Şimdi Ara

Seed 1.Sezon (2013)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konusu: Bekar bir barmen olan Harry Dacosta para kazanmak için sperm bankasına spermlerini bagışlar.Birgün barda calısırken 10 yasında bir cocugun bara gelip babam sensin demesiyle olaylar başlıyor

Seed Oyuncuları
    Adam Korson
    Carrie-Lynn Neales
    Amanda Brugel
    Stephanie Mills
    Laura de Carteret
    Matt Baram
    Vanessa Matsui
    Abby Ross

Seed 1.Sezon (2013)

Seed 1.Sezon (2013)

Seed 1.Sezon (2013)

Başlıgını bulamadım dun izledim 1.bölumunu gayet güzel bir dizi olacak gibi.Yerlerimizi alalım Bir kanada dizisi başrol oyuncusuda kanadali. 13bölumluk anlasma yapilmiş.

Konusu: Bekar bir barmen olan Harry Dacosta para kazanmak için sperm bankasına spermlerini bagışlar.Birgün barda calısırken 10 yasında bir cocugun bara gelip babam sensin demesiyle olaylar başlıyor

Tr de alt yazı cıkısına göre bölumler eklendi yazılarını yazıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 28 Şubat 2013; 20:54:25 >

• Başka izleyen var mı? Her bölüm kaç dakika? Dizi ile ilgili bildiğiniz haberler var mı bir de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

Başka izleyen var mı? Her bölüm kaç dakika? Dizi ile ilgili bildiğiniz haberler var mı bir de?

20dk klasik komedi dizi. Bildiginiz haberler derken orayı anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

Başka izleyen var mı? Her bölüm kaç dakika? Dizi ile ilgili bildiğiniz haberler var mı bir de?

20dk klasik komedi dizi. Bildiginiz haberler derken orayı anlamadım.

Hani ilk bölümü kaç kişi izledi vb. dizi hakkında çıkmış haberler. Ben de birazdan izleyeceğim bakalım... Yorumumu yaparım.
  • Dostum 20dk lik bir bölum var zaten. Otur izle neyapcaksın haberi kac kişinin izledigini 8senedir yabancı dizi izlerim 1kere bile kac kişi izlemiş ne haber cikmiş diye bakmadım
  • @mert1905x kaseettiğim sadece o değildi. Mesela kaç bölümlük anlaşma yapmış vb. Herneyse, konumuz bu değil.

Şimdi ilk bölümü izledim, güzel olacak gibi duruyor... Adam Cem Yılmaz'ın dediği gibi sperm bankasını yıkamış resmen :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 11 Şubat 2013; 1:09:24 >
  • Yazdıgımı okuysaydın kac bölumluk anlasma yapildigini ve hangi ülke dizi oldugunu gorurdun dostum. Birde kac kişi izlemiş ne haber cıkmıs ile kac bölumluk anlasma yapilmiş arasında bir bağlam kuramadımNiye taktın dersen nedeni gece sıkıldım yatcam sarayım dedim yanlıs anlama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • carrie lynn neales çok güzel karı be abi
  • 1. Sezon 2. Bölüm
    Zygote Problems -

2.Bölüm yayınlanmstır
  • Baya güzel bir dizi hiç ilgi görmemiş .

3. Bölüm Yayınlandı
  • Takip ediyorum eğlenceli dizi.
  • Aslında şuan 5. bölümde de altyazısı vs. geç ekleniyor.

Dolayısıyla ilk 3 bölümü izledim. Eğlenceli dizi ya.
  • İyi dizi takip edilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deis Gorte Ezhcki

carrie lynn neales çok güzel karı be abi

Yengeye laf yok lütfen...
    Ayrıca severek izliyorum , iyi vakit geçirtiyor insana, inşallah uzun ömürlü olur.
  • Güzele benziyor.
  • Up arkadaşlar kimse izlemiyor mu ayıptır
  • beni izliyorum ilk bölümler güzeldi genelde karakterle çocukları arasındaki ilişki olarak geçiyordu şimdilerde çocuklar geri planda kalmaya ve yetişkinlerle muhabbetler de baymaya başladı takip edelim yine de
  • konusunu merak ettim bakarım bi arada
  • favorilere aldım fakat bi başlayamadım nasıl beyler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.