Şimdi Ara

Sedat Peker'in hapiste olma sebebi ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
51.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafa-ozk

quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Orijinalden alıntı: `SnowStorm

quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

bu adamın 2000civarı adamı olduğu söyleniyor baya birde tetikçisi varmış devletinde destek verdiği söyleniyor hatta şöyle diyebilirim bu gerçekdir bu peker polat rönesans yeşilköydeki hotele geliyor 5yıldızlı hoteldir tabi belinde silah güvenlik müdürü bunun silahını almaya çalışıyor vermiyor diyorki bunu bana devlet verdi devlet alır sonra o güvenlik müdürünü işten atıyorlar bu gerçek hoteldeki garsonlar anlatıyordu

Doğrumu bu ?

yalan söylüyorsam neo ölsün bak büyük konuştum

çok kişinin mekanına çökmüştür hatta kıyı köşedeki çeteler kendine mafya diyenlerde paso biz sedat pekerin adamlarıyız diye onunla çekilmiş resimlerini göstererek piyasaya yapmaya çalışırlar bunlar bilinen şeyler

Bende bu adamın eskiden devletin bir biriminde çalıştıgını sonradan atıldıgını duymustum

Bide elemanın teki yazmıs böle adamlar türk bayraının önüne gecip foto cektirmesin ülkücülükle alakası yok demiş böyle adamların. Bu zamanın ülkücüleri bitmiş artık hepsi çıkarcı ocak başkanlarıdır felan hepsi ama bu adam hakkında tek bildim emin oldum şey var bu adam hiç bir zaman nefsi müdafa haric hic kimseyi öldürmedigi ve adam gibi adam oldugu ve türkiyede bu zamana kadar olan bütün faili mechül sucların bu adamın üzerine yıkılmaya calışılmasıdır

Gormeyeli insanlari tehtid etmek fasistlik yapmak adamlik olmus nereye gidiyoruz boyle..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ankarada her 10 kişiden 8 i bu adamın yeğenidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

quote:

Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ruh adam yakında çıkıyor....

2 senedir yakında çıkıyor ...Tam bi tarih varsa söyeyin bilmiyosanız konuşmayın

http://www.sabah.com.tr/Gundem/2013/02/21/sedat-pekere-tahliye

adamın asabını bozma güzel kardeşim ben hakim miyim adamın avukatı mıyım kesin tarih verim haberini gördük söylüyoruz bana ne 2 senedir söylüyorlarsa onlara artistlen!

ozaman kaynak koy bilader artistlik falan yapmıyorum ne alakası var

ben koydum sende koy 2 senedir kim çıkıyor diyor . adamın 10 küsür senelik hapsi yeni bitiyor yarı af yarı ceza bitirdi . adamı isteseler 1 saniye hapiste tutmazlar zaten ama maksat göze batmamak . bi arkadşında dedi gibi aslında bilmediğiniz çok şey var..

he yav he

Yeğenlerinden biri de bu :D

evet ne olmuş ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

adamın asabını bozma güzel kardeşim ben hakim miyim adamın avukatı mıyım kesin tarih verim haberini gördük söylüyoruz bana ne 2 senedir söylüyorlarsa onlara artistlen!

ben koydum sende koy 2 senedir kim çıkıyor diyor . adamın 10 küsür senelik hapsi yeni bitiyor yarı af yarı ceza bitirdi . adamı isteseler 1 saniye hapiste tutmazlar zaten ama maksat göze batmamak . bi arkadşında dedi gibi aslında bilmediğiniz çok şey var..

he yav he

evet ne olmuş ?

benim senin gibi akrabam yok

• bazı meseleler gizli kalmalı evlat, konuşursak forum göçer sonra, gerçi lafın ağırlığına gerek yok forum çökmesi için, bazı programcılar tek tıkla da çökertiyo ama mesele ağır, forum yaşı müsait değil.
  • Yakında yeniden başlayacak yeğen muhabbetleri.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

he yav he

evet ne olmuş ?

benim senin gibi akrabam yok

• Hiç unutmam sedat peker bana camide bayram harçlığı vermişti 10 milyon(eski parayla)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stars4ever

bu yarısı yeğeni diyenlerde dışarı da posta yiyen adamlar dışarda görseler önünü iliklerler burda laf atıyolar yiyemiyegecin ...... altına yatmayın

"yarısı yeğeni" yazanların nerede yaşadıkları hakkında bir fikrin var mı

belli ediyolar herşeyi kolay zannediyor burdakiler bilmediginiz bilmedigimiz cok şey var
  • Uzaktan akrabamız geldiğinde anlatıyor : Askerliği istanbula düşmüş , bi tane çocuk hep ben S.Peker'in yiğeniyim yiğeniyim diye dolaşıyomuş.Bi gün çekmişler kenara demişler dayını çağırda görelim demişler oda tamam demiş çarşı izninde şuraya gideriz , orda görürsünüz demiş iddaaya bile girmişler.çocuk 2-3 gün susmuş , çarşı izni geldiğinde hep beraber çıkmışlar gitmişler belirledikleri mekana , 1-2 saat bekledik yok gelmedi , bi telefon açtı cocuk 2-3 laf etti dedi , 30 dk sonra 2-3 siyah araba geldi kapıya dedi ortadaki arabadan bi adam indi sedat peker , elini falan öpmüşler harçlık falan vermiş konuşmular vs.

Bu adamın belgeselini izledim.Ülkücülüğü Almanyada bulunmasından kaynaklanıyor.Alman çetelerinin haraç kesmelerini durduruyor Türk çetesi falan kuruyor.
    Ondan sonra TR'ye gelince Devlet için çalışıyor.İçeride yatması hayal yani.İçeridede bu işlere devam ediyor.

Hatta bi tane Erzurumlu adamı dövüyolar.Dövme sebebide kumar masasından kalkmaması karısını küçük kızını dövmesi.

Bu adam gelirse sokaktaki elini kolunu sallaya sallaya gezen it kopuklar bi radde olsun biter. Burayada yazın.

• quote:

Orijinalden alıntı: neccko

quote:

Orijinalden alıntı: mrking

[size=4]Sorulması gereken sorular bunlardır ! :

[size=7]Neden üniversite hocaları içeride ? Neden aydın insanlar içeride ? Neden askerler içeride ? NEDEN ??? ! ! !

O zaman aydın insanlar, askerler istediği gibi at koştursun her türlü pisliği yapsınlar ama ceza almasınlar içeri girmesinler oh ne ala memleket. Oldu olacak aydın, asker diye bide kulağımızın arkasını da hallediversinler...

At kosturan kisi attan dusen kisidir zaten at kosturabilmek icin hapise atmadimi askerleri ?

Olayi film gibi izlemeyin artik kamera arkasinida görün !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FAC83F73B -- 9 Mart 2013; 20:34:40 >

• Hemşerim reis adamdır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X_S!nS!

yemin ediyorum kafayi biraz calistirabilene bu ulke tam bir cennet

Ne yapabilirizki hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şurda bana cevap vericekler diye ezilen batan küçük kardeşlerimi gördükçe gülüyorum bu forumu bu yüzden seviyorum :) ülkenin yarısı yeğeni (!) diyorum bana gelmiş yok dışarda görse ceket ilikler yok küfürlü laflar söylerler. doğma büyüme Adanalıyım bu yaşıma kadar düzgünce bu günlere geldim ama sokağın diğer yüzünü görerek geldim . bana kalkmış neler diyorlar klavye minikleri. 2 kişi yanyana gelir biz buraların ağasıyız der. hayat sizin tvde izlediğiniz kurtlar vadisi gibi olmuyor işte . (şimdi böyle dedim ya hemen ömrünü mapuslarda geçirmiş olurlar 5 dakkada. ulan daha demin kuruyemiş yiyip **** de gevrek gevrek gülüyordun)

tanımadığın kişiye "bu yarısı yeğeni diyenlerde dışarı da posta yiyen adamlar dışarda görseler önünü iliklerler burda laf atıyolar yiyemiyegecin ...... altına yatmayın " gibi ezik cümleler kurmayın . neyse büyüyünce öğrenirsiniz

• Tahliye olsun nasılsa yine tıkarlar içeri. Hiç bir mafya babası rahat durmaz çünkü suç işlemeye meyilli kişilerdir, mafyayı bırakmadığı sürece mapus yolları her zaman açıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Orijinalden alıntı: kamil611

ölüyorum bu videoya

Bu videoda ya taş çekmiş ya da kokain

Kokain olabilir.

• Sedat Peker'i tanımadan işkembeden konuşmayın arkadaşlar.. Üzerine birçok iftiralar atılarak 2005'de ceza evine gönderildi ancak 2014 mart ayında serbest bırakıldı.. Anlattığınız gibi pisliklere bulaşmış bir insan olsa gittiği her yerde sevenleri tarafından izdihamla karşılanmazdı.. Elbette dört dörtlük biri değildir, onun da eksikleri hataları olmuştur. Ancak artıları ve eksiklerini kıyasladığınız aman emin olun ki artıları çok ama çok daha ağır basacaktır. Zaten kendisi de bir dönem şiddet kullandığını ama artık şiddetle olan ilişkisini tamamen bitirdiğini defalarca belirtmiştir. İnsanları tanımadan etmeden sadece basında çıkan haberlere göre yargılamayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatreis -- 24 Nisan 2015; 20:27:52 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.