Şimdi Ara

SEG 12000 BTU KLİMA (A101 İÇERİR) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
353
Cevap
15
Favori
71.053
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir anasayfadaki popüler konulara bakıyorum, birde bu mesaja bakıyorum. "Donanımhaber" kelimesini sonuna kadar kullanan yorumun için teşekkürler hocam. Umarım bu mantık tüm foruma yayılır yakın zamanda. Hiç alakam olmamasına rağmen okudum hepsini :D
  • Haviye H kullanıcısına yanıt
    Nazik yorumunuz icin cok tesekkur ediyorum sayın hocam.

Hayırlı bayramlar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim azizim

Hayirli bayramlar.

• Ado hocam size birkaç sayfa önce soru sormuştum ama sanırım görmediniz.SEG marka 24000 klimanın (Serino: 690508160425001420860062) üretim yılını öğrenebilir miyim?
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Öylesine girdim konuya klima ihtiyacımda yok şu anda ancak sizin yorumunuza rastladım ve işte bu yüzden forumda takılmalıyım diyorum baş köşede bulunması gerek yorumlardan tebrik ediyorum teknik bilgi ve yorumunuz için
  • Ben de 2016 diye tahmin etmiştim, emin olayım dedim, teşekkür ederim.
  • Tabiki,gayet de memnunum.Açar açmaz buz gibi üflüyor 3 yıl da garantili.İyi günler.

• diamond13 kullanıcısına yanıt
    Hocam seri no mantigina gore ilk 6 rakami takip eden ikinci 6 rakam uretim bolumudur. Sap crm kayitlari ile bazen ortusmeyebiliyorlar bu nedenle bu bilgiyi yazmiyorum foruma zira sizinde her ne kadar yil tutsada ay ve gun tutmuyor. Yine de 2016 oldugu dogru bilgidir.

Cevap icinde ozrumu kabul edin gormemisim

• quote:

Orijinalden alıntı: Striknin

Öylesine girdim konuya klima ihtiyacımda yok şu anda ancak sizin yorumunuza rastladım ve işte bu yüzden forumda takılmalıyım diyorum baş köşede bulunması gerek yorumlardan tebrik ediyorum teknik bilgi ve yorumunuz için

Degerli hocam nazik yorumunuzdan oturu tesekkur ederim. Bir nebze faydamiz dokunuyor ve siizn gibi arkadaslarimiz da takdir ediyor ise ne mutlu bize.

Demek ki dogru yoldayiz

Hayirli bayramlar dilerim.

@Ado hocam iyi günler aşağıdaki resimde görüleceği üzere gelecek hafta bim'e Regal marka klima geliyor. Seg için söyledikleriniz bu klima içinde geçerli mi? Aynı ürünmüdür? 2017 model olanı mı almalıyız seri numarasına bakarak. Bilgi verebilirseniz sevinirim. Ayrıca regal de kaç metre boru ücretsiz kaç metreden sonra ne kadar ücret alınıyor biliyormusunuz acaba?

SEG 12000 BTU KLİMA (A101 İÇERİR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seeder -- 7 Temmuz 2017; 11:48:3 >

Merhaba hocam. Merak ettigimden soruyorum. Klimanın seri nosunu gönderin ben size üretim yılını gönderirim diye yazmışsınız. Bu bilgiye nasıl ulaşabiliyorsunuz? Vestel çalışanı olmadığınızı yazmışsınız. Çünkü bu bilgiye yalnızca vestel cityden CRM agına baglı bir bilgisayardan veya yetkili servisin kullanıcı adı ve şifreyle giriş yaptıgı CRM portalından görülebilir.

• muxo kullanıcısına yanıt
    2 Yıl SAP CRM eğitmenliği yaptım iyi kullanırım programı. Bunun yanısıra kurumun erişim sağladığımdan bilgisi var kaldı ki izinleri olmadan girebilmem zaten mümkün değil. Eski çalışanlarıyım 12 yıl emek verdiğim bir marka, art niyetli bir yaklaşımım olmadığını, forum üzerinden de insanlara gönüllülük esasına bağlı olarak destek olduğumu bildiklerinden dolayı yine de kontrol altında olmak kaydı ile belli bir erişim yetkim var.

Aslında belli aralıklarla bu açıklamaları yapıyorum da o kadar çok mesaj atıyoruz ki arada kaynayıp gidiyor doğal olarak.
  • seeder kullanıcısına yanıt
    Aynı üründür hocam, ücretsiz montaj hizmeti, 3 yıl garantisi, A+ enerji tüketimi, kullanılan kompresör vs aynı zaten.

Hocam bu noktadan sonra artık 2016 korkumuz pek kalmadı zira VESTEL markasının sevdiğim yönlerinden birisi ürün satış rakamlarının çok yüksek olması nedeniyle sirkülasyona bağlı yeni üretim erken geliyor. Bu ürünler zincir market anlaşmaları kapsamında üretildiğinden dolayı (Bir nevi talebe göre üretim) o nedenle zaten depolardan gönderimi de mümkün olmaz yani talep gelmiştir, VESTEL de hemen üretip hemen sevk etmiştir/edecektir bu nedenle ister istemez zaten üretimler 2017 olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Aynı üründür hocam, ücretsiz montaj hizmeti, 3 yıl garantisi, A+ enerji tüketimi, kullanılan kompresör vs aynı zaten.

Hocam bu noktadan sonra artık 2016 korkumuz pek kalmadı zira VESTEL markasının sevdiğim yönlerinden birisi ürün satış rakamlarının çok yüksek olması nedeniyle sirkülasyona bağlı yeni üretim erken geliyor. Bu ürünler zincir market anlaşmaları kapsamında üretildiğinden dolayı (Bir nevi talebe göre üretim) o nedenle zaten depolardan gönderimi de mümkün olmaz yani talep gelmiştir, VESTEL de hemen üretip hemen sevk etmiştir/edecektir bu nedenle ister istemez zaten üretimler 2017 olur.

Merhaba hocam başlığa verdiğiniz katkıdan dolayı teşekkür ederim.Bu klima 20 m2 lik bir odanın sadece soğutması için yeterli midir?Öyle buz gibi olmasını istemiyorum zaten küçük çocuklar var.Odayı serin tutsa yeter.Birde Enerji tüketimi ne kadar olur kullanım 24 saat ful çalışmada?Vereceğiniz cevap için teşekkür ederim şimdiden.

• Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, ilginizden dolayı ben teşekkür ederim azizim.

Sorun şu ki aynı binanın aynı cephesinin aynı metrekare evlerinin aynı odalarına takılan aynı btu daki klimaların aynı set değerlerinde 24 saat çalışmasına rağmen tüketim verileri kat farkından dolayı bile eşit değildir.

Bu nedenle değerli hocam
    1- Klimada sabit tüketim olmaması nedeniyle sağlıklı tüketim verisi alınamaz
    2- İnverter klimalar frekans esasına göre çalıştığı için sağlıklı tüketim verisi HİÇ alınamaz

çalışma prensibi, içeriğindeki 6+1 sensör gibi nedenlerle hangi zaman diliminde hangi olumlu veya olumsuz koşulları algılayıp hangi frekansta kompresör çalıştıracağını bilmiyor olmamızdan kaynaklanır bu.

Ancak standart bir evin standart kullanımında aylık 40TL fark geldiğini söyleyen de var, 80TL fark geldiğini söyleyen de.

Yine de hesaplama teknikleri üzerinden hareketle bir sonuca ulaşmak isterseniz, Aşağıda linki verdiğim yazımı okuyabilirsiniz.

donanımhaber forum
    mitsubishi msz-sf35 alındı(balkona) » Sayfa 1 - 2
    https://forum.donanimhaber.com/mitsubishi-msz-sf35-alindi-balkona--123959786#124000734

Bir özel ricam var sizden. BEBEK-ÇOCUK-ASTIM HASTASI dediğinizde söz konusu klima ise akan suları durdurmak lazım. Bu anlamda sizden ricam klimanızı mümkün olduğunca NEM ALMA MODUNDA kullanınız.

bahsi geçen ortam için bu klima size çok iyi bir iklimlendirme sunacaktır kaldı ki bir noktadan sonra BTU değerini düşürecek, Min BTU değerine kadar inerek daha yüksek tasarruf sağlayacaktır size zira normal şartlarda sizin alan için 20 / 2.2 x 1000 = 9090BTU ya ihtiyacınız var ike takılan klimanın 12.000BTU olması nedeniyle çok erken iklimlendirme yapıp erken frekans kısacak ve erken ekonomiye geçecektir.

Ado hocam öncelikle hem yardımcı hemde bilgilendirici yorumlarınız için teşekkürler ben de evime 12000 btu klima alacağım inşallah ama bu Bime 1.500 tl ye gelen Regalımi alayım yoksa 250 tl fark verip baymak elegant plusmı alayım bu konuda görüşleriniz benim için çok önemli yada 1800 tlyi geçemiycek klima önerisi
  • geçen sene ağustos ayında klimayı 875 liradan bitimiş bim. konu içindeki mesajlarda mevcut

https://forum.donanimhaber.com/bim-regal-klima-1299tl--119690707
    Teşekkürler hocam, bulabilirsek alacağız arkadaşla inşallah. Bir üstteki arkadaş geçen yıl 875ten bitirdiklerini söylemiş ancak şu sıcakta bizim bölgede bu klimanın pek kalacağını düşünmüyorum. Kaldı ki dün vestele gittim adam tanıdıktı abi alacaksan al 1-2 güne klima kalmaz dedi. Ayrıca 20 ağustostan sonra zaten bana gereği de kalmıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ado Sayesin bilgim artttı Yazına, emeğine sağlık.
  • ryujinjakka kullanıcısına yanıt
    Hocam 5 yıl kosulsuz garantisi ve ekonomik olmasi nedeniyle gecen sene de oldukca on plana cikarttim BAYMAK klimalari lakin su bir gercek ki, Cin Aux firmasinda uretilen BAYMAK markasina nazaran Manisa Vestel fabrikalarinda uretilen REGAL-SEG markalari 1 tık daha kaliteli uretime sahiptir. Bu anlamda tami tamina fiyat performans urunudur bu klimalar. Yeter ki uygun ortamlarda kullanilsin.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.