Şimdi Ara

Sedat Peker'in hapiste olma sebebi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
51.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu adam neden hapiste tam olarak bilen varmı ?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetle Juice -- 20 Şubat 2017; 17:49:33 >
  • Rizeli bir aileden gelen Sakarya doğumlu olup uzun süre Almanya'da yaşayan Peker, Turancı olduğunu dile getirmektedir.

Peker Turancı bir site de kurmuş ve bu site ile Turan dünyasına ulaşılarak Türk Birliğine katkı sağlanılacağını dile getirmiştir. 1990 yılında T. Bülent Kılıç ile kurduğu bir oto firmasının servisinin dolandırılmasından ve ortağından ayrıldıktan sonra yasadışı örgüt kurarak bir çok suça karışmıştır.

1997'de Rize'de kaçakçı Abdullah Topçu'yu öldürmek suçundan savcı karşısına çıkan ve serbest bırakılan Peker'in iki adamı, aynı davadan müebbet hapse mahkûm olmuştur.

Tehditle tahsilat yapmak, zorla alıkoymak, adam öldürmeye azmettirmek ve benzeri suçlardan yedi ay boyunca aranan Peker, teslim olacağını bildirerek 19 Ağustos 1998'de Romanya'dan Türkiye'ye getirildi.

Ekim 1998'de Peker ve adamları hakkında 7,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açildı. Bu davadan yargılandığı sırada duruşmada "Eski bir milletvekili bana mesaj göndererek, "Mahkemede fazla artistlik yapmasın.", "Her şeyi size anlatmak istiyorum çünkü ben bunları anlatmazsam şüpheli bir şekilde intihar edebilirim" dedi. 12 sanıkla birlikte çete oluşturmak suçundan yargılandığı davada, 24 Mayıs 1999'da tahliye edildi. Sekiz ay 29 gün cezaevinde bulundu.

12 Mart 2005 tarihinde İstanbul Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü tarafından yapılan Kelebek Operasyonu ile tutuklanmış ve İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dava 31 Ocak 2007 tarihinde karara bağlanarak 14 yıl 5 ay 10 gün hapis cezasına çarptırılmıştır.

Peker ayrıca örgüt kurmak, tehdit, iş yeri kurşunlama, yaralama, hürriyeti tehdit, yağma ve sahte kimlik kullanma iddiasıyla İzmir 10. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanmaktadır.

Ergenekon davasında silahlı terör örgütüne üye olma suçuyla yargılanmaktadır.

• Silahlı suç örgütü kurmak ve yönetmek, Gasba teşebbüs, 2 kişiye karşı ''kişi hürriyetinden yoksun kılma TAN DOLAYI SADECE CEZA YEDİKLERİ.
    Hakkında sırada bekleyen birsürü dava daha var.
    Merak etmeyin içerde çüreyerek ölecek.
    Allah rahmet eylesin !
  • Yakında Oda Tahliye Olur Devletimiz Sağolsun Yavaş Yavaş Sindire Sindire Af Geliyor
  • Hapishaneden saltanatını yönetiyor şu anda da. Bazı şeyler hiç değişmez güzel ülkemde.
  • bu adamın 2000civarı adamı olduğu söyleniyor baya birde tetikçisi varmış devletinde destek verdiği söyleniyor hatta şöyle diyebilirim bu gerçekdir bu peker polat rönesans yeşilköydeki hotele geliyor 5yıldızlı hoteldir tabi belinde silah güvenlik müdürü bunun silahını almaya çalışıyor vermiyor diyorki bunu bana devlet verdi devlet alır sonra o güvenlik müdürünü işten atıyorlar bu gerçek hoteldeki garsonlar anlatıyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erdal Bakkal'ın Son Durumu Nedir?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer yukarda yazdığınız suçlar bu adama aitse.. yakında serbest kalır.
  • Ülkenin, %70' bu adamın yeğenidir...

Herhangi bir kavga esnasında "Ben Sedat Peker'in yeğeniyim" repliği ile karşılaşmanız mümkündür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

bu adamın 2000civarı adamı olduğu söyleniyor baya birde tetikçisi varmış devletinde destek verdiği söyleniyor hatta şöyle diyebilirim bu gerçekdir bu peker polat rönesans yeşilköydeki hotele geliyor 5yıldızlı hoteldir tabi belinde silah güvenlik müdürü bunun silahını almaya çalışıyor vermiyor diyorki bunu bana devlet verdi devlet alır sonra o güvenlik müdürünü işten atıyorlar bu gerçek hoteldeki garsonlar anlatıyordu

Doğrumu bu ?

• Ben Sedat Peker'in yeğeniyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

O benim dayım.

oOo kuzen naber ya görüşemiyoruz
  • Böyle adamları türk bayrağının önüne geçirtip birde poz verdirtiyorlar yazıklar olsun. Kendisi gansterin tekidir ülkücülükle ilgisi yoktur.
  • quote:

Sedat Peker Ne Zaman Tahliye Olacak
    5 yıldır cezaevinde bulunan Sedat Peker, İnfaz Yasası gereğince 2012 yılında tahliye olacak.

http://fatihbayantemur.blogspot.com/2010/06/sedat-peker-ne-zaman-tahliye-olacak.html

• Kuzenler benden önce doluşmuş konuya
  • quote:

Orijinalden alıntı: `SnowStorm

quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

bu adamın 2000civarı adamı olduğu söyleniyor baya birde tetikçisi varmış devletinde destek verdiği söyleniyor hatta şöyle diyebilirim bu gerçekdir bu peker polat rönesans yeşilköydeki hotele geliyor 5yıldızlı hoteldir tabi belinde silah güvenlik müdürü bunun silahını almaya çalışıyor vermiyor diyorki bunu bana devlet verdi devlet alır sonra o güvenlik müdürünü işten atıyorlar bu gerçek hoteldeki garsonlar anlatıyordu

Doğrumu bu ?

yalan söylüyorsam neo ölsün bak büyük konuştum

çok kişinin mekanına çökmüştür hatta kıyı köşedeki çeteler kendine mafya diyenlerde paso biz sedat pekerin adamlarıyız diye onunla çekilmiş resimlerini göstererek piyasaya yapmaya çalışırlar bunlar bilinen şeyler

• quote:

Orijinalden alıntı: ArjesT

Kuzenler benden önce doluşmuş konuya

• sedattt abiiii:)
  • Sorulması gereken sorular bunlardır ! :

Neden üniversite hocaları içeride ? Neden aydın insanlar içeride ? Neden askerler içeride ? NEDEN ??? ! ! !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 13 Ocak 2011; 12:42:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: `SnowStorm

Sedat Peker'in hapiste olma sebebi ?

Bu adam neden hapiste tam olarak bilen varmı ?

İşlemediği suç yok neredeyse bunuda salarlar yakında dışarı merak etme.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.