Şimdi Ara

2018 Sonu İtibariyle TOP 30 Anime Listem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2018 Sonu İtibariyle TOP 30 Anime Listem

Solo filmler dahil değildir.

Büyük ihtimal cahil diyeceksiniz ancak bu iki animenin adlarını söyleyebilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 3 Ocak 2019; 12:31:46 >
  • 1. Houseki no Kuni
    2. Parasyte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5A7DB961D

1. Houseki no Kuni
    2. Parasyte
    İkisini de duymuştum ama Kiseijuu'nun kapağı daha farklıydı sanki

Evet, birkaç tane var. Sizin dediğiniz şu arka planın mavi olduğu sanırım. Houseki no Kuni'yi izlemedim ama o karakteri daha önce görmüştüm. Kiseijuu'yu ise geçenlerde izledim. Bu kadar ertelemiş olmama pişmanım Death Note, Psycho-Pass, Monster tarzı ciddi anime arıyorsanız ilaç gibi gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A7DB961D -- 4 Ocak 2019; 20:28:3 >

• Konudan biraz alâkasız olacak ama; Kill la kill, fairy tail, bleach, naruto, kenshin, hellsing, death note, fullmetal alchemist,code geass, fate vs izledim, bu tarz önerebileceğiniz hangi animeler var acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • first9 kullanıcısına yanıt
    Nanatsu no taizai izle dostum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: first9

Konudan biraz alâkasız olacak ama; Kill la kill, fairy tail, bleach, naruto, kenshin, hellsing, death note, fullmetal alchemist,code geass, fate vs izledim, bu tarz önerebileceğiniz hangi animeler var acaba?
    One Piece
    Drifters
    Hunter x Hunter
    Tengen Toppa Gurren Lagann
    Magi serisi
    Noragami
    One Punch Man
    Mob Psycho 100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 5 Ocak 2019; 13:26:34 >
  • Bir arkadaş 2. Animenin adını bilmiyormuş. Söyleyin de yazınızı kopyalıyım ona atıyım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elric.

Bir arkadaş 2. Animenin adını bilmiyormuş. Söyleyin de yazınızı kopyalıyım ona atıyım
    2.anime Mahou Shoujo Madoka Magica
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Glyph.

2.anime Mahou Shoujo Madoka Magica

Sağol hocam kopyalıyıp arkadaşa ilettim. Cahil arkadaş biraz kültürlensin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Ainz Ooal Gown 6.bölüme geldim, sevdim. Teşekkürler tavsiye için.

@.Glyph.

şu an nanatsu no taizai'ye başladım. o bitince sizin yazdıklarınızdan başlayacağım. hunter x hunter'ı izlemiştim zaten.
    one piece'de 10-15 bölüm kadar izlemiştim ama sevememiştim. o yüzden devam etmedim. şans vermek ve izlemek çok istiyorum aslında ama ana karakterin gücü ilgimi çekmiyor.
  • quote:

@Ainz Ooal Gown 6.bölüme geldim, sevdim. Teşekkürler tavsiye için.

@.Glyph.

şu an nanatsu no taizai'ye başladım. o bitince sizin yazdıklarınızdan başlayacağım. hunter x hunter'ı izlemiştim zaten.
    one piece'de 10-15 bölüm kadar izlemiştim ama sevememiştim. o yüzden devam etmedim. şans vermek ve izlemek çok istiyorum aslında ama ana karakterin gücü ilgimi çekmiyor.
    Sadece karakterin gücü olarak düşünmeyin. İlerledikçe çok değişik olaylar oluyor. Devam etmenizi öneririm ama siz bilirsiniz.
  • Death Note’da kaldım, sonra başlayamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

@Ainz Ooal Gown 6.bölüme geldim, sevdim. Teşekkürler tavsiye için.

@.Glyph.

One Piece ne olursa olsun bir şekilde tecrübe edilmesi gereken bir hikaye. Mangayı da okuyabilirsin. Ama CP9 Hikayesi ve Summit War Hikayesi kesinlikle Animede izlenmeli bana göre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.