Bildirim
Şehir içi kullanım için 800.000 TL civarı araç tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yakıtı hariç tutarsam C3 Shine paket otomatik. Sıfır gibi ikinci eller var. Yerden de diğer B sınıflarına göre yüksek. İç tasarımı da kendine özgü. Dışı da farklı bir halde.
Yakıt dertse Yaris hibrit.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Üstteki arkadaşa ithafen; sakın pejo citroene bulaşma.
1.2 Tdi gerçekten berbat bir motor. Adamı dizele küstürür ama eğer önyargılarını bırakırsan Scala 1.6 Tdi 4 silindirli çok güzel bir arabadır. Piyasasıda baya hızlı.
2 Yıl passat 1.4 tsi kullandım. Asla yakıtı 10lt/100km altına düşüremedim. Kesinlikle 1.0 ve 1.4 tsi önermiyorum. Buji fiyatlarıda acayip pahalıydı. Yeni eTsi motorlar belki bakılabilir.
Benzinlide tavsiyem 1.3 tce clio veya megane.
Umarım gönlünüze yatan aracı bulursunuz kolay gelsin
_____________________________ -
Clio 5 olabilir o paraya, Leon daha mantıklı gibi geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 21 June &amp;amp;#8734;
See you in another life... -
Cevap için teşekkür ederim hocam. Scala güzel bi araç ama 2. elde dsg almak riskli geliyo bana. Fiyatı da bütçemi aşıyor.
Benzin manuel ne önerirsiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Şehir içi ve kısa mesafe kullanacaksan Yaris hybrid bak kardeşim. 2.5-3 lt yakıyor. Bedavaya gez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmza metni... -
Gerçi 800 bine 2021-24 modeli bulunur mu bilemem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmza metni...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- triangle lastik yorum
- sandık motor nedir
- kızdırma bujisi yanıp sönüyor araç çekişten düşüyor
- dizel motorun iyi olduğunu nasıl anlarız
- siyah araba alınır mı
- peugeot engelli araç fiyatları 2025
- mg fiyat listesi 2025
- volvo ex30 ne zaman türkiye"ye gelecek
- yeni q5
- toyota supra 1994 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X