitmek zorunda kalırdım o ayrı.

En nefret ettiğim uzun yol ise Eskişehir-Ankara, duble yol ve düm düz, manzara 0. Tek yaptığınız şey direksiyonu dümdüz tutup uykuya dalmamaya çalışmak.

quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

ama herşeyin başı dikkat

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz101

Tamamen katılıyorum. Şehir içi insanda stres yapmaktan başka bişey değil. Ben şehir dışı, bol virajlı yolları severim. Ama kamyon olmayacak ortalıkta. Bilen bilir Amasra-Sinop arası sahil yolunu. Bir taraf deniz bir taraf orman, manzara harika ve yol neredeyse bomboş. Her taraf tatlı tatlı ve bazen çok tatsız virajlarla dolu. Orada ortalama 60-70kms gibi bir hızla ancak ilerlersiniz ancak araba kullanmanın keyfine varılabilecek ender yollardan biridir. Zonguldak-Samsun gittiğim zamanlarda sabah erken çıkabildiğim zaman yola tercih ettiğim yol orası idi. Ama genelde mesai bitiminden sonra yola çıktığım için genelde Gerede'ye inip oradan gitmek zorunda kalırdım o ayrı.

En nefret ettiğim uzun yol ise Eskişehir-Ankara, duble yol ve düm düz, manzara 0. Tek yaptığınız şey direksiyonu dümdüz tutup uykuya dalmamaya çalışmak.

quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

ama herşeyin başı dikkat

Alıntıları Göster
    insan yol gitmek istiyor şöle 220 240 fln
    trafikte de olmuyor biliorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: TroopeR

insan yol gitmek istiyor şöle 220 240 fln
    trafikte de olmuyor biliorsunuz

Alıntıları Göster
    şehir içi çok kötü dur kalk lar hem arba hemde kullanıcı için berbat
  • quote:

Orijinalden alıntı: konyalı alli

şehir içi çok kötü dur kalk lar hem arba hemde kullanıcı için berbat

Alıntıları Göster
    Arabaya bağlı. Araba güzelse şehir içindede şehir dışındada sorun olmaz Yeterki altındaki araba yormasın. Tabi şehirlerarası yolculuk iyi bir arabayla daha zevklidir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.